Home » Ingrijire personală

Philips Satinelle HP6423/00, un epilator 2 in 1

articol postat de pe 13 November fara comentarii

Epilator Philips Satinelle HP6423/00Philips Satinelle HP6423/00 este un epilator ce se adreseaza in special doamnelor si domnisoarelor ce nu doresc sa cheltuie bani atat pe un epilator, cat si pe un aparat de ras si isi doresc sa le aiba pe ambele in acelasi produs. Iar daca se vor indrepta spre acest model de la Philips exact asta vor gasi, un dispozitiv ce poate functiona atat ca epilator, cat si ca aparat de ras, iar pretul este unul acceptabil pentru un astfel de produs.

Vezi cât costă Philips Satinelle HP6423/00.

Despre Philips Satinelle HP6423/00

Designul Philips Satinelle HP6423/00 este identic cu cel al altor produse din seria Satinelle, cu exceptia modelului desenat in partea din fata a

Epilator Philips Satinelle HP6423/00

epilatorului, care reprezinta niste flori stilizate realizate folosindu-se culoarea gri, iar culoarea generala a produsului este alba. Aceasta are un look modern si elegant, manerul este unul ergonomic, usor curbat pentru a fi mai usor de tinut in mana si pentru a preveni oboseala daca este folosit un timp mai indelungat, iar materialul carcasei este unul anti-alunecare in aceasta portiune.

Citește părerile fetelor despre Philips Satinelle HP6423/00.

Sistemul de prindere este realizat din discuri metalice care reusesc sa ofere un numar de 20 de prinderi, care reusesc sa inlature chiar si cele mai mici fire, adica cele de 0.5 mm, dar si o epilare mai delicata prin reducerea durerii resimtite in timpul smulgerii firului de par. Philips Satinelle HP6423/00 are doua viteze la care poate functiona, acestea fiind special create pentru a a oferi o epilare eficienta fara a rupe firul de par.

Philips Satinelle HP6423/00 vine cu mai multe accesorii, in primul rand husa, care ajuta la o depozitare mai buna, in al doilea rand, asa cum va spuneam si mai sus, are si un cap de ras, dar si un pieptene de tuns si, de asemenea, mai primiti si o perie de curatat. Capul de ras poate fi folosit si singur pentru a elimina parul de pe diverse parti ale corpului, chiar daca are o mica problema in aceasta privinta, nu reuseste sa taie chiar de la nivelul pielii firul de par, dar poate fi utilizat si impreuna cu pieptenele de tuns, astfel ca pot fi scurtate firele de par mai lungi inainte de epilare sau pentru aranjarea, de exemplu, a zonei inghinale.

Epilator Philips Satinelle HP6423/00

Iar pentru a avea parte de o igiena mai buna capul de epilare, cel de ras si pieptenele de tuns pot fi spalate sub jet de apa dupa ce au fost curatate de par cu ajutorul periei de curatat.

Un alt epilator care mie mi-a placut foarte mult este Philips HP6576. E putin mai scump ce-i drept, dar merita toti banii.

Epilator Philips Satinelle HP6423/00Pro Philips Satinelle HP6423/00

  • Are cap de ras si pieptene de tuns
  • Toate accesoriile sunt lavabile

Contra Philips Satinelle HP6423/00

  • Capul de ras nu reuseste sa taie chiar de la nivelul pielii firul de par, dar chiar si asa rezultatele sunt destul de bune
Concluzii si pareri

Philips Satinelle HP6423/00 este un epilator destul de bun, mai ales ca poate fi considerat un aparat 2 in 1, adica si un epilator si un aparat de ras. Pretul este unul corect, nici prea mare, nici prea mic, dar accesibil celor care isi doresc un astfel de produs, astfel ca raportul calitate pret este unul bun, ce il recomanda celor care sunt in cautarea unui epilator ce are si cap de ras.

Daca esti la primul epilator, iti recomand sa citesti “ghidul” nostru despre cum sa alegi un epilator. Sunt cateva chetioare acolo care sigur te vor ajuta.

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre Philips Satinelle HP6423/00, un epilator 2 in 1