Home » Electrocasnice

Star-Light PJ-800W, un ajutor pentru un stil de viata mai sanatos

articol postat de pe 10 April fara comentarii

Sucurile naturale, preparate acasa, ar trebui sa fie alternativa naturala si mult mai sanatoasa la toate produsele pe care le gasim in comert. Si pentru a le prepara, este nevoie sa avem un storcator de fructe, si nu unul de dimensiuni mici, ci unul suficient de mare pentru a se putea prepara o cantitate de suc de cel putin 1 litru.

Daca asta este ceea ce va doriti, atunci solutia poate consta in stocatorul de fructe si legume Star-Light PJ-800W, un aparat de la o firma mai noua, dar cu toate sansele de a convinge cumparatorii ca este alegerea potrivita.

Specificatii Star-Light PJ-800W

star-Light PJ-800W Star-Light PJ-800W este un storcator destul de compact, cu dimensiuni de 290 x 390 x 170 mm, cu o combinatie de negru si argintiu. Cu toate acestea, este si destul de greu, cantarind peste 3 kilograme. Cu toate acestea, greutatea sa este complet explicabila, daca ne gandim ca este facut pentru a oferi cel mult un litru se suc, avand un rezervor si de 2 kilograme de pulpa. Asadar, poate fi utilizat de mai multe ori inainte de a fi nevoie sa fie golit si spalat.

Tot pentru a face fata mai bine cerintelor cumparatorilor, Star-Light PJ-800W este dotat cu doua viteze, pentru a putea stoarce produse diferite. Prima viteza, cea obisnuita, este destinata stoarcerii citricelor si a fructelor mai moi in general, in timp ce treapta de putere superioara este pentru legume si fructe mai tari. Cu toate acestea, aparatul nu poate stoarce banane, caise, mango si altele, ceea ce scade un pic din posibilitatile de a face combinatii de sucuri.

Tubul lung, cu un diametru de 75 mm, permite introducerea de fructe de diferite marini, iar sucul rezultat din cantitati mai mici, care nu ar putea sa umple recipientul de 1 litru poate fi adunat si intr-un pahar. Ca accesorii, Star-Light PJ-800W are un separator de spuma, dar si un sistem anti alunecare, binevenit daca aparatul este asezat pe o suprafata care are acest risc.

Dupa ce recipientul pentru pulpa se umple sau pentru a spala storcatorul este nevoie ca acesta sa fie desfacut, insa totul se realizeaza cu mare usurinta, in timp ce spalarea se poate face in masina de spalat vase. Asadar, aparatul este util si ergonomic, chiar usor de utilizat, avand un singur buton prin care se porneste si se pot seta vitezele.

Pro Star-Light PJ-800W:

  • Ergonomic si usor de utilizat
  • Recipient pentru suc de 1 litru
  • Nu este foarte zgomotos

Contra Star-Light PJ-800W:

  • Exista probleme cu anumite tipuri de fructe care sunt mai tari.
Concluzii Star-Light PJ-800W:

Star-Light PJ-800W este un storcator de dimensiuni mari care se vinde la un pret destul de redus, dar asta nu insemna ca raportul calitate pret este unul slab. Chiar din contra, aparatul ofera chiar destul de multe pentru pretul cerut. Se pot stoarce si fructe si legume, iar alternativa sucurilor naturale este mai sanatoasa decat a celor de la magazin. Asadar, daca va doriti sa aveti mai mult control asupra dietei dumneavoastra, acest storcator poate fi o solutie buna, la pret redus.

Tags: ,