Home » Electrocasnice

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

articol postat de pe 22 October 1 comentariu

Beko DBK 386 WDR- Beko DBK 386 WDR+ este o combina frigorifica pentru cei care isi doresc o combinatie de clasic si modern la un pret accesibil. De asemenea, este o combina pe care eu personal am recomandat-o de foarte multe ori chiar in favoarea unor branduri renumite precum Arctic la preturi similare.

Daca esti in cautarea unei inlocuitoare pentru fosta combina frigorifica care s-a stricat sau pur si simplu doresti sa iti utilezi bucataria si nu ai un buget prea impresionant poti sa iti apleci atentia si asupra lui Beko DBK 386 WDR+ care este un model potrivit tocmai nevoilor tale.

Vezi cat costa in magazin.

Despre Beko DBK 386 WDR+

Beko DBK 386 WDR-Designul Beko DBK 386 WDR+ combina clasicul si modernul din domeniul frigiderelor si combinelor frigorifice, altfel spus liniile sunt unele clasice, fara nimic spectaculos, culoarea este alba, acest lucru fiind unul ce tine tot de clasic.

Citeste parerile clientilor despre aceasta combina.

Dar spre deosebire de o combina frigorifica obisnuita aceasta are control electronic al carui display este situat in partea de sus a usii frigiderului. Iar in partea de jos a aceleasi usi se gaseste dozatorul de apa, care este tot un element de modernitate adaugat acestui model.

Compartimentarea combinei Beko DBK 386 WDR+ este una clasica, in partea de sus este frigiderul, iar jos se afla congelatorul, fiecare avand propria sa usa. Frigiderul este impartit de patru rafturi din sticla la care se adauga cele sapte compartimente aflate pe usa (patru mici si trei mari) si compartimentul de legume si fructe care este luminat cu ajutorului unei lumini albastre care va face ca fructele si legumele depozitate acolo sa isi mentina pentru mai mult timp prospetimea.

pret

In cazul congelatorului impartirea se face prin intermediul a trei rafturi, acesta avand un volum net de 87 de litri, destul de putin in comparatie cu volumul frigiderului, care este de 244 de litri, dar care este suficient pentru un cuplu sau pentru o familie mai putin numeroasa.

Un alt aspect al modelului Beko DBK 386 WDR+ care ar putea sa dezamageasca pe unii dintre cumparatori ar fi ca nu exista un sistem automat de dezghetare a congelatorului, acest proces trebuind sa se faca manual, dar pentru cei mai multi asta nu ar trebui sa fie o mare problema.

Se revanseaza totusi cu display-ul care pe langa ceasul si timerul incorporate mai are si un voice recorder, care te va ajuta sa lasi mesaje pentru cei dragi si sa le asculti pe cele lasate de ei. Cu alte cuvinte, cu o combina Beko DBK 386 WDR+ poti lasa mesaje vocale pentru copii cu diferite indicatii. Interesant cat a avansat tehnologia daca ne gandim la ce aparatura aveam pe vremea noastra, nu? 🙂

Beko DBK 386 WDR-

De ce Beko DBK 386 WDR+?

 • Raportul calitate pret bun.
 • Voice recorderul, care ofera o nota de modernitate foarte bine venita.
 • Frigiderul are un volum suficient de mare pentru o familie.
 • Lumina albastra din compartimentul de legume si fructe care le mentine proaspete mai mult timp.
 • Beko DBK 386 WDR+ este o combina frigorifica foarte silentioasa, iar consumul este mic, dupa cum puteti vedea in imaginea de alaturi.

De ce nu Beko DBK 386 WDR+?

 • Volumul congelatorului ar fi putut fi mai mare, dar asta ar fi insemnat un compromis in ceea ce priveste dimensiunea frigiderului.
 • Sistemul de dezghetare a congelatorului este manual. Acesta cred ca ar fi cel mai mare dezavantaj la Beko DBK 386 WDR+.
 • Suportii pentru rafturi sunt din plastic si trebuie avut grija sa nu puneti mai mult decat greutatea pe care o pot sustine acestia. Am citit cateva reclamatii legat de acest aspect, insa intr-un final s-au finalizat cu succes, elementele rupte fiind comandate de la reprezentanta Beko si inlocuite.
 • Cartea de instructiuni este destul de greu de inteles. Tinand cont ca Beko DBK 386 WDR+ este o combina frigorifica si nu este folosita numai de catre persoane cu cuostinte tehnice, manualul ar trebui sa fie ceva mai usor de inteles.
Concluzii

Beko DBK 386 WDR+ este un model de combina frigorifica despre care putem spune ca isi merita banii, deci are un raport calitate pret bun. Este recomandat mai ales celor care prefera mai mult alimente proaspete si care nu au nevoie sa congeleze foarte multe produse (vezi capacitatea congelatorului).

Tags: ,

» 1 parere despre Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.
 • stanciu ilie says:

  Ma numesc Stanciu Niculina si am cumparat o Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ in noiembrie 2017 si nu ma satisface functionarea combinei ca:
  produsele care sea afla in congelator se lipesc unele de altele si nu se pot desprind aproape deloc . De mentionat ca congelatorul functioneaza cu reglajul de inghetare la cifra 1.
  Va rog sa analizati si poate stiti ce solutie exista sa pot lua produsele congelate din congelator cu usurinta.

  La vechiul frigider Aritic in congelator se forma zapada si produsele se extrageau relativ usor.

  Cu stima clientul dumneavoastra.

Scrie un comentariu sau parere despre Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+