Home » Ingrijire personală, Sănătate

Anew Ultimate Supreme 45+, crema antirid care promite multe

articol postat de pe 19 April fara comentarii

Eficienta cremelor antirid sau mai curand expectantele in legatura cu aceasta depinde foarte mult de locul de unde sunt ele cumparate sau de producator. Asadar, daca le vad pe un site oarecare, increderea mea este una mai scazuta, insa atunci cand ele vin de la Avon, este clar ca ma astept la ceva mai bun si consider din start ca investitia ar merita.

crema-antirid-avonBineinteles, nu intotdeauna efectele sunt unele satisfacatoare, dar aici conteaza si tipul de ten sau organismul, pentru ca nicio crema din lume nu functioneaza la fel pentru fiecare utilizatoare. Acesta este si cazul lui Anew Ultimate Supreme 45+, crema antirid de la celebra firma, despre care consider ca merita a se discuta.

Ingrediente Anew Ultimate Supreme 45+

Pentru ca nu exista reclama perfecta, nici prezentarile despre Anew Ultimate Supreme 45+ pe care le-am vazut nu ofera absolut toate informatiile necesare. Iar ceea ce lipseste sunt informatiile despre ingrediente. Se afirma totusi ca produsul este unul care beneficiaza de o formula speciala, care ofera efectele vizibile in cea mai scurta perioada posibila (despre aceasta, mai tarziu). Totusi, cautand un pic mai mult, am vazut ca in crema ar exista si extras de perle negre, un ingredient recunoscut pentru proprietatile sale de ingrijire a tenului.

Chiar si asa insa, mi-ar fi placut sa stiu ceva mai mult. In acelasi timp, nu ar trebui sa uitam ca vorbim despre Avon, o companie mare si foarte serioasa si, cu siguranta, au pregatit ei ceva cu acest produs pe care il lauda foarte mult.

Mod de utilizare si beneficii Anew Ultimate Supreme 45+

Fiind o crema antirid, nu este chiar atat de greu sa ne dam seama in ce mod actioneaza Anew Ultimate Supreme 45+. Inainte de a trece insa si la acest subiect, asa cum ne spune si titlul, vorbim despre o crema care se adreseaza femeilor de peste 45 de ani, varsta la care ridurile chiar incep sa fie suparatoare, fie si pentru o persoana care a avut grija de tenul ei.

Pe de-o parte, crema are rolul de a astupa ridurile deja formate, insa un astfel de proces nu este suficient, pentru ca, in timp, ridurile revin la suprafata. Asa ca intra in functiune si cel de-al doilea efect, acela de prevenire a aparitiei ridurilor. Celulele deteriorate sunt eliminate si inlocuite cu unele noi si proaspete, iar acestea sunt mai bine protejate impotriva ridurilor.

Totusi, specialistii Avon atentioneaza ca efectele nu sunt imediate, ele aparand la o distanta de sase saptamani de la inceperea utilizarii cremei. Iar acest lucru ma face sa cred si mai mult in eficienta ei, pentru ca nu se promit lucruri nerealiste, cum este si cazul cremei antirid Maxlift.

Asadar, Anew Ultimate Supreme 45+ este un produs care pare sa fie de incredere. Probabil ca nu este perfect, dar cel putin provine de la un colos in industria de frumusete, iar efectele sale sunt unele rezonabile. Nici nu costa chiar atat de mult si o cutie pare sa fie destul de mare. Crema trebuie sa fie aplicata zilnic, dimineata si seara, si este testata dermatologic, deci sigura pentru orice femeie.

Tags: , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Anew Ultimate Supreme 45+, crema antirid care promite multe