Home » Ingrijire personală

Philips HP6576 Satin Perfect Deluxe Epilator

articol postat de pe 4 April fara comentarii

Philips HP6576 aratǎ sexy cu designul sǎu ergonomic. Este destul de impodobit cu un design detaliat care se adaugă la aspectul său plăcut. Dar face o treabă bună? Aflati caracteristicile și beneficiile sale.

Philips HP6576 Satin Perfect Deluxe EpilatorPrincipalele caracteristici si beneficii:

  • Echipat cu discuri ceramice, care pot reduce incidenta iritatiilor în timpul extragerii celui mai fin pǎr direct de la rădăcina
  • Sistemul de masaj stimuleazǎ pielea pentru a minimiza durerea și iritația
  • Sistemul Hairlifter vibreazǎ și ridica ușor părul aplecat pentru o îndepărtare eficientă
  • Vine cu echipamente pentru diferite operatiuni de ras și tundere
  • Fără fir, rulează până la 40 de minute cǎnd este complet încărcat
  • Are un sitem opti-light care lumineazǎ chiar și cel mai fin păr pe care ochii dumneavoastrǎ nu-l pot vedea

Ce spun clienții?

Clientii apreciazǎ faptul că Philips HP6576 vine cu mai multe echipamente pentru alte operațiuni de îndepărtare a părului. Iși face treaba cu succes dar există o micǎ nuanță de durere. Este perfect pentru zonele sensibile, dar funcționează destul de bine si pe brate și picioare de asemenea, dupǎ parerea unor clienți. Durerea poate fi atenuatǎ cu un calmant dar există si utilizatori care au toleranta mare la durere.

Concluzie

Are un aspect elegant și cu siguranțǎ satisface așteptările multor clienți. Este usor de folosit, fără complicații, cu excepția zgomotului pe care ȋl emite uneori. In afarǎ de acestea este un produs de calitate, cu un preț scump.

Recomandare

La toate epilatoarele prezentate dezavantajele sunt minime și acceptabile. Alegerea dumneavoastrǎ poate depinde ȋn intregime numai de bugetul disponibil. Orice ați opta sǎ cumparați, puteți fi sigur că va fi unul dintre cele mai bune modele de epilator existente pe piață astăzi.

Tags: ,