Home » Diete si nutritie

Cafea Verde Capsule

articol postat de pe 16 November fara comentarii

Desi conțin un ingredient relativ comun, pilule de dietǎ Cafea Verde Capsule sunt încă descrise ca fiind ceva complet nou ȋn industria de dietă. Producătorii pastilelor susțin că ceea ce face aceste pilule atât de impresionante în comparație cu alte pastile de dietǎ este faptul că nu este necesar niciun alt efort din partea utilizatorilor pentru a obține o pierdere semnificativă în greutate.

Pastilele sunt promovate ca fiind “dovedit” cǎ provoacǎ scǎdere ȋn greutate indiferent de orice dietǎ sau exercitii ajungând până la a spune că, ȋn cazul ȋn care utilizatorii ar face si un efort pentru a-și schimba obiceiurile alimentare sau ar participa la exerciții, atunci, prin adăugarea pastilelor în acest regim, vor pierde de fapt dublu cantitatea de greutate pe care o asteptau a fi pierdutǎ numai prin dietă și exerciții fizice.

Mai jos vom examina cum afecteaza exact acest supliment funcționarea organismului utilizatorilor, permitȃndu-le să observe rezultate mai rapide și mai eficiente din punct de vedere al scǎderii ȋn greutate.

Cafea Verde CapsuleAvantaje Cafea Verde Capsule

  • Utilizeazǎ un ingredient natural folosit în mod comun
  • Garanția de returnare a banilor înapoi
  • Compania este pretinsǎ a avea birouri în Marea Britanie și Statele Unite ale Americii
  • Nu sunt folosite multe ingrediente, astfel existǎ mai puține șanse de a suferi efecte secundare negative

Dezavantaje Cafea Verde Capsule

  • Cantitățile deingredientenupot fi vizionateînaintede cumpărare.
  • Instrucțiunile de utilizare nu sunt puse la dispoziție înainte de a achiziționa pastilele, doar o scurtă sugestie este oferitǎ
  • Compania a fost asociatǎ cu alte produse dietetice foarte similare cu aceasta dar cu nume de brand diferit

Prezentare Cafea Verde Capsule

Producǎtorii acestor pastile susțin că ele sunt revoluționare pentru industria de slǎbit. Site-ul nu are rezerve ȋn a face clar că nu este nevoie de absolut nici o dieta sau exercitii pentru a obține rezultatele impresionante avand recenzii ale clientilor afisate peste tot pe pagina principală. Ei spun chiar că acestea includ o formulă dovedita de ardere a grǎsimilor ca si in cazul capsulelor Konjac Forte sau pantalonilor neotex.

Pare confuz sa vedem cǎ site-ul sugerează existența unui singur ingredient în pastile. În următoarele secțiuni din aceasta recenzie vom vedea dacă  Cafea Verde Capsule se ridică la nivelul descrierii promovate de companie și dacă poate ajuta cu adevarat utilizatorii reali sǎ piardǎ greutatea ȋn exces.

Beneficii pretinse pentru pierderea ȋn greutate

În ceea ce privește cele cinci proprietăți principale ale noastre de pierdere în greutate, producătorii de pastile Cafea Verde Capsule susțin că pilulele posedă două dintre acestea, deși susțin că pastilele lucrează în patru moduri diferite (așa cum este discutat în secțiunea următoare a acestei recenzii). Cele două proprietăți de pierdere în greutate sunt stimularea metabolismului și suprimarea apetitului.

Cum functioneaza capsulele de cafea verde?

Producătorii pilulelor susțin că acestea pot ajuta utilizatorii să piardă în greutate în patru moduri diferite. Se afirmă că primul mod în care fac acest lucru este prin creșterea metabolismului utilizatorilor. Se pretinde cǎ sunt de asemenea în măsură să echilibreze nivelul de zahǎr din sange, reduc pofta de zaharoase și cresc starea de spirit a utilizatorilor farǎ frecventele efecte secundare asociate cu doze mari de cofeina.

Este bine cunoscut faptul că cofeina ȋn cele mai multe forme tinde să aibă un ușor efect de suprimare a apetitului dar în opinia experților noștri numai acest fapt, singur, nu ar fi suficient pentru a pierde o cantitate substanțială de greutate. Acidul clorogenic conținut în extractul de boabe verzi de cafea este bǎnuit cǎ afecteazǎ apetitul utilizatorilor prin efectele sale asupra nivelului de zahǎr din sange. Deși există studii clinice care sugereazǎ cǎ greutatea poate fi pierdută prin acest ingredient, nu se spune nimic despre faptul că acest lucru ar fi realizat printr-o suprimare semnificativă a apetitului. Prin urmare, experții noștri sunt înclinați să spunǎ că desi este posibil sa fie adevǎrat, vom rămâne încă un putin cu dubii.

În ceea ce privește stimularea metabolismului, experții noștri cred că acest lucru este mult mai probabil să fie cauza scǎderii în greutate. Dozele mari de cafeină sunt adesea legate de o îmbunătățire a metabolismului datorită proprietăților sale termogenice și astfel am putea fi de acord că pastilele pot avea această calitate.

Acestea fiind spuse, cu nici o informație pusă la dispoziție despre cantitățile din orice ingredient(e) experții noștri ar sugera ca potențialii consumatori să rămână precauti cu privire la orice pierdere ȋn greutate care ar putea avea surveni ca urmare a administrarii exclusive numai a pilulelor. Pentru mai multe informații, citiți articolul Cum să utilizați Green Coffee Max.

Mai mult, nu este nevoie de absolut nici o dietǎ sau exercitiu pentru a produce rezultatele pretinse a fi asociate cu aceste pastile, sau cel putin așa sustine site-ul.

Ce contin capsulele de cafea verde?

Ingredientele acestor pastile sunt unele de care expertii nostri nu sunt încă destul de siguri ȋn ciuda volumului de cercetǎri pe care le-am întreprins. Pe site-ul Cafea Verde Capsule se menționează un singur ingredient care, așa cum sugerează și numele, este extractul de cafea verde. Acesta este utilizat pentru conținutul său ridicat de acid clorogenic și pentru efectele pe care acesta îl poate avea asupra scǎderii în greutate

Nu există nici un indiciu că orice alt ingredient este utilizat în aceste pastile, deși experții noștri sunt înclinați să creadă că pot exista, cel puțin, alte umpluturi și agenți conținuti în capsule. Fără alte informații suplimentare experții noștri au fost nevoiți să presupunǎ că extractul de cafea verde este singurul ingredient folosit pentru a produce pastilele.

Tags: ,