Home » Ingrijire personală

Grey Blocker – adio par carunt!

articol postat de pe 19 June fara comentarii

Grey Blocker – uita de parul alb, gata cu vopselele, gata cu firele de par carunt. Acest supliment este sub forma unor capsule – citeste acest articol pentru a afla mai multe despre modul de functionare a produsului si daca implica reactii adverse sau efecte secundare.

Se spune ca parul carunt ar arata experienta de viata a unei persoane si anii care au trecut in favoarea acumularii de intelepciune. Totusi nimeni nu este incantat cand vede ca intregul par incepe usor usor sa transforme intr-o mare de gri, care pare sa il imbatraneasca si mai mult, daca luam in considerare ridurile si schimbarile de la nivelul pielii.

Vezi rezultatele obtinute in 2 luni cu Grey Blocker

Parul gri nu este totusi o tragedie si nici nu trebuie sa va stresati prea mult pe acest subiect. Nu inseamna ca ati imbatrani mai rapid decat ceilalti, ci doar ca sunteti ceva mai predispusi la o schimbare de acest fel.

Grey Blocker Capsule

Din fericire, exista atat de multe solutii si alternative de tratament pentru aceasta problema pur estetica, incat ati fi uimiti daca le-ati afla. Nu trebuie sa apelati inca din acest moment la vopsitul parului, mai ales daca doriti sa ii pastrati culoarea naturala sau sa nu il degradati.

In plua, nici nu este cea mai buna alternativa pe termen lung si inseamna mult prea multe frustrari, pentru ca firele albe vor continua sa creasca si vor trebui acoperite in permanenta.

Iar daca culoarea este una ceva mai greu de intretinut, mai inseamna alti cativa bani care trebuie investiti in mentinerea si tratamentul parului. Nu e tocmai convenabil, nu?

Ei bine, exista si alte alternative, mai putin cunoscute decat vopsirea parului, dar mult mai eficiente pe termen lung si mult mai putin stresante, consumatoare de timp si energie. Nu de mult timp exista suplimente alimentare, create intocmai pentru eliminarea parului alb, inca de la radacina.

Vezi efectele secundare ale Grey Blocker

In randurile de mai jos vom prezenta un astfel de produs, care, credem noi, chiar s-ar putea sa faca diferenta si sa fie intocmai ce v-ati dorit. Sa vedem, asadar, despre ce e vorba.

Ce este Grey Blocker?

Dupa cum s-a si mentionat, cu ajutorul acestui supliment, se ajunge la eliminarea firelor de par carunt si la recuperarea culorii lui naturale, in doar o singura luna. Chiar si persoanele care au intregul par carunt, s-ar putea bucura de efectele lui Grey Blocker, in aproximativ acelasi interval de timp.

Vezi Hair Mega Spray – un tratament care stopeaza caderea parului.

Ingrediente Grey Blocker

Proportiile precise de extracte de afina, biotina si complexul de vitamine din grupa B ar fi cele care ar da eficienta lui Grey Blocker.

Cantitatea mare de flavonoide din compozitia produsului este cea care ar stopa procesul de albire. S-ar stimula productia de melanina, substanta care da pigmentul parului, astfel incat acesta ar reveni la culoarea lui naturala.

Asami – este un tratament care indeseste parul si stopeaza caderea acestuia. Este natural si are efecte intr-un timp scurt.

Vitaminele din grupa B ar preveni aparitia semnelor imbatranirii, astfel incat efectul Grey Blocker sa fie viabil pe termen lung.

Administrare Grey Blocker

Acest supliment este foarte usor de administrat datorita faptului ca este sub forma de capsule. Nu e nevoie de aplicari la nivelul scalpului, astfel ca nu poate fi vorba de timp pierdut.

Trebuie doar ca fiecare persoana in parte sa isi aminteasca de cele doua capsule zilnice, inainte de micul dejun si de masa de pranz, nimic mai mult.

Nu trebuie schimbat stilul de viata si nici nu este nevoie sa se faca tot felul de sacrificii, pentru ca Grey Blocker oricum va da rezultatele mult dorite.

Efecte Grey Blocker

Cu toate ca am discutat de efectele Grey Blocker si in randurile de mai sus, merita sa fie oferite cateva detalii cu privire la modul in care actioneaza si timpul necesar pentru obtinerea rezultatului mult dorit.

In 7 zile de la administrare incep sa se observe primele efecte, cu 35% mai putine fire carunte, ca intr-o luna efectul sa fie unul complet. In plus, Grey Blocker ajuta la intinerirea structurii parului, acesta ajungand sa fie de doua ori mai dens si mai puternic.

Poluarea si toxinele nu vor mai afecta parul la fel de mult ca inainte, fiind protejat de componentele active Grey Blocker.

Concluzii Grey Blocker

Nu stim daca este loc de concluzii in ce priveste acest produs, pentru ca, sincer, pare sa fie extrema de tentanta utilizarea lui, chiar si de persoanele care au doar cateva fire de par albe si doresc sa previna extinderea acestei probleme.

Vezi de unde poti cumpara Grey Blocker

Daca rezultatele sunt intocmai dupa cum se mentioneaza, Grey Blocker ar fi ceea ce avem nevoie nevoie toti, la un moment dat in viata.

Voi ce credeti? Ati miza pe acest produs daca ati avea nevoie de o alternativa la vopseaua de par?

Tags: , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Grey Blocker – adio par carunt!