Home » Chestioare

Cum alegem un sutien maternal bun?

articol postat de pe 22 December fara comentarii

La ce aspecte ar trebui sa acord atentie pentru un sutien maternal? Ce stil si ce materiale se potrivesc?

Si cum ramane cu marimea – voi avea nevoie de sutiene mai mari pe masura ce sarcina avanseaza? 🙂

Nu exista o regula batuta in cuie, insa, in general, va fi nevoie sa-ti iei adio de la lenjeria dantelata si sa-ti gasesti un sutien de maternitate bun in jurul saptamanii 18. Si nu, sutienul tau actual cu trei marimi mai mare nu va actiona la fel – sutienele de maternitate si de alaptat sunt special create pentru a oferi cel mai bun sprijin pentru trupurile gravide, in crestere. Uita de acele idei care sustin ca trebuie sa ai loc pentru a creste – este important sa ai sprijinul optim chiar de la inceput. In schimb, economiseste bani cumparand sutiene de alaptat, pe care le vei putea folosi chiar si dupa ce ai nascut. Acestea ofera acelasi sprijin, insa au o deschizatura in cupa pentru alaptat.

sutien alaptare

Profesionistii reprezinta cea mai buna optiune pentru a gasi marimea ideala, insa, daca faci cumparaturi singura, tine minte aceste reguli: cupa ar trebui sa-ti acopere complet sanii, elasticele nu ar trebui sa ti se ridice la spate, inchiderile ar trebui sa fie groase si sa aiba patru sau mai multe sisteme de prindere, iar bretelele ar trebui sa fie mari si intarite pentru a-ti oferi confort si sprijin.

Unii specialisti recomanda sa eviti sutienele cu armatura pentru ca pot sa afecteze canelele mamare. Cauta materiale care contin cat mai mult bumbac, lasandu-ti pielea sa respire. Cumpara cel putin doua sau trei – nu e necesar sa petreci intreaga perioada cat esti gravida spaland rufele. Tine minte, insa, ca va trebui sa faci cumparaturi in acest scop de cel putin doua ori – o data in primul sau al doilea trimestru si inca o data in ultimele saptamani.

Tags: , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Cum alegem un sutien maternal bun?