Home » Chestioare

Serul Anti-Aging Perfect: cum il gasim?

articol postat de pe 14 July fara comentarii

Pe piața sunt multe produse pentru ingrijirea pielii. Acestea sunt sub forma de creme, lotiuni, tonice și toate aceste produse au un rol specific pentru hidratare, intretinere și intinerire a pielii. Când vine vorba de ingrijirea pielii, mulți oameni subestimeaza puterea serului de intinerire. Dacă nu aveți obiceiul sa aplicați serul, acest articol vă va motiva sa faceți acest lucru. Aici veți fi informați despre toate benificiile serului și cum sa cumparati produsul ideal.

Ce este un ser antiaging?

Majoritatea femeilor nu pot determina diferența dintre seruri și creme. Ele cred ca ambele produse fac același lucru. Totuși, realitatea este diferita. Serurile sunt ușoare, pline de nutrienti ce lupta pentru sanatatea, intinerirea și stralucirea tenului. Ele pătrund adânc în straturile pielii și contin ingredienti activi benefici pielii. Nu trebuie sa consideri serurile drept un produs aditional pentru dobandirea unui ten sănătos.

Citeste articolul despre serul antiaging LeReel

 

ser antiaging

Ce Trebuie sa stii despre aceste seruri anti-aging?

Înainte sa aflii cum sa cumperi serul perfect, este important sa fiți educati despre aceste tipuri de produse. Mai jos puteți vedea unele beneficii, indicii și alte lucruri importante:

 • Din cauza formulei pline de vitamine, serurile pot fi considerate „suplimente” pentru piele. Majoritatea sunt pline de antioxidanti ce previn distrugerile celulare și imbatranirea. Antioxidantii vin sub forma de vitamine și minerale.
 • Cumpararea serului perfect nu este suficienta, trebuie sa știi când sa îl folosești. Când vine vorba de produse pentru piele, ordinea contează. Serul trebuie plicat înainte de hidratare. În acest fel pielea poate absorbi ingredientele din ser și hidratant. Dacă aplicați crema hidratanta mai întâi, din cauza texturii mai groase, Pielea nu va putea primi nutrientii din ser. Ideal, când trebuie sa aplicați mai multe produse, începeți cu cele ce au o textura mai subtire.
 • După aplicarea serului, nu aplicați crema hidratanta imediat după. Lăsați câteva momente pentru ca serul să fie absorbit de piele. În acest fel produsul va oferi potențialul maxim pielii și veți scapa de aspectul gras al pielii.
 • Când aplicați serul, este indicat ca mai întâi sa pune-ți câteva picaturi pe piele. Apoi mai adăugați dacă este necesar. Majoritatea femeilor fac greșeala sa folosească mai mult decât este necesara, acest lucru duce la suprasaturare și poate avea un efect opus asupra pielii.
 • Alegeți produsul cu atenție. Avantajul serurilor este acela ca pot fi folosite ca tratamente pentru probleme specifice. Sunt seruri ce deschid la culoare petele negre, seruri revitalizante, hidratante. Ar trebui sa îl alegi pe cel ce ți se potrivește.
 • Considera serurile drept o invsetitie pentru sanatatea pielii tale. Serurile revitalizante contin o gama variata de ingrediente ce nu le găsiți în alte produse. Precum piesele unui puzzle.
 • Scopul serului este să se asigure ca un ingredient specific intra în straturile pielii și produc efecte benefice.
 • Evitati depozitarea serurilor în locuri umede și calduroase, pentru a menține formula lor activa. Putati tine serurile în frigider.

antiaging

Cum sa Cumperi Serul Potrivit?

Acum ca cunoașteți totul despre seruri și cum sa le folosiți, este timpul sa învățați cum sa cumparati produsul ideal.

Producătorul: asigurați-va ca produsul este produs de o companie cunoscută. Cercetați puțin și vizitati site-ul oficial al diferitilor producători. O pagina oficiala ar trebui să fie:

 • Ușor de navigat si neaparat sa aiba informații despre producător
 • Conține detalii de contact
 • Are afisata o lista de ingrediente completa (nu cum se intampla in cazul Goji Cream)
 • Deține soluții și sfaturi despre diferite probleme ale pielii.

Tipul de Piele:  este tot timpul important atunci cand alegeti un produs cosmetic. De exemplu, dacă aveți o piele sensibila înseamnă ca este predispusa la iritatii, inroseli și alte reactii la diferite produse. Înainte de aplicarea produsului trebuie sa luați în considerare dacă va fi bun pentru piele sau nu.

Ingredientele pe care le contine serul

Este foarte important sa citiți lista de ingrediente, din mai multe motive. De exemplu, lista de ingrediente arata dacă produsul este mai bun fata de alte produse de același tip. De asemenea, ingredientele îți pot spune dacă vei avea o reacție alergica sau nu. Și cel mai important, prin citirea ingredienteleor poți afla dacă produsul funcționează sau nu.

Serurile revitalizante ar trebuie sa conțină ingrediente ce livrează efecte anti-imbatranire. De exemplu acidul feluric lupta împotriva radicalilor și contribuie la combaterea problemelor multiple ce vin odată cu imbatranirea tenului.

 1. Anti-oxidanti: Când vine vorba despre seruri revitalizante, antioxidantii sunt foarte importanti. Ideal, unele seruri ar trebui sa conțină ingrediente naturale și antioxidanti ce provin din vitamine și minerale. De exemplu, serul revitalizant ACE-Ferulic de la Solvaderm conține anti-oxidanti puternici cum ar fi Vitamina C ce îmbunătățește sintetizarea de colagen și intinereste pielea.
 2. Hranirea: Serrul dumneavoastră de intinerire ar trebui sa hidrateleze și sa aibe proprietăți anti-intinerire. Ideal, este sa căutați produsul ce hidrateaza pielea, îmbunătățește textura pieleii și o face mai fina. Acidul Hyaluronic găsit în Ace-Feluric este un hidratant puternic.
 3. Formula: Serul perfect are o absorbie rapidă ce nu lasa pielea grasa. În acest fel, după aplicarea serului nu veți fi nevoiți sa așteptați mult pentru aplicarea cremei hidratante.
 4. Recenzii: Înainte sa cumparati produsul, verificați recenziile oamenilor ce au cumpărat produsul. Este tot timpul important sa vedeți reactiilor lor, dacă produsul a fost sau nu eficient. Natural este important sa găsiți recenzii de încredere.
Concluzii si pareri:

Serurile revitalizante sunt extrem de benefice pentru reimprospatarea pielii și pentru un aspect plăcut. Ei contin ingredienti activi ce fac tenul sa apara mai sănătos prin productia mărita de colagen. Acest articol a explicat cum sa folosiți serurile și ce sa luați în considerare înainte sa cumparati produsul perfect pentru dumneavoastră.

Tags: , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Serul Anti-Aging Perfect: cum il gasim?