Home » Sănătate

PhysioDiabet – supliment pentru diabet

articol postat de pe 4 April fara comentarii

PhysioDiabet este un supliment alimentar, recent apărut, care poate să țină sub control diabetul sau să îl prevină. Acest supliment este destinat numai adulților. Cu ajutorul acestuia puteți scăpa de insomnie, stabilizează glicemia și îmbunătățește microcirculația.

Diabetul este o problemă de sănătate care afectează foarte multe persoane, iar în unele cazuri, acesta este într-o formă avansată. Este o boală autoimună,  netransmisibilă, cronică și tulbură întregul organism.

Diabetul produce tulburări ale metabolismului glucidelor, complicații care pot afecta rinichii, vasele de sânge, ochii sau nervii.

În acest articol vom vorbi despre ce este PhysioDiabet, dacă funcționează sau nu, ce efecte are și ce ingrediente conține acesta.

Ce este PhysioDiabet?

PhysioDiabet Supliment Pentru DiabetPhysioDiabet este un supliment alimentar, destinat adulților, care aduce o serie de beneficii întregului organism. Printre acestea, suplimentul PhysioDiabet poate să mențină glicemia la un nivel normal, îmbunătățește circulația sângelui și reduce senzația de foame.

Producătorii spun că acest supliment este unul 100% natural care vine în ajutorul persoanelor care suferă de diabet zaharat dar sunt alergice la insulină sau medicamente sintetice.

Unele persoane susțin faptul că încă din prima lună glicemia a scăzut, starea lor generală era mai bună și au reușit să scape insomnii, de nevoia de a bea foarte multă apă, de stările de nervozitate sau oboseală.

Ce conține PhysioDiabet?

PhysioDiabet are la bază numai ingrediente naturale precum:

  • frunze de nuc – fluidizează circulația sângelui, accelerează metabolismul și ajută la reglarea glicemiei
  • frunze de urzică – conțin o serie de substanțe proteice și glucide precum – acid acetic, vitaminele A, B2, K, C, săruri minerale, acid formic și ulei volatil
  • frunze de afin – conțin o substanță numită mirtyllina sau „insulina vegetală” iar în combinație cu frunzele de urzică și salvie, contribuie la scăderea glicemiei
  • rădăcină de cicoare – scade glicemia, stimulează funcția de transformare a zaharurilor în glicogen
  • frunze de salvie – diminuează transpirația excesivă, stimulează vindecarea plăgilor, au proprietăți antibacteriene și antispastice, sunt hipoglicemiante și sunt indicate pentru a fi folosite în tratarea diabetului zaharat
  • teci de fasole – au efect diuretic, bogate în aminoacizi și minerale, reduc cantitatea de zahăr din sânge și detoxifică organismul

Cum funcționează PhysioDiabet?

PhysioDiabet este prezentat a fi o armă naturală împotriva diabetului zaharat tocmai datorită ingredientelor sale. Toate plantele au fost atent ales pentru a metaboliza glucoza din sânge și pentru a stimula oxigenarea celulară.

Frunzele de nuc accelerează metabolismul, diminuează glucoza și reduc senzația de sete. Afinele sunt responsabile pentru scăderea glicemiei datorită substantei pe care o conține – mirtilină numită și insulină vegetală.

Celelalte ingrediente ale PhysioDiabet au și ele propietăți benefice asupra organismului – scad glicemia, stimulează oxigenarea celulară, reduc senzația de foame, scad senzația de sete, reduc oboseala și insomnia și îmbunătățesc microcirculația.

Cât costă PhysioDiabet? Cum îl cumpăr?

PhysioDiabet poate fi comandat online iar livrarea coletului se face prin curier. Producătorii PhysioDiabet oferă garanție 100% a produsului iar dacă în termen de 3 luni nu constatați nici o îmbunătățire în urma cure cu PhysioDiabet puteți primi banii înapoi.

Tot ce trebuie să faceți este să returnați flacoanele (chiar și goale) și veți primi valoare produsului prin mandat poștal.

Prețul pentru progamul PhysioDiabet de 2 săptămâni este de aproximativ 90 Lei.

Mod de administrare PhysioDiabet:

Acest supliment alimentar trebuie să fie administrat de 2 ori pe zi, de preferat în timpul meselor. Doza zilnică nu trebuie depășită. Produsul nu trebuie administrat femeilor însărcinate sau care alăptează.

De asemenea, poate interacționa cu alte produse cu efect antidiabetic/hipoglicemiant în cazul administrării concomitente. Produsul este destinat numai persoanelor adulte. A nu fi administrat copiilor.

Recomand să consultați medicul dumneavoastră sau alt medic de specialitate care să vă confirme dacă puteți sau nu să urmați acest tratament. Citiți cu atenție ingredientele produsului pentru a nu risca să faceți alergii. Producătorii spun că acest supliment nu are efecte secundare.

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre PhysioDiabet – supliment pentru diabet