Home » Electrocasnice

Philips Saeco Estrosa HD8525/09, pentru o cafea ca la carte

articol postat de pe 1 May fara comentarii

Un aparat de calitate premium, de orice fel ar fi acesta, este si unul ceva mai scump. Cu toate acestea, astfel de aparate electrocasnice isi merita banii, ele reusind sa se ridice deasupra concurentei si sa ofere cele mai inalte performante din gama lor.

Philips Saeco Estrosa HD8525/09 este un espressor de calitate premium, insa nu unul oarecare, ci unul manual. Cu alte cuvinte, face parte din cea mai buna clasa de espressoare de pe piata, singurele capabile sa ofere o bautura perfect preparata, care scoate toata aroma din cafeaua care este utilizata.

Specificatii Philips Saeco Estrosa HD8525/09:

Philips Saeco Estrosa HD852509Bineinteles, pentru a avea parte de o bautura perfecta, aromata si cu consistenta potrivita, este nevoie de o cafea pe masura. Insa si espressorul trebuie sa se ridice la anumite standarde. Din acest punct de vedere, Philips Saeco Estrosa HD8525/09 face tot ce se poate pentru a oferi proprietarilor cel mai bun espresso posibil, fie ca acesta se obtine din cafea macinata sau din discuri E.S.E.

Aparatul utilizeaza pentru extragerea aromei o presiune de 15 bari, o valoare care permite utilizarea la nivel maxim al cafelei. Se obtine astfel o bautura foarte gustoasa, iar aparatul ofera si avantajul de a putea-o imparti cu inca cineva, acesta putand sa prepare in acelasi timp cafea pentru doua persoane. Iar pentru ca bautura sa fie si mai intensa, espressorul are o plita incalzita pe care sunt asezate cestile, fiind stiut faptul ca incalzirea preliminara ofera o cafea mai buna.

Tot pentru a se intensifica aroma cafelei, aparatul este echipat si cu functia de prefierbere, aceasta inmuind boabele de cafea inainte ca ele sa intre in contact cu apa. Philips Saeco Estrosa HD8525/09 este dotat si cu un aparat de spumare, care creste si el calitatea cafelei consumate zilnic.

Pe langa espresso, aparatul poate sa prepare si ceai, avand un dispozitiv de fierbere a apei. Chiar daca toata lumea isi cumpara un epressor pentru cafea, o astfel de functie este una binevenita, diversificand un pic functionarea produsului.

Iar cat priveste aspectul, espressorul este negru cu argintiu, are o schema de control digitala foarte usor de inteles si folosit si un afisaj LED care ofera o binevenita tenta de modernitate.

Pro Philips Saeco Estrosa HD8525/09:

  • Este unul dintre cele mai moderne espressoare de pe piata, dotat cu functia de prefierbere si cu plita incalzita, pentru o aroma desavarsita.
  • Espressor manual, cu o presiune de 15 bari.
  • Prepara si ceai.
  • Functioneaza cu cafea, dar si cu discuri E.S.E.

Contra Philips Saeco Estrosa HD8525/09:

  • Prepara doar ceai si cafea, nu si alte bauturi calde.
  • Este prea scump pentru noi, muritorii de rand 🙂

Acestea fiind spuse, Philips Saeco Estrosa HD8525/09 merita totusi sa fie cumparat, fiind un espressor de calitate superioara din toate punctele de vedere. Este extrem de eficient si, multumita tuturor sistemelor cu care a fost imbunatatit, nu pierde absolut nimic din calitatea gustului unui espresso facut ca la carte. In plus, prepara si ceai, facand asta, precum in cazul cafelei, pentru doua persoane, ceea ce inseamna ca aroma deosebita poate sa fie impartita oricand cu oamenii la care tii.

Tags: ,