Home » Afectiuni Dermatologice

Bliss Hair – Un Produs Sigur & Eficient destinat Creșterii Părului?

articol postat de pe 22 June fara comentarii

Bliss Hair este un produs topic, care vă va ajuta să îmbunătățiți calitatea firului de păr, consolidând structura foliculilor și a scalpului. Tratamentul poate fi utilizat de mai multe ori pe săptămână, necesitând doar câteva luni de terapie pentru a obține rezultate pe termen lung. Cel putin cam așa îl laudă producatorii și cei care vând produsul în Romania. Apropo de asta, când am scris eu articolul Bliss Hair se găsea în doar câteva magazine online, dar nu și în farmacii sau în magazinele de produse cosmetice, ceea ce pe mine m-a pus un pic pe gânduri, sincera sa fiu.

Vezi la ce farmacie găsesti Bliss Hair

Daca intre timp observati ca Bliss Hair a aparut si in magazinele cu produse cosmetice (ma refer la alea mai renumite de la noi), scrieti-mi va rog in comentarii unde l-ati vazut sa pot adauga si eu in articol, poate nu toata lumea are incredere sa-l cumpere de pe Internet.

Ce este Bliss Hair? Cât De Eficient Este?

Indiferent de cât de multă încredere de sine aveți, părul vostru este acea parte pe care o puteți schimba și modifica după preferințe.  Puteți să-l vopsiți sau să-l tăiați, controlând, prin coafură, modul în care “construiți” look-ul de zi cu zi.

Vezi ce rezultate s-au obtinut cu Bliss Hair

Bliss Hair Pareri Forum Romania Din păcate, modificările hormonale și vârsta pot afecta drastic aspectul și grosimea părului, lucru care va avea un impact semnificativ asupra imaginii de sine. Chiar dacă firul de păr începe să se subțieze, nu trebuie să renunțati la dorința de a avea plete frumoase. În schimb, puteți adăuga Bliss Hair Home System rutinei voastre.

Bliss Hair oferă nutriția necesară pentru îmbunătățirea firului de păr, formula fiind dezvoltată printr-o biochimie bine cercetată. Tratamentul pare a fi specific bărbaților, deoarece bărbații sunt mai susceptibili la alopecie decât femeile. Dacă utilizați în mod consecvent acest regim, veți:

  • Îmbunătăți rezistența foliculilor de păr
  • Sprijini mediul înfloritor al scalpului
  • Crește grosimea firului de păr
  • Îmbunătăți creșterea părului
  • Preveni pierderea suplimentară a părului (efect asociat si cu Princess Hair)

Multe produse susțin că pot promova creșterea părului, dar, în schimb, oferă adesea numai soluții temporare. Pentru rezultate permanente, puteți apela la un remediu invaziv, cum ar fi dopingul pentru păr sau transferul de foliculi. Din păcate, aceste opțiuni tind să fie costisitoare și nu sunt disponibile pentru consumatorul de rând, cu buget limitat. Meritați părul radiant pentru orice buget, iar Bliss Hair  vă poate oferi acest lucru.

Cum funcționează Bliss Hair Home System?

Bliss Hair si caderea paruluiBliss Hair prosperă prin vitaminele incluse în regim. Aceste vitamine sunt menite să restabilească flora din trecut a scalpului. Întrucât remediul este absorbit și procesat prin piele, stimulează moleculele de creștere din foliculi, activându-le pentru a promova creșterea.

Site-ul nu indică dacă această metodă va funcționa asupra foliculilor complet inactivi sau morți, deoarece această parte a scalpului probabil nu a produs păr de ceva timp. Cu toate acestea, reprezentanții companiei ar trebui să poată aborda aceste nedumeriri. Citeste si articolul despre Parusan.

Ingredientele pentru regimul Bliss Hair nu sunt prezentate online, dar este posibil să găsiți mai multe detalii pe ambalaj.

Utilizarea Bliss Hair Home System

Pentru a obține beneficiile sistemului Bliss Hair, trebuie să masați crema pe un scalp curat, până când produsul intră complet în piele, proces care durează aproximativ două minute. După ce ați terminat tratamentul, puteți aranja sau usca părul, ca de obicei. Cu toate acestea, singura condiție a acestui remediu este să nu vă spălați imediat pe cap. Produsul poate fi lăsat până când vă spălați din nou părul.

Datorită potenței sale în comparație cu alte remedii casnice pentru tratamentul părului, nu va trebui să aplicați produsul în fiecare zi. Site-ul sugerează că trebuie să aplicați remediul de trei, până la patru ori pe săptămână, prin urmare, doar odată la câteva zile.

Pentru a obține efectul complet al acestui remediu, ar trebui să continuați să îl utilizați timp de cel puțin două luni. Odată ce sunteți mulțumiți de rezultate, compania susține că îl puteți folosiți în continuare, dar mai rar.

Prețul Bliss Hair – Cât costă și De Unde Îl Cumpărăm?

Bliss Hair costa in jur de 150 de lei.

Comanda se poate face (in momentul acesta) doar online. Prin urmare, va trebui să introduceți numărul vostru de telefon și numele, pentru a intra în contact direct cu un angajat, cu scopul de a discuta achiziția. Apoi, comanda voastră va fi plasată cu ajutorul unui reprezentant si in general din cate am inteles, Bliss Hair ajunge la adresa specificata in cateva zile, iar plata se face la curier, deci nu platiti nimic inainte.

De avut grija la:

  1. Ingredientele din Bliss Hair. Asigurati-va ca sunteti ok cu ele si ca nu sunteti alergice la nimic.
  2. Garantia si returnarea banilor. Vorbiti cu magazinul daca are vreo politica de returnare a banilor in cazul in care nu sunteti multumite de Bliss Hair.
Contactarea Producătorilor Bliss Hair Home System

Întrucât site-ul web vă cere să lăsați informațiile de contact pentru ca firma să vă apeleze, nu este disponibil un număr de telefon pentru a apela direct producătorul. Dacă doriți să contactați firma după primul apel telefonic, va trebui să solicitați informațiile de contact în timpul apelului.

Nota informativa: produsele de genul Bliss Hair au suportul telefonic asigurat prin intermediul unor call-centere, asadar, este posibil ca mai apoi sa nu-i puteti apela la numarul de pe care v-au sunat pentru confirmarea comenzii. Spun asta, deoarece ar fi o idee buna, ca in cazul in care aveti intrebari despre Bliss Hair, sa le intrebati chiar atunci cand faceti comanda si va suna pentru confirmare.

Rezumatul Recenziei Bliss Hair Home System

Bliss Hair Home System este un tratament care poate fi utilizat de persoanele de orice vârstă, dar, în cele din urmă, succesul tratamentului este determinat de compoziția părului și starea scalpului consumatorului. Deși pe site nu este afișată nici o politică de returnare, reprezentanții serviciului pentru clienți lucrează împreună cu voi, pentru a se asigura că aveți cele mai mari șanse de reușită.

Meritați să aveți un păr frumos și des, iar Bliss Hair  acordă la fel de multă prioritate acestui lucru ca și voi. Totusi, ar fi bine sa acordati atentie sporita catorva amanunte ce tin in general de cauzele care au dus la caderea parului in cazul vostru. De exemplu, cu foarte multi ani in urma, am avut aceasta problema si conform celor spuse de doctorii la care am fost la acea vreme, totul se datora unei lipse foarte severe de calciu. Am facut o cura cu calciu, vitamine si un tratament pentru par (au trecut multi ani de atunci, nu-mi mai aduc aminte numele sau) si totul a revenit la normal in vreo 2 luni.

TOTUSI, a se nota faptul ca am facut cura de calciu pentru a trata cauza problemei. Ce s-ar fi intamplat daca foloseam doar Bliss Hair sau vreun tratament similar? Nu vreau sa va sperii, dar vreau sa va puneti un semn de intrebare si sa intelegeti ca uneori este foarte necesar sa investigati problema si sa ii tratati cauza si mai apoi efectele, inainte de a folosi Bliss Hair sau orice alt tratament similar pentru par.

comanda bliss hair

Tags: , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Bliss Hair – Un Produs Sigur & Eficient destinat Creșterii Părului?