Home » Ingrijire personală

Masca Eyes Cover

articol postat de pe 1 June fara comentarii

eyes-coverMasca Eyes Cover este o masca care se foloseste pe timpul noptii si atenueaza semnele de oboseala. Ba mai mult de atat, ar avea si ceva efecte anti-aging. Producatorii spun despre Eyes Cover ca este o masca ultra-super-merga eficienta, insa in realitate nu stiu daca este chiar asa, dar stiti voi, reclama e mama comertului 🙂

vezi daca aceasta masca provoaca iritatii la ochi

Pe masura ce trecem prin viata, observam cat de mult se pot schimba unele lucruri, unul dintre acestea fiind chiar semnele care incep sa ne apara pe fata, precum ridurile, din cauza inaintarii in varsta, a oboselii si a noptilor nedormite, pe langa multi alti factori.

Evident, datorita progreselor pe care le-am inregistrat in ultimii zeci de ani, acum nu mai este cazul sa aratam mai putin bine decat am putea, existand pe piata o varietate foarte mare de creme, de masti de fata si de alte produse care ne pot indeparta ridurile, facandu-ne sa aratam mereu ca cea mai buna versiune a noastra. Un produs nou pe piata care se lauda ca poate face acest lucru, precum si multe altele, este masca Eyes Cover.

citeste parerile despre masca Eyes COVER

Despre masca Eyes Cover

Potrivit producatorilor, Masca Eyes Cover poate sa indeparteze semnele de oboseala ca pleoapele umflate, pungile care apar sub ochi si cearcanele, sa te scape de ridurile fine si sa faca circulatia periferica de la nivelul ochilor sa fie mai buna, precum si sa atenueze diferitele simptome ale migrenelor si ale vertijurilor.

Ingredientele din masca Eyes Cover

Eyes CoverSingurele informatii legate de compozitia Eyes Cover de pe situl producatorului sunt legate de faptul ca materialele folosite in crearea sa nu sunt periculoase, ca nu sunt toxice sau caustice si nu polueaza mediul inconjurator. Din pacate, alte informatii nu sunt disponibile, deci nu pot preciza care anume ar fi ingredientul sau ingredientele minune din Eyes Cover care pot sa faca atat de multe si trebuie sa mergi mai mult pe incredere.

Utilizare si contraindicatii pentru masca Eyes Cover

Situl web oficial sustine ca masca Eyes Cover nu necesita decat o utilizare de 10 – 15 minute pentru a transforma pielea din jurul ochilor pentru a deveni mai neteda si mai luminoasa, in acelasi timp facand sa dispara pungile de sub ochi si cearcanele.

Pe situl web oficial al mastii Eyes Cover se spune ca aceasta nu-si va schimba nici forma si nici proprietatile din timpul racirii, luand foarte usor forma pe care o are fata ta, fiind asadar foarte comoda si foarte usor de folosit.

Masca cu gel Eyes Cover poate fi folosita in doua stari, in stare rece si in stare calda, fiecare dintre aceste variante avand intrebuintarile ei. Asadar, se pare ca, in cazul in care utilizezi masca Eyes Cover in starea sa rece, poti sa elimini umflaturile de sub ochi si sa reduci din vertijuri, sa-ti tonifici si sa-ti intinzi pielea din jurul ochilor, luptand contra aparitiei cearcanelor. In cazul in care vrei sa folosesti masca Eyes Cover in forma sa calda, vei putea sa inlaturi vanataile mai usor si sa reduci din durere, avand aceleasi efecte ca o compresa fierbinte. De asemenea, producatorii declara ca Eyes Cover va putea sa trateze spasmele musculare, facandu-l, intr-adevar, un produs care stie sa-ti atraga atentia.

Eyes Cover

Masca Eyes Cover, dupa cum sustine firma producatoare, este foarte usor de folosit si este recomandata pentru orice persoana, indiferent de varsta ori de sex, si poate fi utilizata chiar si daca folosesti produse cosmetice.

Pareri despre Eyes Cover:

Daca a folosit cineva aceasta masca, si-mi poate spune cateva cuvinte despre efectele pe care le-a observat pe parcursul utilizazarii ei, raman datoare cu o cafea buna 😛

Tags: , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Masca Eyes Cover