Home » Potența și Virilitate

Atlant Gel – gel natural pentru marirea penisului. Ofera o crestere reala?

articol postat de pe 20 September 3 comentarii

Atlant Gel este un supliment pentru marirea penisului, care pretinde să mărească în mod semnificativ lungimea, duritatea și puterea erecției. Magazinul care-l vinde, susține că următoarele beneficii sunt posibile atunci când se utilizează în mod regulat Atlant Gel:

  • Creste lungimea si grosimea cu pana la 6-8 cm
  • Creste eficienta sexuala
  • Mareste sensibilitatea in timpul sexului, oferind orgasme explozive

Vezi aici detalii despre efectele Atlant Gel

Cum functioneaza Atlant Gel?

Atlant Gel funcționează prin creșterea fluxului de sânge către penis. Lipsa fluxului sanguin este cauza numeroaselor tulburări de sănătate sexuală, inclusiv incapacitatea de a menține o erecție.

atlant gel la tub Prin amestecul natural de ingrediente din Atlant Gel, mai mult sânge în camerele penisului înseamnă rezulta o creștere in lungimea și dimensiunea membranei.

Citeste ce spun clientii despre Atlant Gel

Atlant îmbunătățește, de asemenea, cantitatea de testosteron care poate fi găsită în sângele utilizatorului. Ca hormon sexual primar găsit la bărbați și femei, testosteronul poate duce la o varietate de beneficii pentru sănătatea utilizatorilor în cauză.

Testosteronul poate îmbunătăți capacitățile fizice, mentale și sexuale ale utilizatorului. Majoritatea oamenilor vor vedea rezultatul luării Gelului Atlant în câteva ore după aplicare, deși acest interval de timp este doar o estimare și nu este strict garantat.

Alt efect al Atlant Gel este acela că se poate crește apetitul sexual și interesul pentru sex în general. Având mai mult interes în activitatea sexuală, aceasta poate crește erecția utilizatorului și poate duce la o performanță mai satisfăcătoare pentru ambele părți implicate.

Modul de functionare al Atlant Gel este foarte similar cu cel al Titan Gel, care banuiesc ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cele doua produse sunt foarte similare in ceea ce priveste modul de actiune, modul de utilizare si chiar modul de ambalare. Se pregateste oare o retragere de pe piata a Titan Gel si inlocuirea sa cu Atlant Gel? Stie cineva daca exista vreo conexiune intre cele doua firme?

De ce este testosteronul important?

Testosteronul este unul dintre hormonii cheie care se găsesc în organismul masculin. Testosteronul este responsabil pentru reglementarea unei varietăți de funcții corporale, incluzând creșterea masei musculare, a efortului sexual, a cunoașterii și a multor altele.

Lipsa testosteronului poate duce la o varietate de efecte secundare, incluzând lipsa de interes sexual, incapacitatea de a dezvolta noi mușchi, scăderea nivelului de rezistentă și stima de sine și multe alte condiții de sănătate.

anatomie atlant gel

Testosteronul este produs în mod natural în testicule. Acest proces este important pentru a menține sănătatea și bunăstarea pe termen lung a utilizatorilor săi și este considerat a fi un precursor al creșterii lungimii și circumferinței organului sexual masculin.

Pe masura ce bărbații inainteaza în vârstă, majoritatea oamenilor vor pierde între 2% și 4% din testosteronul liber cu fiecare an care trece. Aceasta este o parte naturala a procesului de imbatranire, dar efectele sale pot fi dezastruoase pentru cei care sufera de probleme sexuale si de sanatate, atribuite unei lipse de testosteron.

Care sunt ingredientele folosite in Atlant Gel

rezultate atlant gelIngredientele folosite în Atlant Gel sunt considerate a fi un secret al companiei, deși firma a arătat că Atlant conține un amestec natural de ingrediente organice și de substanțe botanice care pot fi utilizate în siguranță fără teama de efecte secundare.

Gelul Atlant conține cantități mari atât de vitamina A cât și de vitamina C. Ambii compuși sunt cunoscuți pentru sporirea bunăstarii sexuale a utilizatorului și sunt unele dintre cele mai favorabile ingrediente pentru erecții puternice și de lungă durată.

Spre deosebire de alte suplimente seuxale care au fost lansate pe piata, Atlant Gel poate fi folosit in conditii de siguranta cu alte forme de tratamente si chiar ca medicamente clinice. Rezultatele pe care le puteți obține de la utilizarea produsului sunt sigure și majoritatea oamenilor nu trebuie să se confrunte cu efecte secundare.

Atlant Gel: concluzii si note finale

Atlant Gel ar putea fi soluția pe care oamenii o caută dacă doresc mijloace sigure și eficiente pentru mărirea dimensiunii, lungimii și circumferinței dar si efecte benefice asupra erecțiilor lor.Totusi, eu personal ma cam indoiesc de eficienta Atlant Gel in ceea ce priveste efectele atat de bune in ceea ce priveste erectiile. Daca urmariti asta, ar fi bine sa incercati un supliment precum Eracto.

Reputația companiei pe piață este solidă și nu lipsesc dovezi sub forma unor mărturii pe care le puteți citi pe site-ul companiei. Cei drept, nu stiu daca persoanele respective chiar au folosit Atlant Gel iar review-urile lor chiar sunt reale.

Pe scurt, Atlant Gel ar putea fi capabil să ducă la rezultate dorite, cu condiția ca utilizatorii să nu se aștepte la rezultate peste noapte si sa foloseasca gelul cum trebuie.

Tags: , , ,

» 3 pareri despre Atlant Gel – gel natural pentru marirea penisului. Ofera o crestere reala?

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Atlant Gel – gel natural pentru marirea penisului. Ofera o crestere reala?. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.

Scrie un comentariu sau parere despre Atlant Gel – gel natural pentru marirea penisului. Ofera o crestere reala?