Home » Afectiuni Dermatologice, Sănătate

Psorilax – Alta Crema Pentru Psoriazis

articol postat de pe 6 June 1 comentariu

Psorilax este o crema pentru psoriazis, dacă e sa luam de buna prezentarea de pe siteul ei oficial și siteul pe care se vinde în Romania. Totuși, în momentul acesta, mie personal îmi este foarte neclar dacă Psorilax este un tratament pentru psoriazis sau dacă este doar un ajutor, adică acel gen de crema care nu are efecte curative însă hidrateaza și ne ajuta ținem mai ușor afectiunea sub control.

Citește ce a scris Madalina despre Psorilax

De asemenea, îți recomand sa citești și comentariile de mai jos. Câteva dintre ele sunt chiar foarte informative și pe mine personal m-au făcut să mă gândesc dacă nu cumva Psorilax este vreo teapa.

Totuși, pana sa aruncam cu noroi, haideți sa vedem câteva lucruri concrete despre Psorilax.

Ce este Psorilax? Cum funcționează?

Psorilax este o crema, o crema care la prima vedere, din punctul meu de vedere nu aduce prea multe lucruri noi fata de alte așa-zise creme pentru psoriazis despre care am mai vorbit pe blog. Psoridex dacă va mai aduceți aminte este una dintre ele.

Vezi in cat timp apar rezultatele cu Psorilax

psorilax crema pentru psoriazis Modul în care Psorilax actioneaza și cum, citez: „te scapa de problema” nu este descris nicăieri pe siteul oficial, iar pentru mine este încă necunoscut. Spun acest lucru cu o indignare destul de mare, deoarece știu câteva lucruri despre psoriazis și știu ca tratamentul este unul destul de complex.

Dacă ar fi atât de simplu încât sa poată fi tratat cu o c rema precum Psorilax, va dați seama ca nu ar mai exista nici un suferind de psoriazis în toată lumea. O stasticia spune ca la nivel global sunt undeva în jur de 100 de milioane de persoane afectate de psoriazis. Detalii aici

Ce ingrediente conține Psorilax?

Când ajung la a discuta despre ingredientele din Psorilax, îmi aduc instant aminte de momentul în care am început sa caut informații despre Psoridex, iar când a venit vorba despre ingrediente, mi-am dat seama ca totul este o mare porcărie deoarece acestea, practic nu existau nicăieri făcute public.

Cam același lucru l-am intampinat și la ingredientele din Psorilax, despre care am aflat de pe siteul oficial ca ar avea în compozitia sa urmatoarele:

  1. AVENANTHRAMIDE D
  2. CEARĂ DE CANDELILLA
  3. UNT DE SHEA
  4. ULEI DE RAPIȚĂ
  5. PANTHENOL

comanda psorilax romania

Intre noi fie vorba, dacă pentru o afectiune precum psoriazisul unde am văzut ca se prescriu și se utilizeaza medicamente „grele” precum corticosteroizii, cineva vine și-mi spune ca o crema care are în compozitia sa ca ingredient principal unt de shea, poate fi o soluție, am tendinta să mă amuz.

Precizez ca nu am folosit Psorilax, doar mi-am pus un semn de întrebare când am văzut ingredientele prezentate pe site. Altul decât cel pe care mi-l pusesem atunci când am realizat ca lista de ingrediente nu este completă, adică sigur Psorilax mai conține și alte ingrediente în afara de astea.

Info: dacă are cineva acces la vreun prospect oficial al Psorilax și-mi poate trimite o poza a sa în care să se vadă clar ingredientele sau măcar lista completă de ingrediente, vă rog folosiți formularul din pagina de contact sau scrieți-mi într-un comentariu și va contactez eu.

Unde se găsește Psorilax? Cât costa un tratament?

În primul rând, vreau sa va spun faptul ca Psorilax nu se găsește în nici o farmacie din Romania în acest moment (ma refer la data când am scris eu articolul). Dacă-l citești peste 3 luni, este posibil sa fi apărut intre timp în farmacii, caz în care te rog să mă atentionezi într-un comentariu sau pe mail sa pot adauga aici lista cu farmacii.

Un tub de Psorilax costa 159 de lei și se găsește doar în acest magazin.

psorilax crema in romaniaEi pun ca prețul este redus cu 50% de la 318 lei, însă eu personal nu l-am găsit niciodată atât de scump, prețul fiind 150 de lei de când am văzut eu ca a apărut Psorilax în Romania. Posibil să fie doar o strategie de marketing, deci nu va bucurati prea mult la reducere, și alocati timp research-ului pentru a va asigura ca Psorilax este ceea ce va doriți.

Nota: tratamentul cu Psorilax este posibil sa necesite mai multe tuburi. Așadar, nu va bucurati ca prețul este mic ci mai degrabă încercați sa aflati pe câte luni ar trebui să se întindă un astfel de tratament.

Nota 2: din câte am înțeles, atunci când faceți o comanda de Psorilax, cineva de la magazinul online va suna pentru confirmarea comenzii și va face o oferta foarte atractiva pentru a cumpăra mai multe tuburi.

Sfatul meu personal este ca prima data sa cumparati 1 singur tub de Psorilax. Dacă se dovedeste a fi eficient, mai comandați după aia câte vreți, însă testați-l întâi. E o idee buna care ar trebui aplicata peste tot, inclusiv în cazul suplimentelor pentru slăbit unde am văzut ca la fel, lumea obisnuieste sa facă provizii de parca ar fi găsit cine știe ce elixir magic care se va epuiza în scurt timp.

Tratamente pentru psoriazis:

Dacă ați citit tot articolul și nu ați dat scroll direct la concluzii, probabil ați văzut ca am pomenit pe undeva despre tratamentele alea adevărata pentru psoriazis, nu jucarii precum Psorilax. Va invit sa citiți articolele de la:

Sunt niște articole de specialitate din care am vrut sa extrag câteva idei, apoi mi-am dat seama ca sunt mult prea lungi dar și utile pentru a le împarți eu. Așadar, aruncați o privire peste ele sa va faceți o imagine, dacă nu va pricepeti la limba engleza foarte bine, mai ales ca sunt folosiți termeni medicali, va recomand sa folosiți google translate, iar dacă aveți nevoie de ajutor, îmi puteți trimite un mail.

Dacă vreți niște pareri despre Psorilax, am găsit urmatoarele:

CAMELIA PRODAN, 19 de ani

În cazul meu, psoriazisul este prezent pe spate. Nu puteam să dorm, să mănânc, să învăţ din cauza mâncărimii insistente în zona afectată. Îi sunt recunoscătoare mamei pentru că a găsit acest produs. Psorilax m-a ajutat să lupt cu această problemă. Iritația și mâncărimea au dispărut, aspectul pielii s-a îmbunătățit deja semnificativ, iar boala a încetat să se mai răspândească.

 

OVIDIU NICULESCU, 25 de ani

Această cremă are multe avantaje. Eu sufeream de psoriazis în zona abdomenului. După ce am început să folosesc Psorilax, schimbările pozitive au apărut rapid. Inflamaţia a dispărut, petele şi erupţia au început să se micşoreze sau să dispară. Crăpăturile s-au vindecat, iar pielea a devenit mai moale şi mai sănătoasă. Dacă încercaţi Psorilax, o să vă convingeţi că psoriazisul poate fi tratat și i se poate preveni răspândirea.

Dacă mai căutați pe siteuriele care vând Psorilax, sigur mai găsiți și altele, dar na, sunt genul de pareri și testimoniale menite sa vanda, comerciale, în care eu personal nu prea am încredere, de aceea va recomand cu toată căldura sa citiți comentarii și discuții pe forumuri unde s-a discutat despre Psorilax și unde sunt persoane care scriu din prisma clientilor/pacientilor fără a avea vreun motiv financiar sa scrie de bine sau de rău despre aceasta crema.

Recomandarea mea vis-a-vis de Psorilax:

Eu personal sunt omul dispus sa încerce tot felul de chestii care au logica și care promit. Când vine vorba despre Psorilax, sunt destul de reticienta, însă mai mult datorită modului în care producatorii și vanzatorii trateaza lucrurile și expun informațiile.

Recomandarea mea personala, este sa discutati înainte cu un medic dermatolog, de preferat unul care are experiența în tratamentul psoriazisului. Discutati cu el, asigurați-va ca într-adevăr suferiti de psoriazis, întrebați-l care sunt cele mai bune opțiuni de tratament și profitati de ocazie să-l întrebați ce parere are despre includerea cremei Psorilax în tratamentul vostru.

comanda psorilax romania

Tags: , , , ,

» 1 parere despre Psorilax – Alta Crema Pentru Psoriazis

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Psorilax – Alta Crema Pentru Psoriazis. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.

Scrie un comentariu sau parere despre Psorilax – Alta Crema Pentru Psoriazis