Home » Sănătate

ValgoSocks – Chiar Functioneaza Impotriva Monturilor?

articol postat de pe 27 June 1 comentariu

Monturile de la picioare sunt frecvente atat in randul barbatilor cat si al femeilor. Daca barbatii nu le acorda foarte mare importanta, decat daca sunt dureroase, in cazul femeilor nu este deloc asa. Acestea apeleaza la tot felul de dispozitive pentru a “rezolva” aceasta problema inestetica iar daca sunt intr-un stadiu avansat, acestea ajung chiar sa se opereze.

Citeste mai multe pareri despre Valgosocks

valgo-socksCauzele aparitiei monturilor picioarelor (la degetul mare) sunt in primul rand genetice dar pot sa apara si din cauza incaltamintei inguste sau cu toc. Hallux Valgus (monturile) nu pot fi oprite din evolutie insa aceasta poate fi incetinita prin purtarea anumitor dispozitive medicale. Acestea pot sa apara chiar si ala varsta de 20 de ani, iar in cazurile exceptionale chiar si mai repede. Singurul tratament eficient care poate sa imbunatateasca semnificativ aspectul picioarelor ( in cazul monturilor grave) este tratamentul chirurgical.

Ce este ValgoSocks?

ValgoSocks este un produs destul de nou aparut pentru a incetini dezvoltarea monturilor de la picioare. Aceasta orteza seamana cu o pereche de sosete si a fost creata de o echipa de medici ortopezi din Germania in colaborare cu  o echipa de oameni de stiinta.

Vezi ce rezultate poti obtine daca folosesti Valgosocks

Punctul principal de actiune a acestei orteze este exact degetul mare (zona unde se formeaza aceste monturi inestetice). Monturile sunt de cele mai multe ori dureroase insa sunt si foarte inestetice.

valgo-socks comanda

Cum functioneaza ValgoSocks?

valgo-socksOrteza ValgoSocks promite indreptarea degetului mare al piciorului (corectand curbare acestuia) si elimina monturile inestetice. ValgoSocks stabilizeaza pozitia piciorului datorita benzii de fixare pentru degetul mare. Practic, aceasta banda, trage degetul mare spre exterior si astfel monturile pot sa dispara.

Ce mi se pare mie, destul de exagerat, este faptul ca acest produs poate sa elimine monturile, in totalitate, in doar o luna. Probabil, poate doar imbunatati aspectul piciorului insa in nici un caz nu poate elimina monturile 100%, cu atat mai putin daca acestea sunt intr-un stadiu avansat.

Recomand consultarea unui medic specialist inainte de a comanda astfel de produse pentru ca nu se potrivesc tot timpul nevoilor dumneavoastra. Vizita la medic incepe printr-un examen clinic al piciorului iar mai apoi se efectueaza o radiografie pentru a vedea starea exacta a deformarii degetului. In functie de gradul de inclinare a acestuia si intensitatea durerii se  recomanda antiinflamatoare (locale si orale), purtarea unor orteze adecvate iar, in cazurile grave se poate recomanda interventia chirurgicala.  De asemenea, evitati purtarea incaltamintei inguste si a tocurilor.

valgo-socks

Ce promite ValgoSocks?

Producatorii Sosetelor ValgoSocks spun ca acest produs este unul cu un efect de lunga durata si poate fi purtat 24/24 fara a afecta in vreun fel articulatiile. Produsul indreapta degetul mare, reduce inclinarea degetului mare si mentine mobilitatea piciorului.

ValgoSock poate fi purtat cu aproape orice tip de incaltaminte (exclus incaltamintea cu toc si cea ingusta) iar utilizarea acestui produs este una simpla spre deosibire de alte dispozitive din aceeasi categorie. Aceasta orteza nu fixeaza total articulatia pentru a nu-i impiedica mobilitatea si previne o deformare ulterioara a acesteia. Produsul este confortabil iar materialul din care este confectionat este unul ce permite piciorului sa respire si astfel impiedica transpiratia.

Tags: , ,

» 1 parere despre ValgoSocks – Chiar Functioneaza Impotriva Monturilor?

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul ValgoSocks – Chiar Functioneaza Impotriva Monturilor?. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.

Scrie un comentariu sau parere despre ValgoSocks – Chiar Functioneaza Impotriva Monturilor?