Home » Ingrijire personală, Sănătate

Bright White, o solutie pentru inalbirea dintilor

articol postat de pe 1 September 3 comentarii

bright-white Bright White poate fi o solutie pentru dintii ingalbeniti de la tigari, cola sau trecerea anilor. Un zambet stralucitor este un indicator bun pentru sanatatea si bunastarea unei persoane si, de aceea, foarte multi isi doresc sa aiba dinti albi si cu un aspect perfect sanatos. Insa albul ideal nu poate sa fie obtinut decat daca mergi la dentist si treci prin niste tratamente un pic costisitoare si riscante. Unii producatori spun insa ca au reusit sa creeze si modalitati alternative, fara durere si fara riscuri, asa cum este si Bright White.

Citeste parerea stomatologilor despre Bright White.

Ce este Bright White?

Bright White este un creion de inalbire a dintilor, o procedura care se poate face acasa fara interventia profesionistilor. Cert este ca oricine poate sa comande acest creion si sa se convinga de utilitatea lui, chiar daca ceea ce promit producatorii, adica un alb cu pana la sase nuante mai intens la fiecare utilizare, este ceva aproape imposibil. In schimb insa, dupa utilizari repetate, se poate si ca rezultatele sa apara si ca ele sa fie dintre cele mai bune.

bright-whiteCe contine Bright White?

Se pare ca producatorii creionului de inalbire Bright White au descoperit o formula noua cu care spun ca dintii pot deveni mai albi in timp record. Totusi, chiar si ei recunosc faptul ca gradul si timpul necesar acestui proces depinde de la utilizator la utilizator si in functie de dinti, chiar daca spun si ca produsul este bun pentru toata lumea.

Oricum, acesta se bazeaza in special pe un compus numit peroxid de carbamida, o substanta aflata in proportie de 36 % in creion. Ea are rolul de a inalbi dintii prin producerea de oxigen sub lampa de LED, o procedura nedureroasa si sigura, dupa cum spun producatorii.

Vezi poze “before and after” tratamentul cu Bright White.

Utilizare si beneficii Bright White

Utilizarea este una destul de simpla. Fiecare dinte trebuie sa fie “colorat” zilnic, de doua ori, dimineata si seara, pentru ca efectele sa se cunoasca intr-un timp cat mai scurt.

bright-whiteFaptul ca se promit efecte vizibile inca de la prima utilizare este insa unul destul de fantezist, dar fiecare trebuie sa utilizeze si o strategie de marketing. Am vazut produsul prezentat in foarte multe locuri si probabil ca are niste efecte bune, dar este greu de crezut ca ele sunt atat de rapide si chiar atat de spectaculoase. Dar daca intr-o luna de utilizare (creionul acopera o astfel de perioada pana se consuma) acesta da rezultate, macar pe jumatate cat spun producatorii, tot ar fi foarte bine si investitia ar merita sa fie realizata.

Inca un lucru la care ar trebui sa fii atent este faptul ca dintii trebuiesc protejati in aceasta perioada pentru ca efectele sa se vada. Nu trebuie sa faci nimic special, ci doar sa ai grija de igiena lor, utilizand produse dintre cele mai bune. In plus, daca vrei niste dinti albi, ar fi bine sa renunti la fumat, pentru ca niciun produs, nici Bright White, nici altul, nu are efect daca vei continua sa fumezi in timpul utilizarii lui.

Asadar, cu ceva atentie si vointa, dar si cu un ajutor suplimentar de la Bright White, ai putea sa ai dinti mai albi intr-o perioada de timp relativ scurta.

Tags: ,

» 3 pareri despre Bright White, o solutie pentru inalbirea dintilor

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Bright White, o solutie pentru inalbirea dintilor. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.

Scrie un comentariu sau parere despre Bright White, o solutie pentru inalbirea dintilor