Home » Sănătate

FitoBalt Ceai Antiparazitar

articol postat de pe 23 January fara comentarii

FitoBaltestea un ceai antiparazitar despre care se vorbeste foarte mult in ultima perioada intr-un context care mi personal nu mi se pare chiar foarte inteligent. Ma refer la faptul ca multe mamici vor sa utilizeze ceaiul FitoBalt pentru copii de exemplu, fara a se consulta cu un medic in prealabil.

fitobaltDe asemenea, mai exista o categorie de persoane care au toate simptomele infestarii cu paraziti si in loc sa mearga la un consult medical sa depisteze ce tip de Paraziti au, aleg sa foloseasca FitoBalt in speranta ca este eficient pentru parazitii aia oricare ar fi ei. Din punctul meu de vedere problema parazitilor intestinali este una foarte serioasa si trebuie tratata la fel de serios deoarece parazitii se inmultesc foarte repede iar efectele lor asupra organismului sunt devastatoare.

Ce este FitoBalt?

Ceaiul antiparazitar FitoBalt este un remediu care vă poate ajuta să scăpați de tot felul de paraziți, alături de o dietă corespunzătoare și un minim de mișcare zilnică. Este recomandată vizita prealabilă la un medic. Vă puteți curăța de paraziți printr-o simplă cură completă de tratament – 21 de zile, echivalentul a 3 săptămâni – și imediatul organismul va fi purificat.

Fitobalt este un ceai antiparazitar eficient care tratează infectare cu o varietate de viermi, fungi, protozoare precum Giardia, Chlamydia etc.

Nu numai că distruge aceste microorganisme dăunătoare, dar ajută și la restabilirea echilibrului interior, prin refacerea țesuturilor deteriorate, ameliorând astfel intoxicația existentă.

De ce este ceaiul antiparazitar FitoBalt o alegere bună?

Ceaiul antiparazitar FitoBalt este un remediu complet natural, un supliment natural. Nu prezintă efecte secundare (precum amețeală, vertij, greață, vărsături – nu afectează, deci, ficatul).

FitoBalt constă exclusiv numai în plante medicinale nemodificate colectate în condiții optime. Printre ingredientele care se află în compoziție amintim: frunze de mesteacăn, coaja de stejar, galbenele, menta, vetrice, pelin, musetel, uliginose, Agrimony, Salvia officinalis uliginose.

În plus, Fitobalt are un gust aromat și delicios și este aprobat de medici. Este posibil să îl consumați în intimitatea căminului propriu, fiind un mijloc revoluționar pentru a scăpa de paraziții dănători.

Ce sunt paraziții și cum scăpăm de ei?

Nu este comod să discutăm despre paraziți, însă statisticile dovedesc faptul că mai mult de 70% dintre oameni suferă de infestații cu paraziți. Mulți dintre aceștia ajungă să traiască cu paraziți în organism zeci de ani, fără să conștientizeze riscurile pe care și le asumă în mod involuntar.

Paraziții reprezintă sursa directă a multor boli de care suferă organismul uman, mai ales ă afectează sistemul imunitar al acestuia. Infestare atrage negreșit de la sine mari deficiențe de vitamine, epuizare de oligoelemente precum potasiu, cupru, mangan seleniu, zinc, magneziu, siliciu, conducând de asemenea la dereglări hormonale.

Paraziții distrug direct ficatul și nu numai: vezica biliară, pancreasul intestinul. În cantitate mare, aceștia secretă substanțe nocive corpului uman, iar pentru copii reprezintă principala sursă a apariției anemiei, întârzieri în creștere, tulburări de memorie și nu numai.

Principalele semne de infecție

viermi intestinaliPrintre cele mai frecvente simptome ale infestației cu paraziți se numără reacțiile alergice (manifestate prin erupții cutanate, ochi umezi, secreții nazale), oboseală cronică (oboseală rapidă indiferent de activitate). De asemenea, printre simptome se numără durerile de cap frecvente, constipație sau diaree frecvente, nervoziate, tulburări ale somnului, apetitului, cearcăne permanente, dureri la nivelul articulațiilor și mușchilor.

Dacă prezentați cel puțin unul dintre aceste simptome sus-menționate, ar trebui să considerați o cură pentru a vă curăța de paraziți. Aceștia reprezintă o problemă actuală cu care foarte multe persoane se confruntă, reprezentând obiectul de studiu al multor cercetări și tehnologii de diagnosticare.

Modul de preparare a ceaiului antiparazitar FitoBalt

FitoBalt are un mod de preparare extrem de facil: amestecați o linguriță din acesta cu un pahar de apă clocotită, lăsați la infuzat 30 de minute și beți începândcu un sfert de cană, dimineața, pe stomacul gol, crescând doza treptat la o cană (puteți fracționa consumul în timpul zilei.

Este recomandat să urmați tratamentul cu ceaiul antiparazitar FitoBalt timp de 3 săptămâni, consumându-l chiar și o perioadă mai îndelungată decât 21 zile, în funcție de gradul de contaminare.

Cum poți comanda FitoBalt

Ceaiul antiparazitar FitoBalt se poate comanda online, cu plata numerar la livrare, fapt ce înseamă că puteți achita pe loc la oficiul poștal unde veți primi coletul cu comanda dorită.

Tags: , , , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre FitoBalt Ceai Antiparazitar