Home » Pastile De Slăbit

Diet Stars – Jeleu Pentru Slabire

articol postat de pe 27 January 2 comentarii

Diet Stars este un produs de slabire sub forma de jeleu sau marmelada masticabila cum ii spun ei. Mi se pare puțin amuzant, însă în același timp, cred ca este o idee buna sa inlocuim clasicele pastile de slăbit cu ceva mai … aproape de adevăr sa zic așa. Va explic îndată ce vreau sa spun.

Suplimentul Diet Stars promite 3 efecte mari și late și anume: suprima pofta de mâncare, accelereaza metabolismul și intensifica arderea grasimilor.

Vezi ce zic clientii pe forum despre Diet Stars

diet stars forum pret pareriNota: atât în cazul Diet Stars cât și în cazul altor suplimente pentru slăbit, îți recomand sa citești cu atenție comentariile și testimonialele și sa le iei în seama doar pe cele reale.

Spun asta, deoarece de multe ori mi-a fost dat sa citesc tot felul de testimoniale (în special la produse pentru slăbit și pentru marirea penisului) care nu aveau absolut nici o tangenta cu realitatea, ci pur și simplu erau chestii (probabil) plătite sa ridice produsul în slavi.

Pe acest blog, în partea de jos avem o sectiune de comentarii. Aici va pot garanta ca veți găsi toate comentariile despre Diet Stars ce vor fi scrise, indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Sa revenim la jeleul de slăbit Diet Stars.

Efect Diet Stars: ce îl face sa merite folosit?

Dacă ar fi sa ii găsesc câteva lucruri pozitive pentru care eu personal aș cumpăra și aș tine o cura de slabire cu Diet Stars, acestea ar fi urmatoarele:

Vezi cat a slabit Victoria folosind doar Diet Stars

 • Suprima pofta de mâncare – mi se pare cel mai util efect pe care un supliment de slabire îl poate avea. Chestii precum Clenbuterol care ard tot  ce le sta în cale alandala, mi se par destul de tricky, iar rezultatele nu sunt niciodată de durata. În schimb, dacă folosiți un supliment pentru slăbit care are ca efect principal suprimarea poftei de mâncare, veți putea avea parte o slabire … normal, iar organismul se poate adapta a.i sa mentina rezultatele obtinute.
 • Forma de prezentare – faptul ca Diet Stars este prezentat drept un jeleu ii aduce iarăși un plus. Este mai plăcut sa consumi o bucata de jeleu decât sa iei un pumn de pastile, iar efectele să fie aceleași, nu?
 • Ingrediente cunoscute – Diet Stars conține o serie de ingrediente cunoscute în lumea suplimentelor pentru slăbit. Nu va pot spune încă foarte multe despre eficiența formulei, însă la prima vedere pare promițătoare.

Cam acestea ar fi câteva dintre chestiile care îmi plac la suplimentul Diet Stars. Voi continua lista pe măsura ce voi descoperi altele, însă acum, haideți sa trecem la lucrurile care interesează cu adevărat pe toată lumea și anume chestiile „naspa”.

Dubii Diet Stars: ce nu îmi place la acest supliment?

Câteva dintre lucrurile care nu-mi plac la Diet Stars sunt urmatoarele:

 1. Nu se găsește în farmacii: vechea poveste cu suplimentele de slăbit care nu se găsesc în farmacii și care se vând doar pe Internet. Nu voi intra în prea multe detalii, însă voi încerca sa discut cu cei de la Diet Stars sa aflu de ce suplimentul lor nu este (încă) introdus în farmaciile din Romania și dacă exista alte tari din Europa unde acesta se găsește în farmacii.
 2. Lista ingrediente: nu este completă. Spuneți-mi ce vreți, dar lista aia de ingrediente care apare pe siteul lor nu este completă. Chestia asta ma face să mă gândesc la faptul ca s-ar putea să conțină și alte ingrediente pe care ei nu vor ca publicul sa le știe pana nu cumpăra Diet Stars?
 3. Nu sunt informații referitoare la retur: în SUA de exemplu, la majoritatea suplimentelor de slăbit se ofera o garantie a rezultatelor și posibilitatea de returnare a banilor în 30 de zile. Mi se pare ceva normal, în conditiile în care vinzi un supliment de efectele caruia ești sigur. La Diet Stars nu am văzut informații în acest sens.
 4. Nu sunt informații despre firma care-l vinde: legal, pe siteurile care vând un anumit produs este necesar să apara numele firmei care opereaza siteul respectiv și datele de identificare. În cazul Diet Stars acest lucru nu se întâmpla. Nu ca ne-ar ajuta pe noi foarte mult în cura de slăbit, însă am fi putut face câteva verificări.

Voi ce nereguli ați găsit la suplimentul Diet Stars? Postatile cu încredere în sectiunea comentarii și ajutați-ma sa continui lista. Bineințeles, puteți scrie și chestiile care v-au impresionat în mod plăcut la acest supliment de slăbit.

Rezultate Diet Stars: cât putem slabi?

Revenim iarăși la întrebarea clasica atunci când vine vorba de suplimentele de slăbit: „Da’ eu cât aș putea slăbit cu Diet Stars într-o luna”?

Pe siteurile care vând Diet Stars veți găsi tot felul de promisiuni și de rezultate mai mult sau mai puțin realiste. În realitate, din punctul meu de vedere puteți slabi destul de ușor câte 5 kilograme pe luna cu:

 • Diet Stars sau alt supliment pentru slăbit – care are într-adevăr o compozitie orientata către slabire.
 • Dieta corespunzatoare – nu va cere nimeni sa va omorâți cu dietele sau sa țineți ceva foarte drastic. Dar, o alimentatie sănătoasă este necesara, indiferent de suplimentul de slăbit pe care doriți să-l folosiți.
 • Faceți mișcare – acest pas este optional, însă dacă sanatatea va permite, va recomand din tot sufletul sa faceți mișcare cel puțin de 2 ori pe săptămâna. Alergare, inot, mers pe jos, orice va face sa depuneti un pic de efort fizic este binevenit.

O alta chestie de care trebuie sa țineți cont atunci când țineți o dieta chiar dacă e cu Diet Stars sau alt supliment de slăbit, este sa aveți foarte multă rabdare. Rezultatele apar în timp și niciodată nu apar ca prin magie.

Nu va descurajati dacă nu slabiti nu știu câte kilograme din prima săptămâna. Pe siteul Diet Stars veți vedea ca nu știu ce tipa, a ajuns la 60 kg în 3.5 luni. EI bine, despre ce dieta a ținut ea sau de câte ori pe săptămâna a mers la sala sau cât de bun este metabolismul ei nu spune nimeni nimic.

Poveștile de succes în general sunt imbracate foarte frumos astfel încât totul sa para ușor și accesibil oricui. În realitate, trebuie sa admitem ca este nevoie de un pic de efort suplimentar pentru a slăbit, dar: este posibil și o poți face și tu cu voința și informațiile necesare.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

» 2 pareri despre Diet Stars – Jeleu Pentru Slabire

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Diet Stars – Jeleu Pentru Slabire. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.
 • Bălan Antonela says:

  Mă puteți contacta pentru a face comanda la acest produs?

  • mya says:

   Buna, Antonela
   Nu cred ca cei care administreaza magazinul care vinde Diet Stars urmaresc acest blog. Cel mai bine ar fi sa ii contactezi tu sau sa plasezi o comanda (in magazin, nu aici).

Scrie un comentariu sau parere despre Diet Stars – Jeleu Pentru Slabire