Home » Electrocasnice

Arctic ANK275+: o combina perfecta pentru pretul acesta

articol postat de pe 9 November fara comentarii

Arctic ANK275+ este o alta combina frigorifica de la vestita firma Arctic, care în aceasta perioada poate fi o alegere foarte buna. Faptul ca aceasta combina este una buna, este deja știut din review-urile clientilor care au cumpărat-o pana acum. Ce face din Arctic ANK275+ o afacere buna în perioada aceasta, este prețul la care se găsește și reducerea.

Vezi aici cât costa Arctic ANK275+ acum

Tine minte faptul ca este posibil ca in viitorul apropiat (ma refer de la data de la care a fost scris acest articol) combina Arctic ANK275+ sa aiba parte de reduceri substantiale (perioada de reduceri, model de combina destul de vechi etc). Asadar, verifica pretul periodic (daca nu esti focusat sa o cumperi acum) deoarece n-ar fi rau sa o gasesti la o reducere de cateva sute de lei fata de celelalte magazine. In acest moment de exemplu,  Arctic ANK275+ are o reducere de vreo 520 de lei daca am calculat eu bine. Sper sa mai fie valabila reducerea si cand citesti tu articolul.

combinaarcticArctic este o firma preferata de foarte multi romani si, cum toata lumea a auzit de ea, nu cred ca mai are vreun rost sa insist asupra motivelor. Cert este ca au produse variate, dar cele mai cunoscute si des cumparate raman tot aparatele frigorifice, de altfel cele care au dat si numele brandului. Printre acestea se numara si Arctic ANK275+, una dintre cele mai ieftine aparate ale firmei, desi acest indicator nu ar trebui sa spuna absolut nimic legat de calitatea generala a produsului.

Despre Arctic ANK275+

Frigiderele si combinele sunt unele dintre aparatele unde un model de calitate premium isi gaseste destul de putin utilitatea. Nu pot spune, acestea sunt mai incapatoare si de aceea capata puncte in plus. La fel, tind sa arate mai bine. Dar cand ai o familie mica si un buget nu prea mare, cele doua aspecte tind sa pice pe locul doi.

Eficienta si raportul calitate pret incep sa conteze cel mai mult, caz in care Arctic si mai ales modelul de fata isi arata cel mai bine utilitatea. Acesta nu este iesit din comun prin design (dar se potriveste bine oriunde, chiar si in bucatariile un pic mai moderne), dar functioneaza foarte bine si ofera lucrurile de care este cu adevarat nevoie.

Per total, combina frigorifica Arctic ANK275+ are o capacitate de 262 l. In mod cert nu este cea mai mare de pe piata si de aceea spuneam ca ar fi potrivita doar pentru familiile mai mici sau pentru cei tineri, care nu au nici foarte multi bani de cheltuit.

Partea de frigider are 175 de litri si este impartita prin trei rafturi. Acestea sunt din sarma, dar ofera o sustinere buna pentru toate alimentele si chiar pentru vasele mai grele. In plus, ele pot fi montate diferit, avand mai mult spatiu la dispozitie. Pe usa exista alte patru compartimente, la care se adauga, asa cum este normal, si cel pentru legume si fructe. Restul de 87 l sunt ocupati de congelator, si el impartit in trei compartimente.

In rest nu se poate spune ca modelul are vreo caracteristica prea deosebita. Dispune doar de un sistem de dezghetare automat, ceea ce inseamna ca o data la cateva luni va trebui sa faci si asta. Clasa energetica este insa una decenta, A+. Aceasta aduce un consum anual de pana in 300 KW (chiar mai putin), ceea ce inseamna ca facturile la electricitate nu vor fi prea ridicate. Info: niste pareri foarte interesante poti citi si pe blogul aleciei iar descrierea si specificatiile oficiale le gasiti pe siteul arctic.ro

Concluzii și pareri despre aceasta combina frigorifica:

Daca vrei o combina frigorifica buna si nu ai prea multi bani pentru a alege un brand strain mare, Arctic ANK275+ ar putea sa fie varianta absolut perfecta pentru tine. Ofera cam tot ceea ce trebuie si, dincolo de acest fapt, odata incercata, ea iti va dovedi ca nici nu ar fi atat de mare nevoie de o alta firma. Raportul calitate pret este unul dintre cele mai bune si asta ar trebui sa conteze cel mai mult.

Pro Arctic ANK275+:

  • Unul dintre cele mai bune raporturi dintre pret si calitate
  • Volum decent
  • Clasa energetica buna
Contra Arctic ANK275+:
  • Lipsa dotarilor mai moderne – nu are rost sa fac o lista completă cu facilitatile pe care eu personal mi le-as dori în plus fata de cele pe care combina frigorifica Arctic ANK275+ le are deja însă, faptul ca este o combina frigorifica destul de ieftină și ca este un model mai vechi o absolva de orice „vina”.

Tags: , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Arctic ANK275+: o combina perfecta pentru pretul acesta