Home » Potența și Virilitate

Cum se foloseste Titan Gel?

articol postat de pe 23 September 3 comentarii

Titan gel este o asa-zisa solutie pentru marirea penisului care poate fi folosita acasa si care nu implica interventia vreounui medic, operatie, utlizarea de pastile sau alte proceduri de acest gen.

Nu vreau sa intru in discutii despre eficienta Titan Gel, deoarece subiectul este unul foarte controversat iar parerile sunt atat de impartite incat te ia durerea de cap daca incepi sa citesti parerile despre Titan Gel (daca o faci, ia in considerare faptul ca nu toti cei care au scris pe acolo au si folosit produsul, iar unele dintre acele comentarii sunt ironice, lucru vizibil de la o posta).

In acest articol vreau sa va prezint o modalitate in care se poate folosi Titan Gel in mod corect si eficient.

Cum se foloseste Titan Gel pentru rezultate maxime?

Am inteles ca “manualul de instructiuni” cu care Titan Gel vine la pachet este destul de succint si sarac in informatii. Este recomandata aplicarea gelului prin masaj si cam atat.

titan gel

Eu personal va recomand sa acordati o foarte mare atentie modului in care aplicati Titan Gel deoarece rezultatele depind de acesta. Lucru valabil si pentru alte produse pentru marirea penisului (remember Maxi size?).

Cea mai buna tehnica la momentul actual o consider a fi JELQ. Este o tehnica pentru marirea penisului care poate fi facuta in 2 moduri:

  1. Cu mana libera
  2. Utilizand un aparat de JELQ – il gasiti la comanda online. Nu voi face nici o recomandare in acest articol, deoarece nu vreau sa se creada ca am vreun interes in promovarea acestui tip de aparate.

Recomandarea mea este sa incepeti sa faceti exercitiile JELQ cu mana, iar dupa o perioada, cand va simtiti confortabil cu ele, daca vreti sa achizitionati un astfel de aparat. Nu este scump insa nu este nici necesar, exercitiile putand fi facute foarte bine cu mana libera.

Asadar Titan Gel  + JELQ = Love

Recomandarea acesta vine de la cateva persoane care au folosit tehnica JELQ concomitent cu Titan Gel. Rezultatele lor (realiste) n-au fost miraculoase (gen x cm in 3 saptamani) iar “cura” s-a intins pe perioade cuprinse intre 3 – 6 luni, chestie pe care o recomand si eu cand incepeti sa faceti exercitii pentru marirea penisului de orice natura.

O singura chestie m-a pus totusi pe ganduri. Rezultatele despre care vorbeau tipii aia ca le-au obtinut cand au folosit Titan Gel si tehnicile de JELQING sunt datorita exercitiilor sau datorita gelului Titan Gel si ingredientelor acestuia?

Voi ce credeti? 🙂

Tags: ,

» 3 pareri despre Cum se foloseste Titan Gel?

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Cum se foloseste Titan Gel?. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.

Scrie un comentariu sau parere despre Cum se foloseste Titan Gel?