Home » Electrocasnice

Nutribullet sau Magic Bullet: Ce Sa Alegem?

articol postat de pe 17 August fara comentarii

Nutribullet si Magic Bullet sunt doua dintre cele mai mediatizate blendere. Ele se diferentiaza de blenderele clasice pe care foarte multi dintre noi le avem in bucatarii de ani de zile, (iar producatorii pun un accent foarte mare accent pe chestiile acestea) prin anumite detalii. Totusi, merita sa cumparam un Nutribullet sau un Magic Bullet in favoarea unui blender Philips sa spunem, care este un brand consacrat si el, dar in plus, costa de vreo 2 – 3 ori mai putin?

Vezi aici reducerea la Nutribullet

Aici l-am gasit la cel mai bun pret de pe piata si tinand cont ca este un magazin oficial, cu sedii fizice in majoritatea oraselor din tara, cred ca este cel mai indicat loc de achizitionat, in cazul in care considerati ca Nutribullet este cea mai buna alegere.

Înainte sa încep aceasta recenzie, aș dori sa subliniez ca ambele aparate fac o treaba uimitoare în crearea de băuturi sanatoase și nutritive. Dacă doriți sa introduceti mai multe fructe și legume în dieta dumneavoastră sau sa creati băuturi nutritive pentru a suplimenta rutinele riguroase de sala – ambele blendere sunt potrivite.

PS. citeste discutiile despre problemele cu Nutribullet. S-ar putea sa te razgandesti.

Similaritati intre Nutribullet si Magic Bullet

Pentru început, este o idee buna sa observam operatiunile de baza a acestor doua dispozitive și sa punem în evidenta similaritatile. Ambele dispozitive sunt produse de același producător, Magic Bullet fiind primul blender produs, apoi a fost urmat de Nutribullet la o diferența de câțiva ani.

Pentru a folosi aparatul, mai întâi adaugi ingredientele dorite în cupa, prima oara cele solide și la final este indicat sa adăugați puțina apa sau suc. Îndată ce ți-ai umplut cupa (fii atent sa nu depasesti linia desemnata), infiletati cu putere capacul.

nutribullet sau magic bullet

Pentru a fixa paharul pe baza blenderului, pur și simplu răsuciți paharul cu fața în jos și aliniați piulița de plastic cu baza blenderului. Apoi blocați paharul în poziție prin răsucirea ușoară spre dreapta.

Pentru a amesteca ingredientele, apasati ușor pe partea superioara a paharului. Timpul necesar de amestecare este determinat de ceea ce ați introdus în cupa. Elementele mai moi, cum ar fi banana și spanacul, vor avea nevoie de 30-60 secunde. Ingredientele mai tari, cum ar fi morcovul sau produsele congelate vor avea nevoie de aproximativ 4 minute.

Odată ce ați terminat, eliberați paharul din baza prin rasucirea ușoară a cupei spre stânga. Îndepărtați cupa de la baza și îndepărtați lamele incrucisate. Va trebui sa depui ceva mai mult efort pentru a indeparta lamele incrucisate, deoarece tind să se stranga în timpul folosirii. Turnati continutul într-un vas și îl puteți servi.

nutribullet rx

Curatarea cupei și a lamelor incrucisate nu poate fi mai simpla. Umpleți un sfert de cupa cu apa calda și turnati detergent de vase. Pulsati câteva secunde, goliți continutul și asezati-l la uscat.

Rezultatele: care este mai bun? Nutribullet sau Magic Bullet?

Rezultatele nu sunt chiar aceleași. Magic Bullet nu are puterea necesara de a amesteca produsele congelate. La același nivel de dificultate se afla nucile și gheață. Nutribullet face o treaba mult mai buna datorită motorului sau mai puternic.

Poate fi folosit la absolut orice, inclusiv la shake-urile pentru slabit sau la shake-urile racoritoare unde trebuie folosita si gheata.

Diferențele dintre cele doua “jucarii”

Este important sa retineti ca ambele aparate sunt clasificate ca mixere pentru serviri unice și nu ca storcatoare. Când trebuie să facem o decizie intre cele doua blandere, sunt doi factori de luat în considerare.

Primul și cel mai important factor este ce vrei să faci cu blenderul. Dacă dorești sa amesteci ingrediente precum gheață, morovi inghetati – cel mai bine este sa alegeți Nutribullet. Motorul puternic din Nutribullet face treaba mult mai buna în sfarmarea acestor ingrediente dure.

Dacă te gândești ca vei introduce niște alimente mai moi precum bananele, mango sau avocado – Magic Bullet cu siguranța te poate ajuta. Chiar dacă motorul nu este la fel de puternic, el va excela cu aceste tipuri de ingrediente.

Al doi-lea factor de luat în seama este costul. Prețul mediu înainte de livrare pentru Magic Bullet este de 180 lei, în timp ce Nutribullet costa aproape 320 lei.

Recomandarea mea

Poate ca Magic Bullet nu este cel mai puternic blender de pe piața, dar este cel ami ieftin. Recomandarea mea este Nutribullet, pentru motorul lui superior și performanța generala mai mare. Diferența de 140 lei chiar merita, Nutribullet ofera o textura mult mai fina și îți permite sa creezi mai multe.

În timp ce ambele aparate sunt extrem de capabile, au apărut deja succesorul lor. La sfârșitul lui 2016 a apărut Nutribullet Pro 900, și costa aproape la fel ca un Nutribullet standard.

magic bullet

Ce se intampla daca se strica ceva la Nutribullet?

Daca se intampla sa se strice diverse parti ale aparatelor (eg. vasul sau cutitele, dupa un anumit timp de utilizare) iar garantia nu acopera defectiunea sau se intampla dup ce garantia a expirat, tinand cont ca vorbim despre un brand cu renume si vechime pe piata, aceste “componente” se pot gasi si pot fi cumparate separat.

Acest lucru, din punctul meu de vedere este un mare plus deoarece nu de putine ori mi-a fost dat sa vad persoane care se plangeau ca trebuie sa schimbe blenderul pentru ca au crapat cana si nu gasesc alta la schimb. Daca imi aduc aminte bine, era vorba despre un blender Star Light.

Tags: , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Nutribullet sau Magic Bullet: Ce Sa Alegem?