Home » Chestioare

Fangaro – Suc de mere 100% Natural

articol postat de pe 1 January 2 comentarii

Fangaro este o firma romaneasca care produce suc de mere 100% natural, folosind numai fructe de calitate, producție proprie. Mai exact, sucul de mere Fangaro este obținut din mere „de Garoafa”, nu conține conservanti de nici un fel, adaos de apa sau zahăr fiind 100% suc de mere.

Am vrut sa specific aceste lucruri, nu pentru a-i lauda, ci pentru a sublinia faptul ca pe piața exista foarte multe sucuri de mere și de fructe în general, în care sunt adaugate tot felul de concentrate și apa. Uneori acestea sunt mai ieftine, însă în realitate clientul nu prea realizeaza ce cumpăra.

Cum este produs sucul de mere Fangaro?

fangaro-suc-sticla Foarte multe persoane sunt reticiente atunci când aud expresia  „suc de mere 100% natural” în combinatie cu „nu conține conservanti”. În realitate, acest lucru este posibil, procesul fiind numit „pasteurizare”.

Dacă vreți sa aflati mai multe informații despre modul de obtinere a sucului de mere Fangaro, va recomand sa citiți detaliile și informațiile de pe siteul lor oficial unde este descrisa mai amanuntit procedura de transformare a merelor în suc 100% natural.

Nota: dat fiind faptul ca trăim în Romania, probabil cei mai mulți dintre voi ați experimentat pe pielea voastră reclamele mincinoase sau eronate, prin care se promite ceva însă realitatea este cu totul alta.

Legat de Fangaro, este o firma „pe bune”, care are toate aprobarile necesare pentru a produce sucurile respective și pentru a le pune eticheta 100% natural.

Chiar discutam cu un prieten de familie în urma cu câteva săptămâni despre acest lucru și am aflat cât de anevoioasa este procedura. El având o mica livada de mere,  incercase cu câțiva ani în urma sa intre pe piața cu un suc de mere bio.

Pentru acel „bio” avea nevoie de niște aprobari, care cel puțin atunci se obtineau destul de greu. Îmi povestea cum în ciuda faptului ca nu folosise nici un ingrasamant artificial, când au venit specialistii și au făcut investigatiile necesare, au găsit ceva urme de ingrasainte din anii anteriori, motiv pentru care nu a primit dreptul sa comercializeze acel suc drept bio.

Cât costa sucul de mere natural și de unde poate fi comandat?

Sucul de mere de la Fangaro este disponibil în câteva variante de ambalare și anume:

  • Bax 15 sticle a câte 0.33 l :: 62 de lei
  • BiB 3 litri :: 19.99 lei
  • BiB 5 litri :: 29.99 lei
  • Bib 10 litri: 54.99 lei

suc-mere-magazin

Din punctul meu de vedere, cel mai practic este BiB-ul de 5 litri, însă în funcție de cantitatea consumata sau cum și unde va fi consumat, este posibil ca una dintre celelalte forme de prezentare să fie mai potrivita pentru dumneavoastră.

Va recomand de asemenea sa vizitati pagina Fangaro pentru a vedea ofertele și prețurile curente. Prețurile de mai sus au fost la data la care am scris articolul, însă intre timp este posibil sa apara modificari sau oferte noi.

Apropo de oferte, în acest moment la oricare 5 produse diferite, cei de la Fangaro îl ofera pe al 6lea gratuit. Enjoy 🙂

Tags:

» 2 pareri despre Fangaro – Suc de mere 100% Natural

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Fangaro – Suc de mere 100% Natural. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.

Scrie un comentariu sau parere despre Fangaro – Suc de mere 100% Natural