Home » Sănătate

Somatodrol – forță sau minciună?

articol postat de pe 7 March fara comentarii

Un nou supliment alimentar apărut pe piața este Somatodrol, o soluție rapidă și eficientă de a crește masa musculară și a căpăta o forță nemaipomenită, adresat bărbaților atleți sau celor care vor să se perfecționeze în body building.

Acest supliment alimentar este disponibil doar prin comandă online, direct de pe site-ul producătorului, și nu din alte surse externe.

Ce este Somatodrol?

Somatodrol Capsule CutieSuplimentul alimentar Somatodrol conține o formulă bazată pe creșterea cantității de testosteron și HGH în organism. El reușește să asigure corpului toată materia primă de care are nevoie pentru a produce testosteron în abundență, dar și pentru a stimula hormonii de creștere. Produsul poate fi folosit în mod sigur, căci nu are efecte secundare, spre deosebire de steroizii anabolizanți.

Apropo de steroizi anabolizanti, luați în considerare faptul ca acest Somatodrol este un supliment nutritiv și nu un anabolizant. Spun asta, pentru ca nu cumva sa faceți confuzii în ceea ce privește așteptările dar și riscurile.

Ingrediente Somatodrol

Ingredientul cheie pe care se bazează acest supliment alimentar de creștere a masei mulsculare se numește Factorul GRTH. Acesta poate crește nivelul de HGH din organism cu până la 26%. Factorul GRTH conține și arginina combinată cu beta-alanina, care îi întăresc beneficiile.

Alte ingrediente conținute în formula Somatodrol sunt:

  • guarana
  • vitamina B12
  • piperul Cayenne

Acestea sunt ingredientele pe care le-am găsit pe siteul oficial care vinde Somatodrol în Romania. Nu știu dacă sunt toate (personal ma îndoiesc), motiv pentru care voi încerca sa aflu de la producător compozitia completă a acestui supliment.

Dacă reușiți sa o aflati înaintea mea, aștept emailul vostru sa pot completa articolul.

Este eficient Somatodrol?

În funcție de organismul și corpul fiecărui atlet, bărbații pot adăuga între 8 și 14 kilograme de masă musculară în decursul unei luni de la prima utilizare. Formula din care suplimentul alimentar de creștere a masei musculare Somatodrol este compusă reușește să activeze hormonii responsabili cu creșterea masei musculare și topirea grăsimilor, astfel încât tu să poți obține corpul masiv pe care ți l-ai dorit, într-un ritm foarte rapid.

Legat de eficiența suplimentului Somatodrol și rezultatele pe care le veți obtine, va recomand sa luați în considerare urmatoarele lucruri (indiferent de ce va vor spune cei care vând acest supliment):

Este nevoie de o alimentatie completă. Fără doar și poate, dacă luați Somatodrol și nu aveți o alimentatie corecta și un aport proteic corespunzător, nu veți câștiga masa musculara.

Este nevoie de odihna corepunzatoare. Am mai spus-o și cu alte ocazii. Indiferent ca luați Somatodrol, steroizi anabolizanti sau suplimente nutritive folosite de cine știe ce culturisti profesionisti, dacă nu va odihniți minim 8 ore, nu veți avea parte de rezultatele pe care le așteptati.

Antrenament corespunzător. Aici se poate discuta foarte mult. Un antrenament corect, în funcție de nivelul la care va aflati în acest moment va poate scapa de foarte multe bătăi de cap. Va recomand sa întrebați instructorul sălii sau de ce nu, vreun coleg de la sala care este mai experimentat.

Apropo de antrenament, dacă vreodată cineva va spune ca puteți câștiga masa muscular fără sa mergeți la sala (adică fără sa va antrenați), va recomand sa va gândiți de 2 ori înainte de a lua o decizie, deoarece așa ceva este foarte puțin probabil să se întâmple.

Cum se administrează Somatodrol?

Trebuie să iei una sau două capsule de Somatodrol în fiecare zi, pe stomacul gol, și să bei foarte multă apă. Utilizând în mod regulat Somatodrol, vei avea parte de mușchi mult mai supli, de un corp mai tonifiat, mai multă energie, dar și rezultate vizibile și rapide.Somatodrol Capsule

Ce beneficii poate aduce Somatodrol?

Conform producatorilor, principalul beneficiu este acela al creșterii masei musculare, bineînțeles, însă pe lângă acest aspect, Somatrodrol ajută și la sporirea nivelului de testosteron din organism, cu până la 30%, lucru care îi permite corpului tău să se regenereze foarte repede după antrenamentul fizic. Nu va mai trebui să-ți faci griji pentru crampe și tensiune musculară, căci Somatodrol oferă un efect de calmare în acest sens.

De asemenea, forța fizică se va mări considerabil, precum și libidoul. Antrenamentele tale se vor dovedi a fi mult mai eficiente datorită factorului GRTH din componența Somatodrol, deoarece acesta blochează somatostatina, un hormon din organism care împiedică producerea HGH-ului.

Cu toate acestea, e important să-ți amintești că atunci când încerci să construiești un corp plecând de la zero, trebuie să fii în stare să menții o dietă sănătoasă și să faci mișcare zilnică. Pe lângă aceste două aspecte, poți beneficia și de aspectele pozitive oferite de Somatodrol, dar nu înainte de a verifica decizia ta de a urma un tratament cu acest supliment alimentar de creștere a masei musculare împreună cu medicul de familie sau unul specialist. Odată obținută aprobarea din partea lui, vei fi cu un pas mai aproape de obținerea corpului de invidiat la care visezi!

Aș vrea sa atrag atenția la urmatoarele aspecte:

Sub nici o forma nu încerc sa denigrez Somatrodrol sau sa va fac sa va razganditi. Totuși, vreau sa punctez urmatoarele lucruri:

Somatodrol nu se găsește în farmacii și nici în magazinele de suplimente nutritive pentru culturisti.

Nu am auzit pe nicăieri pe siteurile de specialitate sau blogurile sportivilor profesionisti vorbindu-se de Somatodrol. Mai exact, mi-ar fi plăcut sa pot citi undeva un review al unui sportiv profesionist care a folosit acest supliment.

Nu știm ce aprobari și certificari are acest produs. Pe siteul lor oficial nu am reușit sa văd dacă este măcar aprobat de vreo autoritate romaneasca pentru a fi comercializat în țara noastră ca și supliment nutritiv.

Pareri despre Somatodrol:

Dacă ați folosit Somatodrol, aștept cu mare interes parerile voastre. Încercați sa fiți cât de sinceri se poate. A funcționat Somatodrol pentru voi? Dacă da, care sunt rezultatele pe care le-ați notat pe perioada în care ați folosit acest supliment?

Tags: , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Somatodrol – forță sau minciună?