Home » Sănătate

Prostabium – capsule pentru prostata

articol postat de pe 16 February fara comentarii

Prostabium este un supliment alimentar care se adresează tuturor bărbaților care suferă de prostată. Produsul conține o formulă revoluționară, bazată pe 5 ingrediente naturale care pot reduce semnificativ simptomele prostatei, până la dispariția completă a afecțiunii de sănătate.

Problema prostatei apare foarte des în rândul bărbaților, în special în cazul celor trecuți de pragul vârstei de 50 de ani. Aceasta este o afecțiune pe care toți bărbații o au, însă ea se manifestă doar în cazul unora.

Vezi cât costă tratamentul cu Prostabium

Prostata este, de fapt, o glandă de dimensiunea unei nuci, care se află imediat sub vezica urinară și are un rol important în ceea ce privește capacitatea de reproducere, deoarece conține un lichid specific, în care se găsesc și spermatozoizi, accelerându-le motilitatea.

Este una dintre cele mai frecvente probleme ale barbatilor care trec de varsta de 40 de ani. De foarte multe ori din pacate, apare chiar mai devreme, iar cauzele ei nu sunt tocmai unele care pot fi “tinute in frau” cum se spune.

Vezi la ce farmacii gasesti Prostabium

Ce este suplimentul alimentar Prostabium și cum mă poate ajuta el să scap de prostată?

Prostabium este un remediu alcătuit din ingrediente naturale, sub formă de capsule, care poate ameliora și chiar vindeca simptomele prostatei la bărbații care sunt afectați de această condiție.

Capsule pentru prostata ProstabiumSuplimentul este cunoscut in mai multe tari si este foarte cautat. Datorita ingredientelor sale, Prostabium poate sa imbunatateasca sau sa elimine simptomele prostatei la barbati. Pentru a primi un tratament si un diagostic corect este indicat si recomandat sa consultati un medic de specialitate.

Din ce ingrediente este compus Prostabium?

Pastilele Prostabium au în componență un amestec a 5 ingrediente naturale cheie, și anume: fructe de saw palmetto, pygeum, epilobium, curcuma și urtica dioica. Pe siteul pe care se vinde suplimentul in Romania este specificat faptul ca Prostabium este un produs natural. Din pacate insa, eu nu am reusit sa gasesc un prospect care sa-mi confirme acest lucru, motiv pentru care va recomand sa va documentati corespunzator daca puneti accent pe acest aspect.

Fiecare ingredient cheie conține beneficii importante pe care suplimentul alimentar Prostabium le oferă împotriva prostatei, după cum urmează:

  1. Curcuma este utilizată pentru proprietățile antiinflamatoare pe care le deține și care sunt cunoscute de mii de ani, planta naturală fiind foarte des utilizată în medicina chineză
  2. Urtica dioica are în componență foarte multe vitamine, minerale, histamina, steroli, acetilcolină și alte elemente vitale, care împreună pot ameliora simptomele prostatei
  3. Pygeum sau prunul african este ingredientul care tratează hipertrofia beningă a prostatei, adenomul prostatei și polachiuria nocturnă. Tot prunul african poate decongestiona prostata, diminuând volumul urinar rezidual și reducând, astfel, dorința de urinare a bărbaților afectați
  4. Epilobium este ingredientul activ care sprijină funcția urinării normale în cazul bărbaților, tratând tulburările acestei afecțiuni. Ingredientul nu tratează în exclusivitate numai problema prostatei, ci și o serie de alte afecțiuni, precum gastroenterita, laringita, diareea, iritațiile pielii. (vezi pagina wiki)
  5. Saw palmetto sunt fructele de palmier pitic al căror rol este să decongestioneze tractul urinar și să trateze problemele genitale la bărbați. De asemenea, extractul de saw palmetto ameliorează simptomele hipertrofiei benigne ale prostatei.Ce beneficii îmi poate oferi Prostabium?

Pe scurt, avantajele utilizării suplimentului alimentar Prostabium constau în:

  • Redarea unui jet constant și puternic, așa cum ar trebui să fie în mod obișnuit
  • Încetarea trezirilor multiple din timpul nopții, din dorința de a urina
  • Dispariția completă a durerilor și arsurilor resimțite în timpul urinării și datorate prostatei
  • Senzația de golire completă a vezicii după actul urinării
  • Reactivarea libidoului la bărbații afectați de prostată

Cam acestea ar fi beneficiile promise de catre producatorii Prostabium pe siteul lor oficial. Ma rog, pe siteul pe care se vinde in Romania, deoarece nu-mi pot da seama daca ala intradevar este siteul brandului sau daca este doar o pagina de vanzari care apartine vreounei firme importatoare.

In timp ce ma documentam pentru acest articol am gasit un studiu foarte interesant cu privire la cancerul de prostata si frecventa ejacularii. Nu cred ca este neaparat “Prostabium related” insa cred ca va fi util pentru unii dintre voi. Il puteti citi aici.

De ținut minte:

Dezavantajele suplimentului alimentar Prostabium constau în faptul că pe site-ul producătorului nu apar informații cu privire la contraindicațiile medicale, efectele secundare ale utilizării acestui produs (deși majoritatea susțin că dacă este compus din ingrediente strict naturale, atunci riscul efectelor secundare este nul, nu este întotdeauna așa), sau metoda de administrare.

Prin urmare, consultați-vă cu medicul de familie sau unul specialist  înainte de a utiliza produsul Prostabium. Chiar recomand sa discutati cu un medic, daca se poate care va cunoaste istoricul pentru a vedea daca intradevar Prostabium este tratamentul potrivit.

De asemenea, un alt sfat personal este sa nu va imbatati cu apa rece si cu publicitate falsa. Prostabium, poate fi un produs foarte bun, nu vreau sa-i discreditez in vreun fel INSA exista FOARTE MULTE cazuri de afectiuni ale prostate unde singura optiune este interventia chirurgicala. Folosind suplimente precum Prostabium sau altele deoarece sunt foarte multe, nu veti face decat sa amanati momentul si bineinteles, sa cheltuiti sume destul de marisoare de bani.

Tags: , , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Prostabium – capsule pentru prostata