Home » Potența și Virilitate

Titanium – Mai Bun Decat TitanGEL. Rezultate. E Adevarat?

articol postat de pe 31 August fara comentarii

Gelul Titanium pentru marirea penisului, este o alternativa la celebrul Titan Gel creata de o firma concurenta. Iar prin firma concurenta, ma refer la faptul ca este un mic “razboi” si un care pe care intre cele doua companii.

Despr Titan Gel nu voi mai vorbi prea multe, deoarece am scris un articol, s-au postat cateva sute de comentarii pe acolo, va puteti face singuri o imagine despre cat de bun este sau puteti afla cum trebuie folosit.

Vezi rezultatele obtinute cu Titanium +3 cm

In acest articol ma voi concentra strict pe Titanium gel si voi incerca sa fac o mica comparatie intre el, ca supliment pentru marirea penisului si Titan gel, sa vedem care dintre cele doua ar fi mai ok de folosit si care are un potential mai mare de a oferi rezultatele promise.

Rezultate cu Titanium gel: cat promite magazinul cat este realist?

Atunci cand vine vorba de produse de marirea penisului si de rezultatele care pot fi obtinute cu ele, avem cam 4 categorii de raspunsuri:

titanium-gel-mya

  1. Rezultatele pe care le promit producatorii: prin producatori ma refer strict la firma care produce Titanium in cazul de fata. Acestia, in general se feresc sa promita x cm si prefera sa-si numeasca produsul “gel intim” sau ceva similar. Chestia asta se intampla, deoarece, daca ar promite un rezultat anume sigur ar fi tot felul de indivizi care n-ar respecta modul de utilziare recomandat sau pur si simplu produsul n-ar functiona pentru ei si apoi s-ar isca scandal.
  2. Rezultatele pe care le promit magazinele: aici este distractia devarata. Magazinele promit tot felul de rezultate si efecte, care de cele mai multe ori sunt SF-uri. In cazul Titanium, vad ca sunt promisi 5 cm pe luna si efecte in ceea ce priveste performantele sexuala. Din punctul meu de vedere, 5 cm / luna este exagerat.
  3. Rezultatele care noua ni se par realizabile: in cazul Titanium, utilizat cu exercitii JELQ, consider ca 1 cm / 2 luni se poate realiza.
  4. Rezultatele care se intampla in realitate: uneori se pupa cu cele pe care le estimam noi, alteori nu. Depinde foarte mult de chestii precum: exercitiile alese si executarea lor corecta, perioada de timp in care este folosit etc.

Asadar, cu alte cuvinte, daca intentionati sa folositi Titanium pentru marirea penisului sau un orice alt produs sub forma de crema/gel/spray, este nevoie sa va faceti un plan de exercitii de marirea penisului.

Are Titanium efecte secundare sau contraindicatii?

La capitolul efecte secundare, nu este specificat nicaieri nimic, iar luand in considerare ingredientele pe care Titanium le contine, nu prea vad posibilitatea aparitiei unor efecte secundare.

Vezi prospectul gelului Titanium complet, aici

Titanium ca si produs, nu are nimic in comun cu acele produse de potenta, despre care stim cu totii ca ar avea efecte secundar si ca ar putea cauza impotenta sau alte lucruri de acest gen.

titanium-gel-forum

Singura chestie pe care o vad posibila sa se intample si la care va recomand sa aveti grija, este sa sa nu fiti alergici la vreounul din ingredientele sale. Daca va stiti alergici la oricare dintre ele, nu folositi acest produs, deoarece sigur nu va veti putea face treaba cu el. De asemenea, sigur veti gasi si o alternativa cel putin la fel de buna. Vezi sectiunea creme si geluri de marirea penisului

Cat timp trebuie folosit gelul pentru rezultate?

Din punctul meu de vedere, o “cura” sa zic asa, cu Titanium sau alte geluri similare, nu ar trebui sa dureze mai putin de 3 luni. In toate aceasta perioada se vor face exercitii pentru marirea penisului.

Recomandarea mea merge catre JELQ insa sunt si altele care pot fi facute. Totusi, JELQ-ul ramane cel mai la indemana, usor, rapid si lipsit de riscuri exercitiu de mariea penisului care poate fi facut, acasa, in orice moment al zilei, fara sa aveti nevoie sa cumparati vreun aparat sau dispozitiv special cum sunt pompele pentru penis de exemplu.

Tags: , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Titanium – Mai Bun Decat TitanGEL. Rezultate. E Adevarat?