Home » Chestioare

Ce banca are cel mai bun curs valutar?

articol postat de pe 1 July 2 comentarii

De multe ori mi s-a intamplat sa am nevoie rapida sa schimb diverse sume din euro in lei si m-am izbit de cursul valutar care la unele banci este de-a dreptul bataie de joc.

Pana in acest moment, desi nu este in imediata apropiere a locatiei unde stau sau a celei in care lucrez am ales sa fac acest tip de tranzactii la CEC deoarece, cam intotdeauna am vazut cel mai bun curs. Pentru sume mici nu e mare lucru, dar pentru sume mai mari se cunoaste cand tragi linie.

De asemenea am mai vazut niste cursuri foarte bune la case de schimb valutar independente si aici vorbesc de cele din centru orasulului, deoarece imi aduc aminte ca undeva prin Oradea, aproape de vama gaseai niste cursuri de credeai ca sunt ireale. Acolo am observat ca schimba majoritatea persoanelor care fac acest lucru frecvent, inclusiv soferii de pe autocare sau tiruri.

Voi unde schimbati din euro sau dolari in lei sau vice versa?

Tags:

» 2 pareri despre Ce banca are cel mai bun curs valutar?

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Ce banca are cel mai bun curs valutar?. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.
  • Anca says:

    Si eu tot la CEC merg.
    Au cele mai bune preturi. Pacat de angajatele de acolo care imi dau de fiecare data cand merg impresia ca merg inapoi in timp cu vreo 10 ani 🙂

  • cristina says:

    noi lucram cu ING. bine, recunosc ca nici nu am tranzactionat sume atat de mari incat sa conteze 0.0X lei diferenta de cursuri dintre doua banci insa ca idee, ING ne-a castigat. sunt foarte profesionisti 🙂

Scrie un comentariu sau parere despre Ce banca are cel mai bun curs valutar?