Home » Ingrijire personală, Sănătate

White Express System, solutie pentru albirea dintilor

articol postat de pe 28 September fara comentarii

White Express SystemAlbirea dintilor este o tehnica la care apeleaza foarte multe celebritati, dar la care au acces si persoanele obisnuite. Aceasta se realizeaza in cabinetele de specialitate si presupune si cateva sacrificii (o mai mare atentie in timpul meselor, renuntatul la fumat, cheltuieli financiare mari), asa ca oamenii au incercat sa gaseasca si metode alternative care sa ofere rezultate cam la fel de bune. Unii producatori chiar afirma ca au reusit acest lucru, asa cum se intampla si cu cei ai pudrei numite White Express System.

Acestia promit ca in trei saptamani iti poti albi dintii chiar cu cinci nuante diferite si pentru asta nici nu este nevoie sa renunti la obiceiurile tale. Sincer vorbind insa, este greu sa crezi ca niste rezultate precum acestea sunt posibile fara sa mergi la dentist. Albirea dintilor este posibila, dar nu fara efort si in niciun caz intr-o proportie atat de spectaculoasa.

Ingrediente White Express System

Producatorii spun ca metoda este una naturala, pudra bazandu-se pe o substanta mai rar intalnita in astfel de produse si tocmai de aceea da rezultate atat de bune. Aceasta se numeste carbonat de calciu si este foarte bogata in oxigen, fapt pentru care curata dintii intr-un mod extrem de eficient.

Mai mult decat atat, datorita faptului ca are si o cantitate de menta, pudra este si una care sa aiba un gust placut si care sa lase un urma un efect la fel de placut.

Utilizare si beneficii White Express System

Este probabil destul de clar ca pudra trebuie aplicata pe dinti, o data pe zi, pentru a avea efecte. Producatorii ii acorda o perioada de o luna pentru a-si demonstra utilitatea. Cele cinci nuante si protectia dintilor prin intarirea smaltului sunt principalele promisiuni ale acestora. De asemenea, spui ei, spre deosebire de alte produse asemanatoare, nici nu afecteaza sanatatea dintilor in vreun fel.

White Express System

Din pacate, partea cu protectia poate sa fie singurul lucru complet posibil din ceea ce spun ei. Este foarte greu ca un astfel de produs, relativ ieftin totusi, sa inlocuiasca proceduri de cateva sute daca nu chiar mii de lei. In plus, renuntatul la fumat si la alte vicii trebuie sa fie obligatorii pentru ca dintii tai sa poata fi albiti. Asadar, chiar daca produsul de fata este capabil sa ofere rezultate bune, ele nu vin chiar atat de usor si nu fara sa renunti la unele lucruri care fac rau dintilor tai.

In concluzie, este greu sa te astepti la minuni de la un astfel de produs, dar rezultate bune el poate sa ofere. Trebuie insa sa lucrezi si tu la acest lucru pentru ca schimbarea pe care ti-o doresti sa se poata realiza. Iar daca si protejeaza dintii este cu atat mai bine. Ce ramane pentru tine de facut? Sa ai un stil de viata sanatos care sa se reflecte si in sanatatea dintilor tai. Acest lucru presupune o igiena foarte buna, o dieta echilibrata care sa ii protejeze si renuntarea la vicii, in special la fumat. Apoi, aplicarea de pudra White Express System poate sa isi dovedeasca si ea utilitatea.

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre White Express System, solutie pentru albirea dintilor