Home » Sănătate

Utilizarea Climax Control si cum normalizeaza acesta relatiile de cuplu

articol postat de pe 31 July fara comentarii

Ejacularea precoce este una dintre dintre cele mai des intalnite afectiuni ale barbatilor. Mai mult decat atat, aceasta este insotita si de rusine si, de multe ori, este de ajuns pentru a pune capat unei relatii care de altfel functioneaza bine.

Ea se poate insa vindeca prin mai multe modalitati. In primul rand este necesara o interventie psihologica, pentru a elimina temerile si rusinea cauzata de ea. Apoi insa, poate ca este nevoie si de ceva in plus, adica de un supliment care sa te asigure ca totul va fi bine.

Aici gasesti marturiile celor care au folosit Climax Control

Climax Control este un astfel de supliment. Mai exact, sunt niste pilule in legatura cu care producatorii spun ca te pot scapa definitiv de aceste probleme.

Ingrediente Climax Control si mod de actiune

Climax ControlAcest produs este unul natural, fara efecte secundare. In plus, actioneaza pe mai multe paliere, atat la nivel hormonal cat si la nivel fiziologic.

Ingredientele sale sunt in general extracte din plante, precum extract din seminte de Griffonia sau din Acai brazilian. Griffonia este o planta care imbunatateste productia de serotonina, dar si activitatea sistemului nervos. Este, de asemenea, utilizata in tratarea depresiei.

La fel, acaiul brazilian este un important stimulator hormonal. Pe langa aceasta, Climax Control mai contine si acid folic sau pyridoxine.

Efecte secundare Climax Control

De ce sunt atat de importanti hormonii, mai ales serotonina? Pentru ca foarte multe studii din domeniu au aratat ca o productie deficitara de serotonina poate sa fie una dintre principalele cauze ale problemelor legate de ejacularea precoce.

Efectele Climax Control

Asa cum am spus, acest supliment nu actioneaza doar la nivel fiziologic, ci o face pe mai multe nivele, astfel incat sa elimine cat mai multe dintre posibilele cauze ale problemelor. Totusi, primul efect ramane cel fizic. Cu ajutorul diverselor extracte, rezistenta fizica a celor care utilizeaza suplimentul creste destul de mult, asigurand astfel ca nu vor aparea probleme din acest punct de vedere. De asemenea, este imbunatatita si producatia de serotonina.
Climax Control
Climax Control
Climax Control actioneaza si la nivel emotional, calmand si eliminand pe cat posibil efectele negative ale stresului. Un barbat mai linistit este unul care se va si simti mai bine si va fi mai sigur pe el. In acest mod, problemele vor inceta sa mai apara si orice cuplu va avea sansa sa fie mai unit si mai fericit.

De asemenea, Climax Control poate sa fie utilizat si preventiv, pentru a evita aparitia problemelor in cele mai nedorite si nepotrivite momente. Pentru efectele dorite, pastilele pot fi luate de cate ori este nevoie, chiar si in fiecare zi, dar trebuie administrate cu cel putin 48 de ore inainte de contactul sexual.

Efectele Climax Control sunt, asadar, destul de importante. Insa acest lucru nu trebuie sa submineze importanta relatiei ca atare. Peste probleme cauzate de ejaculare precoce se poate trece doar impreuna si poate ca este mai bine sa se apeleze si la terapie. Oricum, si acest produs natural pare sa fie destul de bun si daca va doriti un ajutor in plus in depasirea unei situatii foarte neplacute pentru orice barbat, el va sta la dispozitie.

Tags: , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Utilizarea Climax Control si cum normalizeaza acesta relatiile de cuplu