Home » Sănătate

Forte Love Praf

articol postat de pe 15 January 2 comentarii

Forte Love îmi aduce aminte de generala. Un grup de băieți, auzisera pe la colegi de-ai lor mai mari de Cantarina* și umblau în ruptul capului pe la farmaciile veterinare sa cumpere pentru a pisa pastilele și le pune în butura colegelor lor.

Din fericire pentru toată lumea, Cantarnia nu se mai găsea în perioada respectiva. Acum, văd ca a apărut acest praf Forte Love, care pare să fie ceva special conceput pentru chestii de acest gen.

Citeste ce contraindicatii are Forte Love

*Cantarina era un afrodiziac foarte puternic, care se administra vitelor înainte de a fi montate. Pentru oameni, putea fi extrem de periculos și din câte știu în perioada în care se vindea „la liber” prin farmacii au avut loc destul de multe incidente.

Ce face Forte Love? Cum actioneaza?

fortelove-pareri La originea sa, praful Forte Love a fost gândit ca un supliment afrodiziac pentru femeile aflate la menopauza. Știm cu toții ca la menopauza, în organismul femeilor au loc anumite schimbari, care vin „la pachet” cu o serie de efecte negative.

Ei bine, câteva dintre ele sunt: lipsa apetitului sexual și diverse tulburari de natura sexuală. Datorită lipsei de esterogeni, mucoasa vaginala va deveni foarte uscata, lucru care pote duce la trofie vulvara. Bineințeles, acest lucru nu poate fi decât rău, iar actul sexual va deveni dureros și neplăcut.

Utilizarea unui supliment precum Forte Love, conform celor spuse de producători ar avea urmatoarele efecte:

comanda-forte-love

  • Sporeste secretia vaginala – astfel încât previne uscarea mucoasei.
  • Crește sensibilitatea la nivelul vulvei.
  • Mărește apetitul sexual.

Dacă este sa luam de bune cele scrise pe siteul oficial Forte Love, acest supliment își face efectul după 10 minute de la administrare. Chiar pe siteul oficial se folosește exprimarea „ Ea va fi a ta peste 10 minute!” ceea ce sincer mi se pare nasol deoarece:

  1. suplimentul Forte Love ar trebui să fie un ajutor pentru femeile la menopauza, nu cine știe ce praf magic pentru a face femeile sa vrea sa facă sex cu tine.
  2. Cu replica de mai sus, într-un fel instiga la comiterea unei acțiuni ilegale. Da, este ilegal (și probabil poți păți chestii nasoale dpdv legal) dacă pui Forte Love în băutura unei femei fără acordul ei, iar apoi veți intretine relații sexuale.
  3. Este imoral. Sa presupunem ca va place o fata foarte mult însă nu ați avut curaj sa faceți primul pas pentru … mai mult. Mergeți la o petrecere, sau o scoateți la un suc și ii puneți Forte Love în băutura, după se intalmpla ceea ce se întâmpla. Cum va veți putea uita în ochii ei după aceea?

Ar fi bine sa meditati la aceste lucruri și sa va gândiți ca dacă vreți sa cumparati și sa folosiți praful Forte Love.

Nota: spun acest lucru, mergând pe premiza ca Forte Love chiar funcționează. Nu am testat produsul și fiind nou în Romania (am impresia ca pe la începutul lui Ianuarie a început să fie vândut) nu am găsit foarte multe pareri relevante despre el.

Ce ingrediente contin Forte Love? Sunt periculoase?

fortelove-rusescDupă ce am citit descrierea suplimentului Forte Love (cea originala, de pe siteul lor) m-aș fi așteptat sa conțină ceva ingrediente mai neconventionale sa zic așa. Cum este Cantarina despre care vorbeam mai sus, care continea Cantarida, o substanta extrasa din nu știu ce insecte (vezi mai multe pe wikipedia)

Forte Love însă, conform producatorilor, este un supliment natural 100% care este creat din complnente de plante și animale. TOTUSI, ingredientele sale nu sunt faceute publice pe situl oficial, lucru care pot sa zic ca ma îngrijorează oarecum.

Sfat: înainte sa comandați Forte Love, mă rog, sa confirmați comanda (va conteacteaza telefonic în acest scop) cereți-le sa va livreze prospectul prafului Forte Love pe email.

Eu am găsit niște imagini cu ingredientele Forte Love însă nu pot „descifra” nimic deoarece sunt în limba rusa. Imediat ce aflu, le dau copy paste aici.

Chestii pe care le-am observat:

Producătorul Forte Love, are doua siteuri oficiale prin intermediul cărora produsul este vândut în Romania. Pe unul dintre ele este specificat faptul ca Forte Love actioneaza după 10 minute, iar pe altul am găsit:

După 30-40 de minute dorința de a face sex devine greu de suportat. Respirația întețește, femeia arată tot felul de indicii că tanjește intimitatea sexuală, sensibilitatea zonelor erogene crește multiple.

De asemenea, am mai găsit diverse formulari greșite precum: „Femeia devine literalmente nesățioasă.”. Cel mai probabil au vrut sa spună ca femeia devine …. „nesatula”? 🙂

De aici trag concluzia ca cei care vând praful Forte Love nu sunt romani, iar textele de pe siteurile lor cel mai probabil sunt traduse. Asdar, dacă va uitați pe siteul oficial și găsiți pareri de genul celor de mai jos, sa știți ca exista o șansa foarte mare ca „Ionica” să fie de fapt vreun John, iar comentariul și numele să fie tradus în mai multe limbi, pe unde vând ăștia Forte Love.

comanda forte love

Ionică

Cine nu poate să-i aducă o plăcere femeei acela și cumpără diferite medicamente. Eu și singur mă discurc și am sex regulat! Dar am un cunoscut, el fără Forte Love din casă nu iese. Dar nu e pentru mine!

18 minute în urmă | Comentează

Anna-Maria

Iar mie prietenul mereu mi-l adaugă, iar eu ca și cum nu știu nimic. Dar îmi place foarte mult! Deci dece nu?

20 minute în urmă | Comentează

AMRG

Înainte aveam nevoie de câteva luni pentru a avea sex nu cu o gagică mișto ci măcar cu una grasă. Dar am încercat această “minune” (mersi fratelui pentru sfat), și acum am sex cu modele și dansatoare, și doar eu decid când și cum să le fut. E o altă viață!

22 minute înapoi | Comentează

Pareri reale despre Forte Love:

Haideți sa auzim acum și niște pareri reale despre praful Forte Love. Este acesta eficient? Funcționează? Au apărut efecte secundare (gen crampe, rău, diaree etc)?

Tags: , , , , ,

» 2 pareri despre Forte Love Praf

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Forte Love Praf. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.
  • Hosting says:

    Este recomandata consumul Forte Love inaine cu 10-20 de minute de sex, avand un efect seducator rapid. Prin link-ul de mai jos, ajungi pe site-ul producatorului care comercialieaza produsul Forte Love original.

Scrie un comentariu sau parere despre Forte Love Praf