Home » Chestioare

Cum alegem firma de curatenie?

articol postat de pe 16 April fara comentarii

Se apropie vreun eveniment, vin sarbatorile, casa trebuie curatata si tu ai foarte multe de facut? Sau poate ca tocmai ai dat o petrecere si totul s-a lasat cu mult deranj… Oricare ar fi problema, cea mai simpla si comoda solutie este sa apelezi la o firma de curatenie specializata.

Acestea propun o serie de avantaje foarte importante, asa cum sunt profesionalismul angajatilor, tehnologia si produsele de cea mai inalta calitatea si, cel mai important, lipsa oricarui efort din partea ta. Totusi, ar trebui sa alegi o firma de curatenie care ofera seriozitate, atat la nivelul preturilor practicate, cat si in ceea ce priveste serviciile.

Care sunt cele mai importante criterii in alegerea unei firme de curatenie?

Pretul. Este primul aspect la care toata lumea se uita. Daca va ganditi sa apelati la firma cu cele mai mici tarife, ati putea sa faceti probabil si alegeri mai bune. Asta pentru ca un pret prea scazut aduce cu sine si o calitate indoielnica a serviciilor, cel putin in majoritatea cazurilor.

Nu trebuie sa cadeti insa nici in extrema cealalta. Uneori, un tarif exagerat nu inseamna si o calitate iesita din comun. Cautati o firma de curatenie cu preturi medii, care taxeaza la metru patrat (si nu la ora, asa cum fac cei care isi doresc sa se imbogateasca rapid) si, cel mai probabil, veti fi multumiti.

Recomandari si renume. In cazul in care cunosti pe cineva care apeleaza des la astfel de firme, intreaba-l care ar fi cea mai buna solutie. O firma cu multi clienti multumiti este si o firma de calitate, asa ca, daca auzi acest lucru de cat mai multe ori, poti sa apelezi si tu cu incredere la ea.

firma-de-curatenie

Poti, de asemenea, sa verifici site-ul firmei de curatenie si sa vezi cateva poze si alte informatii despre modul in care lucreaza, majoritatea companiilor avand si un portofoliu pentru noii clienti. Este bine sa vezi si cu cine mai lucreaza firma, pentru a-ti face o idee.

O gama cat mai variata de servicii. Exista firme de curatenie care curata complet si unele care se ocupa doar de anumite zone si de anumite servicii. Poti alege sa curatati si garajul sau curtea, caz in care este bine sa apelezi la cele cu servicii complete, chiar daca sunt si mai scumpe. In plus, unele firme lucreaza atunci cand vrei tu si nu trebuie sa iti faci programul dupa ele, acest caz fiind cel mai fericit.

Intereseaza-te cu privire la ce produse se utilizeaza. Inainte de a incepe curatenia, cel mai bine este sa intrebi ce produse se folosesc, pentru a nu avea surprize neplacute. Unele persoane sunt alergice la anumite substante, asa ca totul este spre binele tau. Ai mare grija la acest aspect si daca ai animale de casa si, mai important, daca ai copii, sanatatea lor fiind cea mai importanta.

Daca tii cont de toate aceste detalii, vei putea avea cat ai clipi o casa curata, frumoasa si atractiva fara nici un efort, exceptand cel de natura financiara, bineinteles. Asadar, nu ezita sa apelezi doar la cei mai buni, tinand totusi cont de nevoile tale, acestea fiind pana la urma cel mai important aspect.

Tags: