Home » Electrocasnice

Cuptor cu Microunde Samsung GW711K-B

articol postat de pe 13 August fara comentarii

Samsung GW711K-B Samsung GW711K-B este un cuptor cu microunde ce iti va atrage garantat privirile si te va face sa te gandesti, mai ales daca ai mai vazut produse electrocasnice de la aceeasi firma, Samsung, ca producatorii sud-coreeni stiu cum sa faca un design ce sa placa de la prima vedere.

Daca ti-ar spune cineva pretul dinainte de a vedea produsul ai putea sa strambi din nas, dar dupa ce o sa-l vezi o sa treci si peste aspectul pretului si o sa iti doresti sa il ai in casa, mai ales ca pare un produs rezistent ce vine de la o firma ce ii garanteaza calitatea, sau ma rog, reputatia firmei este ca o garantie a calitatii aparatului 🙂

Vezi cat costa acum un Samsung GW711K-B

Despre Samsung GW711K-B

Designul Samsung GW711K-B este unul destul de obisnuit, fiind construit ca mai toate cuptoarele cu microunde, cu butoanele in partea stanga, iar cu deschiderea usii in partea dreapta. Insa combinatia liniilor si culorilor este cea care ii da personalitate, primele fiind drepte pentru carcasa, dar avand una care iese din tipar, adica linia usii din dreptul butoanelor, ce este curbata.

In ce priveste culorile, negrul este cel care are monopolul, dar nu este negrul lucios la care s-ar putea sa va asteptati, ci unul mat, care ii da multa eleganta aparatului, iar in jurul butoanelor incriptiile sunt realizate cu albastru si rosu, ce contrasteaza minunat cu fundalul. Dar un lucru ce ar putea sa ii nemultumeasca pe unii este interiorul de culoare alba, care face sa iasa in evidenta orice pata, oricat de micuta ar fi.

Citeste discutiile si parerile despre Samsung GW711K-B

Materialul din care este facut interiorul cuptorului Samsung GW711K-B este un email ceramic, ce se curata cu mare usurinta, iar lipsa colturilor ajuta in aceasta sarcina prin eliminarea si celor mai mici murdarii. In plus emailul ceramic este rezistent la zgarieturi, iar tratamentul aplicat peretilor interiori ii face sa actioneze ca agenti antibacterieni si dezodorizanti.

Samsung GW711K-B

Chair daca greutatea cuptorului cu microunde Samsung GW711K-B este mare, 11.5 kg, dimensiunile lui sunt reduse (489 x 361 x 275 mm) in comparatie cu alte produse asemanatoare, astfel ca puteti sa il puneti in aproape orice loc din bucatarie fara a il simti deranjant, dar chiar si asa volumul de care acesta dispune este unul de 20 l, adica suficient pentru un cuptor cu microunde.

Panoul de comanda este unul mecanic, ce are parte de sapte nivele de putere, de trei programe si de un timer, iar pentru a sti cand s-a terminat actiunea pe care dumneavoastra ati ales-o acesta va va anunta prin intermediul unui semnal sonor.

Pro Samsung GW711K-B

  • Samsung GW711K-BPeretii realizati din email ceramic care este rezistent la zgarieturi si se curata cu mare usurinta
  • Aspectul care este unul foarte elegant si modern, la fel ca cel al cuptorului cu microunde Samsung ME73A.
  • Dimensiunile mici care il fac potrivit pentru aproape orice locusor din bucatarie

Contra Samsung GW711K-B

  • Interiorul alb ar putea sa ii nemultumeasca pe unii, dar nu este un element care sa traga in jos aparatul cu adevarat
Samsung GW711K-BConcluzii si pareri

Cuptorul cu microunde Samsung GW711K-B are un aspect ce te va incanta si iti va ramane in minte, chiar daca vine la un pret un pic mai mare decat altele, acesta este explicat prin functionarea sa si prin materialele folosite.

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre Cuptor cu Microunde Samsung GW711K-B