Home » Chestioare

Fier de calcat Tefal Maestro FV3775

articol postat de pe 22 October fara comentarii

Tefal Maestro FV3775 este un fier de calcat ce vine la un pret destul de bun pentru un fier de calcat cu aceste specificatii. Voi scrie in continuare cateva din lucrurile pentru care eu as achizitiona un Tefal Maestro FV3775 si cateva din chestiile “nasoale” la acest fier de calcat pe care le-au reclamat cei care l-au achizitionat pana acum.

Tefal Maestro FV3775Tefal Maestro FV3775 este un model ce face parte din gama de masini ce calcat de la cunoscuta si apreciata firma franceza Tefal (vezi siteul oficial Tefal), deci nu puteam sa ne asteptam la un pret foarte mic, dar acesta este explicat atat de numele brandului, dar si de calitatea si functiile ce ne sunt oferite de aparat.

Vezi cat costa Tefal Maestro FV3775 si daca are vreo reducere in acest moment.

Despre Tefal Maestro FV3775

Tefal Maestro FV3775 ca este un fier de calcat cu o talpa de dimensiuni mari, ceea ce este de folos mai ales atunci cand iti doresti sa calci mai multe lucruri sau o tesatura de dimensiuni mai mari si nu iti doresti sa faci acest lucru cu un fier de calcat micut pentru ca ti-ar lua mult mai mult timp.

Si pentru a scurta si mai mult timpul de calcare, talpa este una acoperita de un strat anti-aderent care va face ca alunecarea acestuia pe tasaturi sa fie una foarte usoara, iar calcatul rufelor sa devina o adevarata placere. Din pacate acest model nu detine si un varf de precizie care sa ajunga cu usurinta si in locurile mai greu accesibile, insa a fost un sacrificiu care era necesar. Pentru a nu iti limita miscarile in timpul calcatului Tefal Maestro FV3775 vine cu un cablu de alimentare de 2.5 m.

Tefal Maestro FV3775

click pentru a citi comentariile clientilor

TTefal Maestro FV3775efal Maestro FV3775, ca orice model modern de fier de calcat care se respecta are si functia de abur, care are si posibilitatea de a fi reglata(0-30g/min, 90g/min pentru jetul simplu de abur) , ceea ce ajuta la calcarea tesaturilor ce au nevoie de un dozaj diferit al acestuia.

Si cum pentru a avea aceasta functie e nevoie si de un mic rezervor in interiorul fierului de calcat si acest model are unul, care poate da batai de cap atunci cand trebuie umplut pentru ca este realizat din material inchis la culoare si nu stii cata apa mai trebuie, dar acesta nu este un mare inconvenient.

Pentru a te asigura ca Tefal Maestro FV3775 are o durata de viata cat mai lunga, este dotat cu un sistem anti-calcar, care are grija ca in interiorul fierului de calcat sa nu se depuna calcarul, care ar putea sa scurteze substantial viata aparatului.

De asemenea, in ajutorul Tefal Maestro FV3775 vine si sistemul de auto-curatare care va elimina acele depuneri de calcar care au reusit sa invinga sistemul de care aminteam in randurile de mai sus.

De ce Tefal Maestro FV3775?

  • Este destul de mare astfel incat procesul de calcare va fi mai rapid.
  • Talpa este anti-aderenta iar jetul de abur este puternic si poate fi reglat
  • Sisteme anti-calcar si de auto-curatare
  • Se incalzeste foarte rapid si poate fi reglat

De ce NU Tefal Maestro FV3775?

  • Lipseste un varf de precizie care sa poata ajunge si in zonele mai greu accesibile
  • Rezervorul inchis la culoare si este greu de observat cand apa este pe terminate.
  • Unele persoane care au achizitionat Tefal Maestro FV3775, au fost nemultumite datorita faptului ca uneori cad picaturi de apa din talpa acestuia.

Tefal Maestro FV3775

Concluzii

Tefal Maestro FV3775 este un fier de calcat ce vine cu un raport calitate pret bun, la prima vedere poate sa para ca are un pret mare, dar daca il studiati mai bine, pretul este chiar unul excelent.

Daca totusi vi se pare prea scump, va puteti orienta catre un fier de calcat mai ieftin.

 

Tags:

Scrie un comentariu sau parere despre Fier de calcat Tefal Maestro FV3775