Home » Ingrijire personală

Philips HP4935/22 – uscator de par cu functie de ionizare

articol postat de pe 13 October fara comentarii

Uscator Philips HP4935/22 Philips HP4935/22 este un uscator de care toata lumea ar avea nevoie. Atat timp cat nu lucrezi la un coafor (caz in care ai avea nevoie de un aparat profesional, cu mai multe accesorii si cu utilizari cat mai diverse), probabil ca nici nu ai nevoie de mai mult decat poate sa ofere acest model.

Despre Philips HP4935/22

In cazul unui uscator de par, nu prea poti spune multe lucruri despre modul in care acesta arata, nu ar avea prea mult sens deoarece nu defilezi la parada cu el. Si totusi, Philips HP4935/22 arata destul de bine. Este destul de suplu si nu ocupa foarte mult spatiu.

Vezi pretul Philips HP4935/22

Poate sa fie luat chiar si intr-o calatorie, chiar daca nu este un model creat pentru asa ceva (acestea sunt mai mici si pliabile). Controlul este foarte simplu, cu doua butoane, culoarea este gri inchis metalizat iar cablul de alimentare de 1.8 m il face sa fie usor de folosit, chiar si atunci cand te departezi de priza.

Uscator Philips HP4935/22Uscatorul Philips HP4935/22 poate sa fie folosit in egala masura de doamne cat si de domni, pentru ca are cam toate caracteristicile de care ar fi nevoie. Este adevarat ca exista si modele care au mai multe accesorii, dar pentru o persoana care cauta doar sa isi usuce parul, acesta este de ajuns. Totusi, vine si el cu o duza de aer ingusta, dar poate sa fie folosit si fara. Scopul acesteia este de a directiona jetul de aer catre anumite zone, protejand si fixand astfel coafura (in functie de necesitati).

Un alt model de uscator care mie imi place foarte mult este Philips HP8233/00. Este putin mai scump, insa face toti banii 🙂

Iar pentru cei (sau mai curand pentru cele) care vor si ceva in plus, nu trebuie sa uitam ca uscatorul este unul si cu functie de ionizare. Astfel, dupa utilizarea lui, parul nu va incepe sa stea in directii ciudate, ci isi va pastra un aspect drept si ingrijit si va fi mai usor de pieptanat astfel.

Si in ceea ce priveste utilizarile mai obinuite, Philips HP4935/22 se prezinta destul de bine. Acesta are doua trepte de viteza si trei trepte de caldura. Asta daca o punem la numar numar si pe cea de aer rece. Aerul rece este util pentru cei care isi doresc sa isi aseze mai bine coafura, dar si pentru a o proteja timp cat mai indelungat. Puterea aparatului este de 2000 W, iar trecerea de la un nivel de caldura la altul, sau intre cele de putere se face extrem de usor si butoanele sunt pozitionate aproape unul de altul, manerul fiind foarte ergonomic.

Pro Philips HP4935/22

  • Are functie de ionizare
  • Cablul este lung
  • Accesoriu pentru flux de aer concentrat
  • Raport calitate pret bun

Uscator Philips HP4935/22Contra Philips HP4935/22

  • nimic deocamdata
Concluzii si pareri

Philips HP4935/22 este un uscator de par foarte util, care isi face treaba bine si ar fi o achizitie binevenita atat pentru domni cat si pentru doamne. Are si functie de ionizare si aer rece pentru a fi mai prietenos cu coafurile si tocmai de aceea reprezinta o solutie interesanta si chiar destul de ieftina daca ar fi sa luam in considerare preturile altor modele asemanatoare.

 

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre Philips HP4935/22 – uscator de par cu functie de ionizare