Home » Electrocasnice

Cuptor cu Microunde Samsung ME73A

articol postat de pe 13 December fara comentarii

cuptor-cu-microunde-samsung-me73a Samsung ME73A este unul dintre cele mai bune cuptoare cu microunde de pe piata, atat sub aspectul design-ului foarte elegant, cat mai ales al functionarii. Face parte din categoria celor premium si ofera multe optiuni de care cumparatorii se pot bucura. Ramane totusi si intrebarea daca merita sau nu sa fie cumparat si daca are suficiente avantaje pentru a justifica si pretul de acelasi nivel.

Despre Samsung ME73A

Samsung ME73A este un cuptor cu microunde destul de modern, care se bucura si de un afisaj mare si usor de inteles. Are cateva butoane, dar fiecare sunt insotite si de pictograme, asa ca nu vor fi probleme in a invata cum trebuie sa va comportati cu acest model. Afisajul LCD arata timpul care mai este ramas, in timp ce butoanele ajuta la setarea acestuia, a unuia dintre cele trei programe (dezghetare, incalzire si gatire) si a treptelor de putere.

Vezi oferta la Samsung ME73A (transport gratuit)

Totusi, acestea sunt unele mai speciale si nu neaparat in bine. Asadar, este nevoie sa apesi in mijlocul lor, pentru ca nu toata suprafata butoanelor are senzori. In plus, la 20 de litri cat are cuptorul, probabil ca vor fi si cumparatori care se vor plange ca este prea mare. Dar acesta este doar un punct de vedere, pentru ca un cuptor cu microunde mai mare iti da si posibilitatea de a-l folosi in moduri mai diverse si mai eficiente.

Citeste parerile clientilor despre Samsung ME73A

Si chiar daca ar fi mai mic, modelul tot ar fi unul foarte bun, pentru ca este unul complet. Spunem acestea pentru ca inca nu am gasit ceva la care sa nu fie bun. Dezgheata foarte bine, incalzeste rapid si la temperatura dorita si poate sa fie setat sa se opreasca la intervale diverse, astfel incat sa poate face fata la sarcini dintre cele mai diverse. Acest lucru se datoreaza in special sistemelor cu care este dotat, mai ales celui care utilizeaza trei raze cu microunde, pentru ca incalzirea sa fie una uniforma, dar si mai rapida decat in cazul cuptoarelor cu microunde obisnuite.

cuptor-cu-microunde-samsung-me73a

Pentru cei care isi doresc sa fie un pic mai prietenosi cu mediul, exista si un buton eco. Prin apasarea acestuia, cuptorul economiseste 40 % din energie. Bineinteles, nu poate sa fie folosit si atunci cand se incearca incalzirea a mai multa mancare, dar pentru bauturi si portii mai mici, poate sa fie perfect.

In final, trebuie spus ca Samsung ME73A este un cuptor cu microunde care se curata destul de usor in interior, chiar daca exteriorul alb arata orice pata si zgarietura. Asadar, este mai usor sa il intretii, mai ales acolo unde se murdareste mai usor.

Pro Samsung ME73A

  • Cuptor mare, de 20 l
  • Utilizare complexa si sisteme diverse
  • Functie eco
  • Design interesant

Contra Samsung ME73A

  • Este alb
  • Butoanele se apasa mai greu
cuptor-cu-microunde-samsung-me73a Concluzii si pareri

Samsung ME73A este un cuptor cu microunde care isi merita banii, desi investitia in cazul sau nu este cea mai mica. Dar atat timp cat isi face treaba exact asa cum trebuie, chiar nu exista motive pentru a ne plange de el, iar punctele sale slabe sunt unele minore, care tin mai mult de gusturi.

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre Cuptor cu Microunde Samsung ME73A