Home » Business

Tutorial: cum deblochezi/ridici limita unui cont de Paypal?

articol postat de pe 10 October fara comentarii

Daca ai ajuns aici, probabil ai depasit limita de 2500 euro anuala, iar cei de la Paypal ti-au blocat contul (inclusiv banii din Paypal) pentru verificare. Stiu ca foarte multe persoane se panicheaza si dupa primele schimburi de emailuri cu cei de la Paypal li se pare imposibil de rezolvat ceva.

Eu am vesti bune pentru voi. Deblocarea contului aka ridicarea limitei anuale a durat fix 3 minute. Haideti sa vedem cum:

  1. Pregatiti scan-urie cerute de ei si uploadati-le in platforma: in principiu este nevoie de un buletin scanat si un extras de cont de la banca. Este foarte important ca adresa din buletin sa coincida cu cea de pe extrasul de cont.
  2. Logati-va in contul de Paypal, mergeti in pagina de contact si sunati la numarul de telefon. Am vazut foarte multe persoane ca isi faceau griji legate de costurile apelului. Oameni buni, puteti suna fara probleme cu minutele internationale de la Orange. Acel pachet de 4 euro care include 50 minute Internationale este arhisuficient.

paypal_cards

Cum decurge discutia cu suportul de la Paypal?

Saluti, te prezinti si le spui ca doresti sa iti fie ridicata limita.

Iti vor cere codul afisat in pagina de contact (ti-am lasat link-ul mai sus). Pe baza acestui cod ei verifica identitatea contului si iti vor cere sa le spui numele asociat contului.

Imediat, vor verifica documentele uploadate de tine. Daca totul este in regula limita iti va fi ridicata imediat.

De ce sa alegi discutia telefonica in favoarea celei prin email?

Deoarece prin email dureaza in cel mai fericit caz 2 – 3 saptamani. Iti vor cauta tot felul de motive. De exemplu, in cazul meu adresa din buletin era sub forma: Oras, Strada, Numar iar cea de la ING (care aparea in extrasul de cont) era sub forma Numar, Strada, Oras. Ei bine, prin email se faceau ca ploua si ca cele doua adrese nu coincid.

Telefonic, au inteles imediat ca de fapt e aceeasi adresa doar datele sunt intr-o alta ordine.

PS. Nu este necesar sa aveti o engleza perfecta. Cunostintele de baza sunt suficiente pentru a purta aceasta discutie!

Tags:

Scrie un comentariu sau parere despre Tutorial: cum deblochezi/ridici limita unui cont de Paypal?