Home » Electrocasnice

Espressor Philips Saeco Moltio HD8769/19

articol postat de pe 2 December fara comentarii

Philips-saeco-2Philips Saeco Moltio HD8769/19 face parte dintr-o serie de espressoare special create pentru a reprezenta optiuni de nivel premium pentru cei care isi doresc o cafea mai buna si preparata mai rapid si intr-un mod personalizat. Acesta este vine si la un pret piperat, cea ce il poate transforma dintr-o optiune pentru acasa, asa cum este in alte tari, in una pentru afaceri asa cum va fi probabil preferat de cumparatorii din Romania. Insa calitatile sunt unele indiscutabile (mai are si minusuri, dar ce produs nu are), asa ca din cele mai multe puncte de vedere va fi un ajutor de cea mai mare incredere.

Vezi reducerile la espressoare Philips Saeco si citeste mai multe informatii despre Philips Saeco Moltio HD8769/19 pe cafestar.ro

Despre Philips Saeco Moltio HD8769/19

Philips Saeco Moltio HD8769/19 este un espressor foarte compact, deci nu va ocupa foarte multe loc in bucatarie. Dar acest lucru nu inseamna insa ca este si unul usor, pentru ca greutatea lui depaseste 8 kilograme, nefiind chiar util si fiabil sa ii schimbi des locul. Din punct de vedere al design-ului este destul de atractiv, chiar daca utilizarea poate sa fi si ea un pic prea complicata. Panoul de control are multe butoane si daca nu ar veni si cu un manual detaliat, chiar ar fi greu sa stii din prima cum sa folosesti aparatul. In plus, la aspectul sau futurist contribuie si un ecran LCD destul de mare.

Philips-saeco-1Esenta acestei serii de espressoare este ca ele au incorporata si o rasnita de cafea, cu capacitatea de 250 g. Asadar, pudra de cafea poate sa fie preparata acasa, dar aparatul functioneaza si cu cafea gata macinata. Din pacate, poate sa prepare doar o singura ceasca de cafea, lucru care limiteaza un pic posibilitatile. Pe de alta parte, acesta vine si cu avantajul de a prepara foarte rapid bauturile, dar si cu un sistem care mentine cateva setari preferate, pentru ca fiecare utilizator sa obtina fara prea mult efort ceea ce isi doreste.

Philips Saeco Moltio HD8769/19 este un espressor care ofera posiblitatea de a prepara mai multe tipuri de bauturi, mai exact sapte la numar. Printre aceste se afla, in mod evident, cafeaua espresso, dar si cappuccino sau latte macchiato. Presiunea este una superioara, de 15 bari, iar cu ajutorul dispozitivului de spumare si a rezervorului de lapte, chiar se pot face niste lucruri deosebite atat din punct de vedere vizual cat si din cel al gustului. In plus, aparatul se demonteaza usor pentru a fi curatat, iar circuitul interior este unul cu functie de autocuratare. Materialele, adica inoxul si plasticul de calitate sunt si ele bune si par sa fie rezistente.

Pro Philips Saeco Moltio HD8769/19

  • Are rasnita incorporata
  • Prepara sapte tipuri de bauturi
  • Are rezervor de lapte destul de mare
  • Constructie solida

Contra Philips Saeco Moltio HD8769/19

  • Panoul de control este prea complicat pentru binele lui
  • Pretul poate sa fie considerat prea mare de majoritatea cumparatorilor

Concluzii

Philips Saeco Moltio HD8769/19 este, fara indoiala, si un espressor pentru acasa. Dar daca luam in considerare posibilitatile romanilor, probabil ca locul sau este intr-un bar sau intr-un birou. Indiferent de acest aspect insa, calitatile sale sunt unele superioare si asta conteaza cel mai mult.

 

Tags:

Scrie un comentariu sau parere despre Espressor Philips Saeco Moltio HD8769/19