Home » Culinare

Regis Stone Pan 20 cm

articol postat de pe 3 April fara comentarii

Ai nevoie de o tigaie care să te ajute mai mult decât să te încurce în bucătărie? Regis Stone Pan 20 cm poate fi soluția perfectă pentru tine! Cu un înveliș antiaderent care nu favorizează lipirea alimentelor de fundul tigării, carcasă din aluminiu forjat și bază din oțel inoxidabil, tigaia Regis Stone Pan 20 cm este un instrument de bucătărie care îți oferă un plus de confort atunci când ești implicat în pregătirea meselor.

Fie că gătești doar pentru tine sau pentru întreaga familie, tigaia Regis Stone Pan 20 cm se pliază perfect pe orice nevoi culinare.

Specificații tehnice tigaie Regis Stone Pan 20 cm:

Regis Stone Pan 20 cm TigaieRegis Stone Pan este o tigaie de 20 de cm, cu înveliș antiaderent și efect de piatră încinsă, rezistentă la zgârieturi și capabilă să reziste uzurii timpului.

Materialele din care este realizată sunt de calitate superioară, cum ar fi oțelul inoxidabil, aluminiul forjat, care permit împrăștierea uniformă a căldurii pe toată suprafața tigăii, lucru care permite gătirea adecvată a alimentelor. Multe tigăi obișnuite fie ard alimentele, fie le prăjesc mai mult pe o parte și mai puțin pe cealaltă, însă cu tigaia Regis Stone Pan 20 cm, acest lucru nu se va mai întâmpla.

Datorită conductibilității termice excelente pe care o are, tigaia Regis Stone Pan 20 cm va găti alimentele în același fel pe toate părțile, exact cum ar trebui să arate o masă delicioasă și consistentă în elemente nutritive.

Funcții tigaie Regis Stone Pan 20 cm:

Tigaia Regis Stone Pan 20 cm asigură o calitate excelentă a mâncărurilor, datorită faptului că nu necesită gătirea în ulei sau grăsimi adiționale, ceea ce este un plus major pentru sănătatea ta și a membrilor familiei tale.

Alimentele preparate se vor găti uniform, datorită faptului că tigaia are o inducție superioară a căldurii, pe care o distribuie echivalent. Învelișul de 4 mm grosime îi permite să fie rezistentă la zgârieturi, prin urmare, are o durată de viață mai mare decât a altor tigăi obișnuite.

Regis Stone Pan 20 cm are o carcasă din aluminiu forjat și o bază din oțel inoxidabil, perfectă pentru orice tip de alimente vrei să gătești în ea. Cel mai mare avantaj al acestei tigăi este învelișul antiaderent cu efect de piatră încinsă, care asigură o calitate superioară a meselor preparate.

În plus, tigaia Regis Stone Pan 20 cm beneficiază de un finisaj rustic, un mâner foarte bine fixat, care nu se va îndoi sau răsuci, iar materialele din care a fost construită o fac perfectă pentru a fi folosită pe tipuri de plite precum cele din ceramică, cele electrice, cele cu inducție sau cele cu gaz, clasice.

De ce Regis Stone Pan 20 cm și nu altă tigaie?

Diferența majoră care separă tigaia Regis Stone Pan 20 cm constă în calitatea mâncărurilor preparate. Astfel, alimentele își păstrează elementele nutritive și nu te obligă să servești mese bogate în ulei sau grăsimi adiționale, ceea ce reprezintă un mare plus pentru sănătatea ta.

Regis Stone Pan 20 cm poate fi folosită cu ușurință în bucătărie, atât de către femei, cât și de către bărbați, punând pe primul loc confortul acestora.

Tags:

Scrie un comentariu sau parere despre Regis Stone Pan 20 cm