Home » Business

Money Amulet. Talisman Pentru Noroc La Bani

articol postat de pe 17 July 3 comentarii

Money Amulet este un talisman norocos, despre care se spune, ca dacă crezi în el și în puterile sale, poate sa aibă efecte miraculoase în ceea ce privește partea financiara. Ma uitam pe facebook într-un grup unde se discuta despre Money Amulet și mulți spuneau ca după ce au început sa poarte aceasta amuleta, și-au găsit joburi, au câștigat la loto, au câștigat tot felul de premii sau le-au venit idei de afaceri.

Eu am aflat de Money Amulet de pe acest forum de escorte

În general, când vine vorba chestii de genul Money Amulet sau, vrăji, farmece și alte minuni, eu nu prea cred. Totuși, de data asta, cum erau atât de mulți oameni care când m-am uitat pe profilele lor păreau și seriosi, am devenit curioasa și am vrut sa aflu mai multe despre Money Amulet.

Care este povestea Money Amulet de fapt?

money-amuletMoney Amulet, se spune ca este o amuleta care este confectionata pentru fiecare persoana în parte. Nu este ceva de genul bijuteriilor clasice, care sunt făcute în turnatorii în masa. Money Amulet, este făcută pentru fiecare persoana și apoi este supus unui ritual antic zic ei (nu ma întrebați detalii ca nu știu) în numele persoanei care o va purta.

Voi plasa astazi o comanda si voi intreba cine face ritualurile respective. Din punctul meu de vedere, este o chestiune foarte importanta.

Update: vezi ce efecte a avut in prima zi

Pareri despre Money Amulet

Am găsit câteva pareri despre Money Amulet de la cei care poarta aceasta amuleta pentru bani. Ele suna cam așa:

Nu aș fi crezut niciodată că voi ajunge să am datorii și nu voi putea scăpa. Totul a început de la un credit. Telefoanele constante pentru colectare, datoriile și creditul mi-au făcut viața un iad. Am cumpărat Money Amulet cu ultimii bani pe care-i aveam… din disperare. Iar viața mea a devenit plină de surprize – totul a funcționat bine! O parte dintre datorii au fost iertate și mi s-a oferit un loc de muncă decent, cu un salariu bun!

Mihai

 

Ei bine, sunt ȘOCAT! Au început să apară bani de peste tot… Vindeam haine de mulți ani pe rețele sociale, dar niciodată nu am câștigat atât de mulți bani! Clienții mei pur și simplu nu se opreau din cumpărături și apoi au început să cumpere angro. După trei luni, am reușit să economisesc suficient pentru a-mi cumpăra mașina visurilor mele! Port întotdeauna amuleta la gât și nu arăt nimănui comoara mea!

Ana

 

Port Money Amulet din 12 martie 2016 și vreau să spun că, în acest timp, în viața mea au avut loc schimbări semnificative în bine. De exemplu, soțul meu a renunțat brusc la jocurile de noroc și s-a angajat. Și eu am început să fac niște bani pe lângă salariu, deși înainte nu aveam bani cu lunile. Am reușit în sfârșit să mergem cu toată familia la mare și am uitat de toate problemele și necazurile care păreau să bântuie familia noastră. Mulțumesc!

Veronica

Money Amulet, sau cum zice Deliric1, sefu’ la bani

Cât costa Money Amulet? Merita prețul?

Costul de confectionare al unei asemenea amulete este de 199 de lei și în acest moment apare ca fiind redus de la 389 lei.

Dacă va hotărâti sa comandați Money Amulet, aveți grija sa treceți în formularul de pe siteul de comanda numele vostru corect, astfel încât, ritualul să fie făcut corect.

Dacă merita sau nu, este o chestiune care poate fi discutata. Eu personal mi-am comandat astăzi, de curiozitate, sa văd cum este. Dacă este lucrata frumos o voi păstra, dar dacă nu, ii voi face retur și îmi voi cere banii înapoi.

money-amulet-pareri
Câteva din lucrurile care mi s-au părut dubioase sau la care nu am găsit raspuns:
 • Se spune ca se face un ritual și atât. Mi-ar fi plăcut sa știu cine face ritualul respectiv (ca așa pot cauta și eu niște așa-zise ritualuri pe net, ma pot invarti de 3 ori în jurul unei jucarii din bronz, și am făcut un ritual aducator de bani).
 • Din ce material este confectionata amuleta?
 • Cât durează confectionarea unei amulete și în cât timp ajunge după plasarea comenzii?
 • Este o amuleta pentru bani, sau este și una pentru dragoste și fericire?

PS. Dacă sunt printre voi persoane care au deja Money Amulet și care au folosit-o, nu ezitati sa scrieți niște comentarii despre ea. Vă rog nu fiți rautaciosi, știu ca este o chestie de domeniul sf-ului, însă mai știu ca mulți au crezut și cred în Money Amulet.

PPS. Credeți ca o asemenea amuleta ar intra la capitolul vrăjitorie și ar fi păcat sa o purtam?

comanda money amulet

Tags:

» 3 pareri despre Money Amulet. Talisman Pentru Noroc La Bani

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Money Amulet. Talisman Pentru Noroc La Bani. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.
 • ADINA says:

  BUNA SUNT ADINA..AM FOST COMANDA 3 ORI AMULET MONEY ..NU AM PRIMIT CAND ASTEPT COMANDA NU PRIMIT NU NERUSIT NIMENI….EU VREAU SA CUMPAR MONEY AMULET…O ZI BUNA

 • Angela says:

  Eu am scapat amuleta de LA gan an noroi so dupaia am spalato oare as I mai face efectu

 • Anca says:

  Am dat comanda si eu, sper sa-mi fie de ajutor🙂🤗. Ieri, 21.04.2020 am comandat-o, mi s-a spus ca in 3-5 zile o sa vina.Am sa va spun dupa ce si cum. 🙂 Abia astept sa vina, hihihi, e dreptul meu sa cred in ce vreau nu? Mi-am dorit dintotdeauna un talisman bun si rezistent. O sa-l am, uraaa

Scrie un comentariu sau parere despre Money Amulet. Talisman Pentru Noroc La Bani