Home » Chestioare

Presopunctura: terapia cu ajutorul magnetilor

articol postat de pe 22 May fara comentarii

Magnetii pentru presopunctura reprezinta o forma de terapie extrem de eficienta care ofera ajutor in renuntarea la fumat, scaderea in greutate, insomnie si alte probleme cauzate de stres.

In  1980, Centrul pentru Managementul Durerii din cadrul UCLA (University of California, Los Angeles) a  realizat, prin metoda dublului orb, un studiu care avea ca scop verificarea acuratetii diagnosticului auricular.

Rezultatele acestuia au demonstrat o precizie de 75 % in rata de de diagnostic a afectiunilor dureroase ale sistemului muscular si osos, diagnostic realizat prin observarea si palparea urechii.

In cadrul Universitatii Adelaide din Australia a fost realizat un alt studiu care testa eficienta terapiei auriculare in reducerea greutatii corporale. In urma acestuia, s-a concluzionat ca terapia poate sa suprime apetitul. Atat numarul celor care au slabit cat si numarul kilogramelor eliminate au fost in mod semnificat mai mari in grupul care a beneficiat de terapie auriculara.

Pentru a scadea in greutate, plasati magnetii pe ureche, in “pozitia foamei”, conform diagramei de mai sus.

Pentru a renunta la fumat si a reduce nivelul stresului, plasati magnetii in pozitia “Zero Smoke”.

Exemplu: Cum poti folosi magnetii pentru a slabi

Pozitionati magnetii de presopunctura pe protuberanta de deasupra intrarii in canalul auditiv, in “pozitia foamei”, asa cum indica imaginea de mai sus (sau in orice alta pozitie indicata pentru problema dumneavoastra). Plasati magnetul mai mic in exteriorul urechii si pe cel mai mare in interiorul urechii, deasupra proeminentei care acopera intrarea spre timpan.

Magnetii de presopunctura au o o parte dreapta si una ondulata. Ambii trebuie sa fie aplicati cu partea neteda pe piele. Atractia magnetica ii va tine pe ureche fara sa fie nevoie de vreo gaura.

Va puteti astepta la rezultate semnificate intr-un interval orientativ de 7 – 10 zile.

Magnetii pentru presopunctura auriculara sunt cumparati o singura data si pot fi folositi ori de cate ori este nevoie.

Acest produs poate sa fie de folos si daca sunteti ingrijorat cu privire la eventualele luari in greutate cauzate de renuntarea la fumat.

Scrie un comentariu sau parere despre Presopunctura: terapia cu ajutorul magnetilor