Home » Sănătate

ProstaPlast – plasturi minune?

articol postat de pe 18 February fara comentarii

ProstaPlast sunt plasturi urologici care vindecă impotența. Sună neașteptat, nu-i așa? Dar se pare că acești plasturi ce conțin o formulă unică, inspirată de la un remediu chinezesc, poate trata probleme bărbătești precum prostata, impotența, infertilitatea și alte probleme urinare.

Produsul a fost testat în străinătate și a demonstrat rezultate remarcabile în privința tratării problemelor urinare la bărbați, după numai câteva zile de utilizare. O cutie de ProstaPlast conține numai 5 plasturi pentru utilizare frecventă.

Ce este ProstaPlast?

Plasturi ProstaPlast Plasturii urologici ProstaPlast sunt o invenție nemaipomenită pentru tratarea problemelor privind sănătatea masculină, cele mai cunoscute dintre acestea fiind disfuncția erectilă și prostatita.

Produsul poate fi utilizat de către bărbații de toate vârstele, neavând efecte secundare, așadar, putând fi utilizați în orice moment al descoperirii vreuneia dintre aceste probleme.

Ce probleme de sănătate poate vindeca plasturii urologici ProstaPlast:

Există mai multe tipuri de probleme de sănătate masculină care pot fi tratate cu plasturi urologici ProstaPlast, și anume:

 • Ejacularea prematură
 • Infertilitatea la bărbați
 • Urinările prea frecvente
 • Prostatita, în toate stadiile ei
 • Durerea resimțită în zona scrotului sau a organelor genitale masculine
 • Inflamațiile
 • Disconfortul și senzațiile de arsură resimțite în zona inghinală

Ce este atât de special la plasturii urologici ProstaPlast?

Producătorul susține că diferența dintre acești plasturi și oricare alții este faptul că plasturii urologici ProstaPlast elimină cauza problemelor de sănătate masculină, iar nu simptomele acestora. Rezultatele produsului sunt durabile și au un grad de eficiență ridicat.

Mod de utilizare plasturi urologici ProstaPlast:

Plasturii se lipesc direct pe piele, în zona din jurul buricului, deoarece acolo se constată prezența unui mare număr de vase de sânge sub piele. Vasele de sânge vor conduce elementele vindecătoare din plasture spre tractul genito-urinar.

Căldura corpului va încălzi ușor plasturele, ceea ce va rezulta în topirea ingredientelor active din acesta. Ingredientele sunt, mai apoi, absorbite prin piele și ajung în vasele de sânge.

Ingrediente plasturi urologici ProstaPlast:ProstaPlast Tratament

Acești plasturi care vindecă impotența, infertilitatea și prostata la bărbați conțin un amestec de 7 ierburi vindecătoare, și anume:

Bucăți de camfor, ce reduc durerile, îmbunătățesc circulația sangvină și au proprietăți inflamatoare

Scorțișoara, care are rol în circulația sănătoasă a sângelui, sporește apetitul sexual al bărbaților și conține proprietăți antiseptice care previn prostatita

Lingusticum Chuanxiong este o plantă ce conține proprietăți antispastice, și oferă o senzație de calmare, conținând și antitrombotice. Acest ingredient tratează inflamațiile vezicii, hemoroizii, prostatita, fisurile anale, constipația, impotența

Achyrantes Bidentata este o plantă medicinală care stimulează sistemul imunitar, având proprietăți antidiuretice, fiind considerată și antibiotic natural

Șofrănel, utilizat pentru tratarea prostatei și a problemelor urinare la bărbați. El transportă substanțele vindecătoare în straturile pielii

Corydalis ambigua, ce conține proprietăți tonifiante, analgezice și diuretice, acest ingredient reușind să calmeze durerile resimțite la nivelul scrotului, a organelor genitale și inghinale

Plantago asiatica rezolvă problemele urinare și inflamatorii prezente în tractul urinar, îmbunătățind circulația sângelui și menținând erecții mai durabile și mai puternice

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Se spală bine zona pe care se va aplica plasturele, folosind apă caldă
 2. Se aplică plasturele ProstaPlast cu stratul cu substanțe active în jos, pe pielea curată
 3. Se lasă să acționeze timp de 72 de ore
 4. Se îndepărtează plasturele și se spală zona buricului cu apă caldă
 5. Se repedă procedura după 24 de ore

Nu uitați să vă consultați cu medicul de familie sau un specialist înainte de a aplica plasturii urologici ProstaPlast, în eventualitatea unor contraindicații medicale. De asemenea, păstrați un stil de viață alimentar sănătos, o dietă echilibrată și mișcare zilnică.

Tags: , , , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre ProstaPlast – plasturi minune?