Home » Potența și Virilitate

Long And Strong: cat de sigur si de eficient este acest produs?

articol postat de pe 30 April 2 comentarii

Long and Strong este un produs multi funtional de stimulare masculina, cccare a fost dezvoltat de o companie cu numele “RockHard”. Principala functie a acestui produs este sa ajute barbatii sa capete mai multa incredere in dormitor, oferindu-le o gama de diferite beneficii pentru sanatatea lor sexuala si pentru erectie.

Conform detaliilor care sunt disponibile in privinta acestui produs, acesta poate stimula dimensiunile (lungimea si grosimea) ale penisului utilizatorului, care e una dintre principalele lucruri care afecteaza increderea de sine a utilizatorului.

Vezi cu cat s-a marit penisul lui Mihai dupa 2 luni cu Long and Strong

Aceasta nu e singura functie a acestui produs, care se adreseaza de asemenea si altor aspecte importante pentru o viata sexuala sanatoasa. Acest produs mai poate,, de asemenea, sa imbunatateasca calitatea si durata erectiilor, sa stimuleze rezistenta utilizatorului la efort si nivelele sale de energie si poate sa il ajute sa reziste mai mult timp in timpul partidelor de sex.

Pana la 52% din populatia masculina a globului are parte de cel putin unul dintre simptomele care indica aparitia disfunctiei erectile. Odata cu inaintarea in varsta, prevalenta si severitatea acestei afectiuni cresc, de asemenea, in mod considerabil.

Printre problemele mai obisnuite pe care le pot intampina barbatii in dormitor, se numara un penis de dimensiuni mai mici decat cele medii, lipsa de energie, incapacitatea de a rezista mult timp in timpul efectuarii de activitati fizice si un libido scazut.

Produsul “Long and Strong” ii ofera corpului masculin cateva ingrediente naturale diferite care pot sa ajute in lupta impotriva acestor disfunctii sexuale obisnuite si a problemelor pe care barbatii le intampina in fiecare zi.

Citeste parerile barbatilor ce au folosit Long and Strong

In timp ce exista o lipsa de informatii disponibile in privinta acestui produs, am putut totusi sa determinam ca unul dintre principalele moduri in care functioneaza acest produs este cresterea circulatiei sangelui in corp, pentru a trimite mai mult sange catre penis.

Tot pentru marirea penisului este si gelul Deeper – mareste penisul chiar cu 3 – 4 cm in timpul unui tratament (1 – 2 luni).

Acest lucru poate face ca penisul sa capete dimensiuni mai mari atunci cand are o erectie, pe masura ce mai mult sange va ajunge la penis.

long-and-strong-efecte-adverse

Lista de ingrediente din capsulele Long and Strong

Noi nu am putut sa gasim o lista completa a ingredientelor care sunt incluse in compozitia acestui produs, dar am putut sa obtinem numele a trei ingrediente active preluate din natura pentru a fi incluse in compozitia acestui produs.

Reaction – alte capsule pentru potenta si erectie puternica dar care au ca efect si marirea si ingrosarea penisului.

Aceste trei ingrediente sunt:

  • Iarba tapului: acest ingredient este o planta care este folosita deseori ca un afrodiziac, pentru a creste apetitul sexual al utilizatorului. Datorita substantelor chimice aflate in compozitia sa, acest ingredient ar putea de asemenea sa aiba efecte siimlare cu Viagra si cu alte medicamente folosite pentru a trata disfunctia erectila. Icariina, una dintre substantele din compozitia ierbii tapului, este cunoscuta pentru capacitatea sa de a stimula fluxul sangvin in corp si de a ajuta sangele sa ajunga mai repede si in cantitati mai mari in penis.
  • Radacina de Maca: Acest ingredient se gaseste in mod obisnuit in produsele care ofera sustinere barbatilor, datorita beneficiilor sale puternice pentru apetitul sexual masculin, pentru starea de sanatate si starea generala de bine a acestora. S-a raportat ca extractele de maca pot sa creasca libidoul in randul barbatilor, pot sa sustina fertilitatea masculina, sa mareasca nivelele de energie fizica si de rezistenta la efort, si mai pot, de asemenea, sa ajute utilizatorul sa isi dezvolte masa musculara mai rapid. Exista, de asemenea, unele dovezi care sugereaza ca substantele care se gasesc in radacina de maca pot sa ajute la stimularea productiei de hormoni in corpul masculin, care pot determina o crestere a nivelelor de testosteron. Unele dintre substantele active care sunt prezente in compozitia acestui ingredient pot, de asemenea, sa asiste prin stimularea circulatiei sangvine.
  • Muira Puama: Acest ingredient este folosit in mod traditional in Brazilia ca un tonic pentru nervi si ca un afrodiziac. Exista, de asemenea, afirmatii ca extractele de Muira Puama pot sa stimuleze functiile cognitive si pot sa stimuleze functiile generale sexuale in randul barbatilor  – vezi si capsulele Testolan.

Avantajele aduse de utilizarea Long and Strong

  • Produsul “Long and Strong” contine radacina de maca, care este foarte bogata in substante minerale si in alte substante nutritive. Multe dintre aceste substante nutritive joaca un rol important in stimularea circulatiei sangvine, a productiei de hormoni din corp si a altor functii care au legatura cu sanatatea sexuala
  • Unele ingrediente din compozitia acestui produs sunt deseori folosite ca nootrope. Acest lucru inseamna ca aceasta formula poate, de asemenea, sa ajute la stimularea sanatatii mintale si a performantelor cognitive. O sanatate mentale imbunatatita ar putea, de asemenea, sa reduca simptomele anxietatii si al altor factori psihologici care pot interfera cu abilitatile sexuale.

XG-55 Rezultate 2

Dezavantajele acestui produs

  • Informatiile disponibile despre acest produs sunt foarte limitate. Nu exista recenzii ale utilizatorilor si siteul web oficial al produsului nu se incarca. Acest lucru face sa fie dificil sa tragi o concluzie in privinta sigurantei si eficientei reale ale acestui produs
  • Creatorii acestui produs au prezentat doar 3 dintre ingredientele care au fost incluse in formula acestuia. Este foarte probabil ca formula acestui produs sa contina mult mai multe ingrediente care nu au fost dezvaluite de catre producator, ceea ce face sa fie si mai dificil sa ai incredere in acest produs

Acest produs a fost creat pentru a fi folosit doar de catre adultii cu varsta de peste 18 ani. Acest produs nu a fost creat pentru a trata medical orice afectiuni de sanatate, printre care se numara ejacularea prematura si disfunctia erectila.

Efecte secundare

Datorita faptului ca numai 3 dintre ingredientele care sunt incluse in formula acestui produs sunt prezentate de catre producator, nu e posibil sa determinam daca unele dintre ingredientele din produs pot determina aparitia unor efecte secundare negative.

Noi recomandam potentialilor consumatori sa contacteze mai intai producatorii acestui supliment in mod direct pentru a determina daca daca pot sa sufere o reactie alergica sau daca exista riscul aparitiei unor efecte secundare nedorite datorita ingredientelor, inainte de a achizitiona acest produs.

Dozaj: nu sunt oferite instructiuni privind dozele, dar ar trebui sa poata fi obtinute de pe eticheta produsului

long-and-strong-pastile

Pareri despre pastilele Long and Strong:

Acest produs ofera o formula multi functionala, cu scopul de a ajuta barbatii in diferite zone care implica abilitatile lor sexuale.

Nu exista aproape nici o informatie disponibila privind acest produs si producatorul a dezvaluit numele a doar trei ingrediente care au fost incluse in aceasta formula. Per total, noi consideram ca acest produs este foarte dubios si nu putem trage nici o concluzie finala.

Magazinul oficial Long and Strong. Reducere de pret 50%!!!

Cu numeroase suplimente de stimulare masculina care sunt disponibile pe piata, pare sa fie imposibil sa gasesti “produsul potrivit”. Performantele sexuale intra in mod natural in declin pe masura ce barbatii inainteaza in varsta, ceea ce poate sa contribuie la sentimentele de jena.

Tags: , , , , , , , , ,

» 2 pareri despre Long And Strong: cat de sigur si de eficient este acest produs?

Aceasta sectiune este destinata pentru intrebari, comentarii si pareri la articolul Long And Strong: cat de sigur si de eficient este acest produs?. Toate comentariile sunt binevenite, insa va rugam ajutati-ne sa mentinem discutia la un nivel cat mai informativ postand doar informatii / intrebari relevante acestui subiect.

Scrie un comentariu sau parere despre Long And Strong: cat de sigur si de eficient este acest produs?