Home » Potența și Virilitate

Cate tuburi de Titan Gel trebuie pentru un tratament complet?

articol postat de pe 6 September fara comentarii

Titan Gel, gelul pentru marirea penisului a devenit o oportunitate de afacere pentru cei care au inceput sa-l aduca in tara dupa succesul pe care produsul l-a avut prin 2016. Prin succes, ma refer in special la vanzarile care s-au facut nu incerc sa-i fac vreun fel de reclama mascata. Just sayin’

Discutam zilele trecute cu niste persoane care au folosit Titan Gel si-mi povesteau despre cum fetele care le confirmau comenzile, ii convingeau sa cumpere cate 5 – 6 tuburi de Titan Gel deoarece atata ar fi nevoie pentru un tratament complet cu acest produs.

Care este adevarul? Cat Titan Gel ne trebuie?

Intradevar, este posibil ca fetele sa aiba dreptate. Un tub de Titan Gel are 50 ml, ceea ce din punctul meu de vedere, ar ajunge cam 2 saptamani, poate chiar 3.

Ce trebuie sa stititi insa, este ca marirea penisului este un proces de durata, care se intinde pe parcursul a 3 si 6 luni. Bineinteles, in aceasta perioada trebuie sa faceti exercitii speciale pentru marirea penisului. Exista siteuri de specialitate, canale de youtube si ebook-uri pe amazon.com de unde puteti afla aceste informatii.

Cat Titan Gel sa cumparam totusi?

In ciuda faptului ca Titan Gel (dupa parerea mea) ar trebui folosit minim 3 luni pentru rezultate. In toata aceasta perioada se vor face exercitii pentru marirea penisului. V-am scris mai sus unde puteti gasi informatii complete despre acest tip de exercitii.

Sfatul meu personal este ca prima comanda de Titan Gel sa fie de 1 tub. Asigurati-va ca distribuitorul pe care l-ati ales vinde Titan Gel original si nu fake-ul, folositi-l 2 – 3 saptamani sa vedeti daca rezultatele incep sa apara (nu va asteptati la rezultate miraculaose intr-un timp foarte scurt) si apoi va comandati fix cat aveti nevoie pentru o cura de 3 luni.

titan-gel-premium

Luati in considerare faptul ca la achizitia mai multor tuburi, veti primi bonusuri sau preturi preferentiale. Totusi, raman la parerea mea ca este o idee buna sa cumparati 1 singur tub pentru prima data, iar apoi, daca sunteti multumiti sa cumparati mai multe.

Spun asta, deoarece din cat eam inteles, retururile si returnarea banilor nu sunt o optiune. Cel putin nu in acest moment, deoarece o data comandat, nu-i mai pasa nimanui ce rezultate obtii, cum il folosesti, daca Titan Gel iti provoaca iritatii sau chestii de acest gen. Ei stiu una si buna, ca produsul lor functioneaza si nu le pasa de altceva.

Nota: cei care vand Titan Gel in Romania, din cate am inteles (nu este o informatie 100% sigura) nu au societati comerciale in Romania si din acest motiv, nu prea le pasa de protectia consumatorilor si alte institutii care ar trebui sa ne protejeze pe noi ca si consumatori. Ganditi-va la chestia asta inainte de a comanda mai mult de 1 produs.

Tags: , , , , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Cate tuburi de Titan Gel trebuie pentru un tratament complet?