Home » Sănătate

NilSmoke – cateva lucruri despre NilSmoke

articol postat de pe 3 July 7 comentarii

Fumatul este un obicei de care multi se apuca si putini reusesc sa scape, chiar daca isi doresc asa ceva. Probabil ca dependenta de nicotina este una dintre cele mai importante ale vremurilor noastre si foarte multi specialisti si-au propus sa gaseasca tot felul de metode pentru a scapa de ea.

Pana la urma, nu stiu care este efectul mai negativ al fumatului, cel legat de sanatatea ta, a celor din jur sau, pur si simplu, cheltuielile exagerate care se realizeaza cu tigarile. Asadar, poti incerca plasturi, tigari electronice, guma cu nicotina sau multe altele.

Vezi care sunt beneficiile aduse de NilSmoke

Totusi, acestea sunt scumpe, unele nu dau rezultatele scontate si, daca o fac, creeaza la randul lor dependenta. Deci, pe langa o vointa de fier care este absolut necesara, puteti incerca si altceva, mai exact NilSmoke, un adevarat tratament impotriva dependentei de nicotina.

NilSmoke

Cum actioneaza NilSmoke?

Spre deosebire de alte produse care utilizeaza fie asemanarea cu fumatul (precum tigarile electronice) sau chiar un anumit continut de nicotina (plasturii), NilSmoke nu apeleaza la asemenea metode, ci foloseste o tehnica utilizata de mii de ani in medicina alternativa, mai exact presopunctura.

Citește părerile clienților despre NilSmoke.

NilSmoke consta in doi magneti care se plaseaza pe urechea stanga. Probabil ca multa lume cunoaste cum arata cerceii cu magnet, iar macanismul este identic. Doar ca magnetii NilSmoke nu se fixeaza la intamplare, ci intr-un anumit loc, pe urechea stanga. La inceput, acestia trebuie tinuti pentru 2 ore pe zi, in fiecare zi, dar, odata ce organismul se obisnuieste cu actiunea lor, ei pot sa fie utilizati mai mult timp, maxim 4 ore zilnic.

NilSmoke

Cat de rapide sunt efectele NilSmoke?

Producatorii spun ca NilSmoke actioneaza imediat, eliminand dorinta de a fuma. Desi este destul de greu de crezut, acest lucru poate sa fie macar in parte adevarat, cel putin asa se intelege din mecanismul descris de ei.

Ideea de baza pentru acesti magneti este ca ei nu ofera nimic organismului, asadar nu introduc o alta cantitate de nicotina, care sa tina loc pentru cea introdusa prin fumat. Din contra, NilSmoke ajuta organismul sa isi produca singur substantele necesare pentru a trata dependenta de nicotina.

Utilizarea magnetilor, asa cum arata expertii in aco si presopunctura, elibereaza in organism mai multe endorfine, neurotransmitatori reponsabili de centrii placerii.

Astfel, persoana care utilizeaza magnetii va simti aceeasi senzatie pe care o produce si nicotina, dar fara sa intre in contact cu aceasta. Dupa o perioada in care actiunea nicotinei este eliminata si se trece peste perioada de dependenta, se poate renunta la magneti.

Probabil ca aceasta perioada depinde de la persoana la persoana si la fel de importanta este si vointa de a nu te intoarce la fumat imediat dupa ce te intalnesti cu o situatie mai dificila.

Totusi, cert este ca se poate si magnetii NilSmoke nu sunt decat un ajutor in aceasta privinta. Pana la urma, cu sau fara ei, totul tine de vointa, dar este bine sa stii ca ai toate sansele sa renunti la fumat utilizand si aceasta modalitate mai sigura si mai ieftina.

Tags: , , ,

» 7 pareri despre NilSmoke – cateva lucruri despre NilSmoke

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul NilSmoke – cateva lucruri despre NilSmoke. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.

Scrie un comentariu sau parere despre NilSmoke – cateva lucruri despre NilSmoke