Home » Ingrijire personală

Placa cu ondulator Philips Silky Smooth HP8345/00

articol postat de pe 27 October fara comentarii

Philips Silky Smooth HP8345 Philips Silky Smooth HP8345/00 este o placa de indreptat parul pentru cei care isi doresc multifunctionalitate din partea unui astfel de produs si nu vor sa aiba mai multe ustensile pentru aranjarea parului.

Si spun asta pentru ca acest model nu face doar ceea ce ii spune numele, adica sa indrepte parul, ci merge mai departe, putand sa realizeze chiar si bucle, aspect care le va bucura pe multe doamne si domnisoare, care nu vor mai fi nevoite sa cumpere si sa jongleze cu mai multe produse de aranjare a parului atunci cand isi realizeaza coafura.

Vezi cat costa (transport inclus).

Despre Philips Silky Smooth HP8345/00

Philips Silky Smooth HP8345/00 este o placa de indreptat parul in aparenta obisnuita, in afara placutelor de ceramica un pic curbate, nu exista nimic ce sa o faca sa para diferita de alte placi, designul fiind unul obisnuit, culoarea neagra cu butoanele de pornire/ oprire si reglare a temperaturii de culoare mov, iar varful acesteia avand striatii in relief.

Per total este o placa cu un look elegant si modern, avand si ecranul LCD de afisare a temperaturii pe partea superioara. Cu toate acestea, daca ar fi sa aleg, eu as oscila foarte tare intre acest model si placa de par Philips HP8361/00 care mi se pare absolut geniala dpdv al functionalitatilor pe care le are dar si putin mai scumpa (vezi aici cat costa).

Philips Silky Smooth HP8345

Totusi exista si un secret in spatele designului aproape comun, aceasta nu este o placa doar de indreptat parul, ci poti chiar sa il ondulezi, dar exista un mic dezavantaj, trebuie ceva practica pentru a reusi sa obtii buclele, dar odata ce ai stapanit tehnica nimic nu te mai opreste.

Pe langa faptul ca te scuteste de cumpararea unui ondulator, aceasta vrea sa iti si mentina parul sanatos si frumos, realizand acest lucru prin intermediul placutelor ceramice SilkySmooth, dar si prin sistemul de ionizare care va elimina electricitatea statica, astfel obtinand un look perfect din prima.

Temperatura pana la care aceasta poate Philips Silky Smooth HP8345/00 este una de 230 de grade Celsius, poate parea destul de mult, dar unele tipuri de par au nevoie de o astfel de temperatura pentru o aranjare mai buna dar, pentru a nu va face griji ca ati putea sa va ardeti parul, aceasta vine si cu un reglaj al temperaturii care este foarte flexibil, putand sa va alegeti temperatura dorita.

Philips Silky Smooth HP8345

In plus, pentru a fi siguri ca nu ajungeti la o temperatura superioara a placii din greseala, exista sistemul ThermoGuard care se asigura ca peste 200 grade C setarea de face din 5 in 5 grade. De asemenea incalzirea placii Philips Silky Smooth HP8345/00 se face in 30 s si se opreste automat dupa 60 min, iar butoanele pot fi blocate pentru a nu schimba setarile din greseala.

Pro Philips Silky Smooth HP8345/00

  • Se pot realiza bucle
  • Placutele ceramice SilkySmooth
  • Exista sistemele de ionizare si de ThermoGuard
  • Incalzirea se face in 30 s

Contra Philips Silky Smooth HP8345/00

  • Pana reusesti sa stapanesti tehnica este mai greu sa faci bucle
Concluzii

Philips Silky Smooth HP8345/00 este o placa de par ce vine la un raport pret calitate ok, din unele puncte de vedere acesta ar fi putut fi mai bun, dar cand iei in considerare ca poate inlocui si un ondulator este mai justificat pretul. Dar per total aceasta isi face treaba bine, din ambele sale posturi si poate deveni o prietena foarte buna a oricarei femei.

 

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre Placa cu ondulator Philips Silky Smooth HP8345/00