Home » Chestioare

Total Crunch – aparat pentru fitness acasă

articol postat de pe 19 April fara comentarii

Total Crunch este un aparat de fitness care te poate ajuta să slăbești într-un mod mai rapid și mai sănătos. Ai muta sala de gimnastică la tine acasă dacă ai putea?

Ei bine, dacă nu ești adeptul mersului la sală, fie din cauza faptului că ai un program încărcat sau pentru că nu te încântă să îți lucrezi corpul la un loc cu străinii, îți poți cumpăra aparatul de fitness Total Crunch, perfect pentru lucrarea, remodelarea și tonifierea corpului tău!

Ce este Total Crunch?

Total Crunch aparat de fitness pentru acasaTotal Crunch este un aparat de fitness destinat remodelării corporale, cu care poți lucra la mai multe grupe diferite de mușchi simultan, și care te va ajuta nu numai să dai jos excesul de grăsime de pe corp, ci și să îți tonifiezi silueta așa cum îți dorești.

Aspecte tehnice Total Crunch:

Sistemul pe care se bazează aparatul de fitness Total Crunch este unul de simetrie inversă, ce permite lucrarea grupelor principale de mușchi prin realizarea tuturor tipurilor de exerciții necesare, toate acestea în același timp.

Cu Total Crunch poți face exerciții de forță, exerciții de rezistență, exerciții cardio, ba chiar le poți combina astfel încât să crești masa musculară, să-ți tonifiezi corpul și să pierzi în greutate.

Cum se folosește Total Crunch?

Tot ce ai de făcut este să schimbi poziția picioarelor dacă dorești să mărești gradul de dificultate al exercițiilor, chiar cu până la 50%. Schimbând poziția mâinilor, îți poți lucra grupele de mușchi pe care le preferi, lucrând mult mai intens asupra lor.

Priza inversă te ajută să prelucrezi mușchii dorsali și bicepșii, priza normală este pentru exercițiile benefice pentru umeri și piept, iar priza laterală este pentru lucrarea mușchilor deltoizi și ai celor de pe spate. Acest aparat de fitness poate fi folosit în egală măsură de către persoane experimentate sau începătoare.

Așadar, nu trebuie să ai nici un fel de experiență în mersul la sală pentru a te putea bucura de efectele pozitive de modificare a corpului pe care ți le oferă Total Crunch. Iar cei mai experimentați vor găsi extrem de util acest aparat de fitness care le permite să se mențină în formă din confortul propriei locuințe.

Funcții Total Crunch:

Aparatul de fitness Total Crunch oferă o serie de funcții care nu pot fi învinse de mersul la sală în mod obișnuit. Astfel, cu Total Crunch poți lucra toate grupele de mușchi în același timp, combinând eercițiile cardio cu cele de forță, lucruri pe care nu-l poți face la o sală de fitness decât pe rând.

Acest aparat de fitness îți permite să ajustezi gradul de dificultate al exercițiilor tale, numai prin schimbarea pozițiilor picioarelor, respectiv ale mâinilor. La sală, un antrenor de fitness nu te-ar fi slăbit în realizarea exercițiilor mai dificile, însă cu Total Crunch, îți poți lua libertatea de alegere a modului de exersare pe care îl preferi.

Total Crunch se pliază perfect atât pe posibilitățile începătorilor într-ale antrenamentului, cât și pe expertiza utilizatorilor experimentați. În plus, nu contează ce greutate ai pentru a putea folosi aparatul de fitness în favoarea ta.

Aparatul de fitness Total Crunch suportă o greutate maximă de 100 de kilograme, ceea ce îl face perfect pentru aproape orice persoană care dorește să aibă luxul de a exersa în intimitatea propriei locuințe.

Total Crunch este aparatul de fitness care te aduce mai aproape de silueta ideală pe care ți-o dorești!

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre Total Crunch – aparat pentru fitness acasă