Home » Sănătate

Megasmart – cica bratara pentru potenta

articol postat de pe 10 October fara comentarii

Megasmart Voi incepe acest articol prin a prezenta cele spuse / promise de producatorii Megasmart, apoi voi continua cu cateva pareri si impresii personale la care adaugam parerile celor care au folosit Megasmart pana acum.

Citeste testimonialele despre Megasmart.

Info: dupa cum vedeti, testimonialele sunt postate pe siteul lor oficial si nu exista nicaieri un formular de postare automata.

Ce este bratara Megasmart de fapt?

Megasmart este o bratara care are ca ingrediente turmalina si cenusa vulcanica. Ambele ingrediente au o descriere si o prezenare destul de pompoasa si chiar interesanta daca ar fi sa ni le imaginam intr-un astfel de produs. Cu toate acestea, eu personal nu inteleg 100% cum aceste ingrediente incluse in bratara Megasmart ar putea avea efecte asupra organismului si/sau asupra potentei masculine.

Efectele Megasmart sunt urmatoarele (conform producatorilor, bineinteles): energie, accelerarea metabolismului, cresterea potentei si rezistentei. Elementul surpriza din Megasmart este turmalina care citez de pe siteul oficial Megasmart:

Citeste parerile despre Megasmart si potenta.

Megasmart

Acest mineral rar este un capacitor de energie puternic. Stabilizează tensiunea arterială și funcționarea inimii. Emanațiile sale sunt foarte benefice și

protejează împotriva virusurilor și a factorilor de mediu negativi. Energia acestui cristal îmbunătățește nu doar sistemul muscular, ci și potența masculină. În doar două săptămâni, vei începe să te simți cu 10-15 ani mai tânăr!

Citez de pe wikipedia:

Turmalina (sau turmalinul) este un cristal semiprețios cu o structură chimică variabilă, un silicat complex de aluminiu și bor. În locul atomilor de aluminiu se pot substitui în diverse proporții atomi de sodiu, calciu, magneziu, fier, litiu etc, determinând variații în proprietățile fizice ale cristalului. Turmalina face parte din mineralele cu sistemul de cristalizare trigonal. Din formula chimică reiese faptul că ionii hidroxilici (-OH) și ionii de fluor (-F) se pot combina în diferite raporturi de amestec cu metale, acest amestec determinând culoarea și duritatea mineralului (între 7 și 7,5).

Cui se recomanda Megasmart?

Producatorii recomanda bratara Megasmart persoanelor care doresc un plus de energie si eficienta in sala de fitness si barbatilor care doresc un plus in pat cum se zice, deoarece se zvoneste ca Megasmart ar avea efecte foarte benefice asupra potentei.

Daca vreti parerea mea personala, e oarecum dubioasa toata aceasta treaba si nu as folosi-o decat dupa ce as citi niste pareri sigure despre eficienta bratarii Megasmart pentru potenta. Bineinteles, daca aveti bani disponibli doar pentru a testa Megasmart, nu va sta nimeni in cale si va rog postati niste comentarii cu rezultatele obtinute 🙂

Megasmart Pareri despre Megasmart:

Cateva pareri puteti citi aici: in sectiunea comentarii. Mai multe nu am gasit nicaieri, nici macar pe amazon.com sau forumurile straine unde se discuta intens despre produsele pentru potenta si chestii similare.

Este posibil ca bratara Megasmart sa se gaseasca in strainatate sub alt nume. Daca cineva detine astfel de informatii, rog mult, share-uiti cu noi aici 🙂

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre Megasmart – cica bratara pentru potenta