Home » Business

iShowFast – Ce si cat de util este?

articol postat de pe 7 October fara comentarii

ishowfast iShowFast este o memorie de tip „Flash Drive” care vine in ajutorul iubitorilor brandului Apple, care s-au confruntat pana acum cu problema spatiului de stocare pe dispozitivele lor. Dispozitivul este certificat MFI si conform producatorilor, este cel mai rapid flash drive USB din lume la aceasta ora.

La ce poate fi folosit iShowFast?

iShowFast, pe langa faptul ca extinde spatiul de stocare al dispozitivelor Apple, permite acestora si sa partajeze fisiere (eg. poze, video-uri, documente) cu prietenii. Vine la pachet cu o aplicatie care face transferul de date foarte usor, iar impreuna cu suportul hardware si foarte rapid.

Un alt aspect foarte important legat de aplicatia iShowFast este securitatea. In acest sens, datele transferate pot fi (si chiar este recomandat sa fie) protejate cu o parola. Setarea unei parole este primul pas, utilizarea unei parole puternice care sa nu poata fi sparta prin metodele clasice gen brute force este un subiect pe care il vom discuta intr-un alt articol, insa un subiect despre care gasiti foarte multa documentatie pe internet daca sunteti intradevar dornici sa cititi mai multe pana atunci.

Viteza de transfer a acestui iPhone flash drive  atinge 140MB/sec la citire si 45 MB/sec la scriere prin USB 3.0, iar prin conectorul Lightning atinge 30MB/sec la citire si 20 MB/sec la scriere, ceea ce este minunat comparativ cu viteza altor accesorii pentru telefoane similare pe care care cel putin eu le folosesc in acest moment.

ishowfastProdusul este foarte util celor care fac foarte multe poze si video-uri cu iPhone-ul sau iPadul-ul iar acestea au o capacitate de stocare mica. Ganditi-va doar cat de neplacut ar fi ca atunci cand mergeti intr-o vacanta si vreti sa faceti poze la toate obiectivele pe care le vizitati, sa va loviti de problema spatiului.

iShowFast este un mediu de stocare “on the go” si poate fi folosit pentru orice tip de fisier. Cu ajutorul aplicatiei despre care am vorbit mai sus, toate fisierele se pot aranja din iPhone si viceversa, cu ajutorul unui “tool” pentru doc / file management.

Mai multe despre iShowFast:

iShowFast este un produs marca iCirround, care este o firma din Taiwan. Nu stiu cati dintre voi ati auzit despre aceasta companie, insa daca sunteti interesati sa aflati cateva informatii despre ea va invit sa accesati siteul oficial http://icirround.com/en/, unde va recomand numaidecat sa cititi povestioara din pagina „About us”.

Capacitatea de stocare este poate fi de 16 GB / 32 GB / 64 GB sau 128 GB, iar dimensiunea este de 49.1 mm x 31 mm x 9 mm.

Formatele suportate sunt:

  • Video – mov, mp4
  • Audio – aac, ac3, aiff, caf, mp3, m4a, wav
  • Documente – doc, xls, docx, xlsx, pdf, txt, csv, rtf, zip
  • Foto – jpg, png

Am gasit si un mic video de prezentare foarte interesant care arata „pe viu” ce am scris in acest articol. Enjoy! 🙂

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre iShowFast – Ce si cat de util este?