Home » Business

PGD Digital S39 – un smartwatch ieftin

articol postat de pe 23 October fara comentarii

PGD Digital S39 este un gadget destul de interesant, fiind un smartwatch care poate sa fie utilizat si ca telefon. Si daca mai exista si alte produse, de la firme mult mai mari, care au aceasta capacitate, el poate sa fie folosit si independent, venind si cu posibilitatea de a instala o cartela SIM.

PGD Digital S39Totusi, fiind un model fabricat in China, poate sa vina si cu o doza mai mare de neincredere si tocmai de aceea ne propunem sa verificam ce este cu el, daca se ridica la inaltimea asteptarilor si mai ales daca raportul calitate/pret este unul suficient de ok pentru a achizitiona acest smartwatch.

Vezi catalogul(eMag) cu smartwatch-uri sub 300 de lei. Transportul la ele este gratuit la Emag.

Cateva despre PGD Digital S39

PGD Digital S39 este un ceas inteligent (ce ciudat suna) destul de dragut, mai ales pentru pretul sau, care este mai scazut decat al smartwatch-urilor de firma. Si chiar daca este un pic mai putin rafinat decat acestea, cand il pui la mana se simte destul de bine, asa ca nu pune nicio problema din acest punct de vedere.

Afla cat costa un PGD Digital S39 cu transport inclus.

Pe de alta parte insa, functiile sale sunt unele mai importante. Si caracteristica sa de baza este dubla utilizare, de ceas si telefon. In primul rand insa, el trebuie sa se poate conecta la un smartphone si din acest punct de vedere producatorii spun ca este universal, adica functioneaza cu dispozitive cu Android, iOS si Windows Phone. In realitate insa, la maxim poate sa fie utilizata doar impreuna cu primele doua, pentru Windows neputand sa fie folosit decat ca simpla casca wireless.

PGD Digital S39Cu alte cuvinte, cand primesti un apel, poti sa vorbeste direct la ceas, fara sa fii nevoit sa mai scoti telefonul. Sunetul este decent, iar conexiunea este buna in limita a vreo cinci metri, indiferent de sistemul de operare. Impreuna cu celelalte sisteme, pe ceas poti sa vezi si notificarile de pe retelele de socializare, dar si mesajele sau muzica de pe telefon. Asadar, utilitatea sa creste daca il folosesti impreuna cu telefonul potrivit.

Ceasul are insa si avantajul de a putea sa fie utilizat si in mod independent, adica fara telefon. Daca il dotezi cu o cartela SIM, atunci poti sa vorbesti si la el, ca la telefon. Insa daca ai si smartphone, atunci vei putea sa suni doar de pe cartela acestuia, dar poti raspunde la apelurile de pe ambele cartele. In plus, modelul este dotat si cu o camera foto (este adevarat, nu una prea grozava) si impreuna cu el primesti si cablu de date, casti si manualul de utilizare pentru ca totul sa decurga foarte usor.

 

PGD Digital S39

PGD Digital S39Pro PGD Digital S39

  • Este un smartwatch mai accesibil ca pret
  • Compatibil cu telefoanele cu Android si iOS
  • Functioneaza bine
  • Poti sa faci apeluri de pe el si fara sa ai telefon, deoarece are si un slot de cartela SIM

Contra PGD Digital S39

  • Design nu este chiar in trend cu fenomentul “smart watch”.
  • Se conecteaza si sincronizeaza destul de greoi cu Windows Phone
  • Unii clienti care au avut PGD Digital S39 au acuzat diverse probleme cu apelurile
Concluzii

Daca vrei un ceas inteligent si nu te intereseaza chiar atat de mult firma, PGD Digital S39 poate sa fie o solutie decenta, tinand cont de pretul sau. Chiar daca este fabricat in China, modelul este unul destul de bun si ofera majoritatea caracteristicilor de la branduri foarte cunoscute.

Din punctul meu de vedere PGD Digital S39 este cea mai buna optiune daca esti la primul smart watch si il cumperi de curiozitate. Daca dupa ce il folosesti o perioada consideri ca iti este util in viata de zi cu zi, poti oricand sa-l vinzi si sa faci un upgrade. Vei pierde 50 – 100 de lei, dar sub nici o forma nu e aceeasi pierdere ca si cum ai achizitiona din prima un Motorola Moto 360 care dupa cateva luni sa ajunga aruncat in vreun sertar prin birou.

Scrie un comentariu sau parere despre PGD Digital S39 – un smartwatch ieftin