Home » Chestioare

A folosit cineva Hot Shapers?

articol postat de pe 10 April 2 comentarii

Hot ShapersAm vazut recent reclama la Hot Shapers, care nu sunt altceva decat niste pantaloni de slabit ganditi astfel incat sa provoace transpiratie si sa ajute in curele de slabire. Bineinteles, sper sa nu existe cineva care isi imagineaza ca utilizand acesti Hot Shapers dar fara a tine o dieta si / sau a face miscare ar putea slabi foarte mult.

Anyway, lasand asta la o parte, sunt curioasa daca a incercat cineva Hot Shapers si daca ne poate scrie cateva pareri despre ei. Eu personal i-am vazut la teleshoping si recunosc, nu am mai deloc incredere in produsele care le vad promvoate pe acolo, insa cine stie, poate chiar sunt buni. Mai ales ca am vazut si ceva review-uri pozitive despre Hot Shapers.

Daca ati folosit, si ati reusit sa slabiti cu Hot Shapers as avea rugamintea sa ne spuneti si cateva cuvinte despre dieta tinuta si programul de miscare, indiferent ca sunt mai lejere sau “hard core”. Cei care vor cauta pareri despre Hot Shapers si vor ajunge aici, probabil vor gasi extrem de utile aceste informatii.

Tags: , ,

» 2 pareri despre A folosit cineva Hot Shapers?

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul A folosit cineva Hot Shapers?. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.
 • Oana says:

  Buna, eu am folosit și pantalonii și centura pentru slăbit. Într-adevăr dau rezultate dar cum ai spus și tu, în combinație cu dieta și putina mișcare. Eu merg la sala cu ei și transpirați foarte tare dar țin și dieta care se numește Rina. O găsiți și pe internet. Dieta este alcătuită din 90 de zile pt slăbit și alte 90 pt menținere. Sunt 4 zile: proteine, Amidon, carbohidrați și vitamine. Totul depinde sa nu fie combinate intre ele. Mai multe informații referitoare la aceasta dieta găsiți pe internet. Va asigur ca funcționează,cel puțin la mine a mers. Am dat în prima săptămână 2,5 kg.

  • mya says:

   Din pacate foarte putine persoane sunt dispuse sa faca minim de efort pentru a tine o dieta si a incepe sa faca sport. De aici si rezultatele proaste sau lipsa lor.

   Am citit si eu despre dieta Rina. E foarte interesanta si am vazut ca sunt foarte multe persoane s-au declarat multumite de ea.

Scrie un comentariu sau parere despre A folosit cineva Hot Shapers?